Odklon Vratu Morska Deklica Prom Oblačenja Puff Pol Rokavi Kristali Velur, Večerne Obleke Dolžina Tal Haljo De Soiree Formalno Stranko Oblek

Dobavljivost: Na zalogi

€75.41

€106.20

-28 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

[xlmodel]-[po meri]-[31909]

[xlmodel]-[po meri]-[31909]

[xlmodel]-[po meri]-[31909]

[xlmodel]-[po meri]-[31909]

[xlmodel]-[po meri]-[31909]

*******************************************************************

Če želite po meri izdelan, prosimo, izberite vse standardne velikosti ob naročilu, potem napišite meritve podrobnosti v okence za sporočilo ob plačilu.

Če post v BRAZILIJI , prosimo, povejte nam, sprejemnik CPF , in če objavi v Argentini , prosimo, povejte nam, sprejemnik CUIL v okence za sporočilo, ne, mi ne more objavi obleko, hvala za vaše razumevanje.Ne pozabite, da Napišete Pravico, Telefonsko Številko ,je nujno potrebna.

O ladijski način, predlagam, da se odločite, DHL , ker Kitajska Post Air Mail čas dostave je zelo dolgo, ne moremo jamčiti, obleka, lahko pridete v času.tako, da ne poškoduje perila, ker express za dolgo časa.

Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

Pred naročilom preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.Za pošiljanje e-pošte, prosimo, kliknite na povezavo "Vprašajte prodajalca vprašanje" v zgornjem desnem kotu ta seznam.Bomo odgovorili na vaša vprašanja v 12 urah.Če ne boste prejeli odgovora prosimo, da znova pošljete vašo e-pošto.

obljubljamo, Vse obleke kakovosti in izdelavi prihaja iz dodatno Prilagajanje .obleke bodo povsem enako kot na sliki ,če niste satisfacted z obleko kakovosti smo 100% sprejeti vrniti in zamenjati, razen, izbirne barve in velikosti po meri .

Vse Problemom kakovosti po recevied obleko ,pls stik storitev najprej pred spora ali pustite 1 star pregled ,smo nočejo prodajati ljudi, ki Zlonamerne škode ,prosimo za razumevanje.

[xlmodel]-[po meri]-[20907]

[xlmodel]-[po meri]-[20907]

[xlmodel]-[po meri]-[20907]

Saten Tkanina Barva:

Šifon Tkanina Barva:

Prosimo, Izberite pravo barvo od barve grafikon..Večina Naših Obleke se lahko vloži v vseh barv iz naše barvne grafikon:)

Tabela Velikosti:

Cvet Dekle Obleko Velikost Tabele

Kako Merjenja :

[xlmodel]-[po meri]-[20909]

[xlmodel]-[po meri]-[20909]

[xlmodel]-[po meri]-[20909]

[xlmodel]-[po meri]-[20909]

[xlmodel]-[po meri]-[20909]

[xlmodel]-[po meri]-[20909]

[xlmodel]-[po meri]-[20909]

Plačila Smo Sprejeli:

Mi lahko sprejmete www.rotary-lent.si, Kreditne Kartice, Moneybooker,QIWI Denarnice,T/T) ali Western Union.

Plačilo mora biti opravljeno v roku 5 dni .

Dostava Način:

Prosimo, Izberite Fitablt Dostava način za vašega otroka ,drugačen Način Imajo Različne Čas In Priročno,preprosto izberite tistega, ki je primerna za vas.

Opomba:

Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite.

Najbolj naročila, bo poslana v roku 5-7 delovnih dni po plačilu potrditev.

"Brezplačna Dostava" element bo objavil "Hong Kong Post" ali "China Post" registrirane air mail, predmete je mogoče preverjati in spremljati na spletu.

Dostava običajno traja 7 do 21 delovnih dni.Večino postavk, ki bo dostavljena v 3 tednih , medtem ko bo prišlo do zamude, za nekaj, kar ne moremo nadzora (npr. slabo vreme).Če se to zgodi, samo obrnite na našo customer service, pomagali vam bomo, da preverite in odpravite vsako težavo.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

[xlmodel]-[po meri]-[20905]

[xlmodel]-[po meri]-[20905] Bomo sprejeli, se vrne, če je obleka ima težave s kakovostjo ali napačni dostavi.Prosimo, glejte spodaj za seznam vprašanj kakovosti, ki so v celoti poplačati za: Napačna Velikost, Napačne Barve, Napačen stil, Poškodovane obleko - 100% Vračilo denarja ali remake enega ali vrnitev 50% plačilo za vas, vam ostane blaga. *Da bi za svoje vrnitve ali izmenjavo, treba sprejeti, prosimo, pazljivo sledite naše vodilo: 1. Pišite nam v roku 2 dni od prejema blaga. 2. Nam zagotavljajo, da so fotografije obleko, da dokaže, poškodbe ali slabe kakovosti, to velja tudi za velikost, ali nepravilen slog in barvo itd. 3. Vrne element, ki mora biti v odličnem stanju (kot nova), lahko poskusite obleko, a pazite, da ne raztegnete, ali bo vse umazano znamke, drugače to ne bo mogoče sprejeti. 4. Številko za sledenje vrne element, ki mora biti zagotovljena, skupaj z referenčno kodo izdal. 5. Če želite zamenjati obleko, nato pa je razlika v ceni bo zaračunan če novo obleko je dražje. 6. Boste morali plačati za ladijski promet pristojbina za vrnitev ali izmenjavo postavka 7. Ko se vrnetepaket za nas, prosimo, bodite pozorni na naslednje točke.

Imamo pravico, da zavrne nerazumnih vrne na primer:, Če ste pod pogojem, nas z napačna velikost, ampak ponujamo brezplačno spremembe.[xlmodel]-[po meri]-[20906]

Ko boste dobili blaga, prosimo, da nam vaše mnenje, tako da lahko naredimo nekaj izboljšav in lahko zagotovi boljšo storitev.Vaše povratne informacije, bi bilo zelo greatful.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije Želimo rešiti problem, skupaj z telefonski klic govoriti.

Naša trgovina dobrodošli ste prišli spet !!!Najlepša hvala !!

Slike Dejanske Da,
Rokav Dolžina(cm) Pol
vestido longo praznik Večer Halje Za Ženske
Izrez visoko
večerne obleke Formalna Obleka Ženske Elegantne
Modni Element Cut-out
Zgrajena v Modrc Da,
haljo soiree dubaj Maturantski Ples Obleke
Poreklo CN(Izvora)
Vlak Sodišče Vlak
stranka obleko Obleke Oblačenja
Vrsta Tkanine VELUR
vestidos de fiesta de noche Večerne Obleke
Haljo de soiree vestidos de festa longo
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Material Poliester
Večerno obleko haljo longue soiree
Dekoracijo Beading
Pasu Naravni
Dolge Večerne Obleke vestido longo
dolge večerne obleke Formalnih Obleke
Blagovna Znamka LBKKC OBLEKE
Silhueta Trobenta / Morska Deklica
Številka Modela eed013
mati nevesta obleke Večerno Obleko Plus Velikost
Rokav Slog Redni

Napiši mnenje

Odklon Vratu Morska Deklica Prom Oblačenja Puff Pol Rokavi Kristali Velur, Večerne Obleke Dolžina Tal Haljo De Soiree Formalno Stranko Oblek

Odklon Vratu Morska Deklica Prom Oblačenja Puff Pol Rokavi Kristali Velur, Večerne Obleke Dolžina Tal Haljo De Soiree Formalno Stranko Oblek

[xlmodel]-[fotografija]-[0000] [xlmodel]-[po meri]-[31909] [xlmodel]-[po meri]-[31909] [xlmodel]-[po meri]-[31909] [xlmodel]-[po meri]-[31909] [xlmodel]-[po meri]-[31909] ******************************************************************* Če

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki