Lotus Spike Akupresure Mat Masaža Mat in Vzglavnik, Nastavite Akupunktura, Joga Blazine Lajšanje Nazaj Vratu, Bolečine v Mišicah Masaža Telesa Mat

Dobavljivost: Na zalogi

€39.08

€57.48

-32 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.INSTANT Nazaj in Bolečine v Vratu Bolečin v manj kot 5-30 minut na dan.To spike mat stopi stran bolečine in napetosti za naravni stres relief.Priporočljivo je, Zdravniki, Physios in Zdravstvenih delavcev, saj je znanstveno dokazano, da delo

GLOBLJE KONICE premium Akupresure Preproge so globlje, močnejši konice za več trajne rezultate.Ne boste prerastejo svoj mat, tako kot drugi modeli s tanko plastično

ATURAL LAJŠANJE BOLEČIN, za nižje nazaj in bolečine v vratu, migrena, glavobol, išias, bolečine živca.reflexology, trigger točke, nespečnost, tesen fascijo, masažo, ročno masažo.Vključite vaš naravni zdravilni receptorjev za lajšanje bolečine, boleče mišice, tenzijski glavoboli, fibromialgija, stres relief spike mat pad

KAKO DELUJE: klasast točk spodbudi krvni pretok, promet in energijo.Mi smo usposobljeni v poldnevnikov, masaža;Ta mat sprosti napetosti, točk in poldnevnikov (prazno in polno točk, to ni hype, dejansko deluje).Prav tako je pozval trigger point terapija kot spikey masaža žogo.Bolje kot pene valja, te dereze sprostitev napetosti, bolečine in vozlov v vaše mišice.

KAKO UPORABLJATI TA KLASAST MAT:Našli miren kraj;Če ste, kot so bolečine, ki se začnejo na trdo površino, in na gole kože;Če imate OBČUTLJIVO KOŽO, nato začnite na mehko podlago ali na steno.Nositi tanke obleke za začetek in ležijo na mat.Dvignite malo vaša oblačila, tako da nekaj gole kože je na mat.Nato se sprostite.Čez čas boste lahko pridejo do točke, kjer želite, da se počutijo konice več.Da boste vedeli čas.Nato pojdite na golo kožo.

Jo 'e nekaj, kar lahko naredite sami, kjerkoli, kadarkoli.

Brody, je v usposabljanje za olimpijske igre.On je uporaba spikey mat na glavo in ramena, kot je tesen od usposabljanja.

Ime: Lotus Iglo Masaža Mat Set

Predmet: Akupresure Mat, Joga Mat, Masaža Mat, Akupunktura, Masaža Mat

Super za: Massass, Nazaj / Bolečin v Vratu

Za Zmanjšanje Stresa: Terapija

Joga Tipke: Nazaj, Stopala Zdravljenje

Ležišča: 100% naravnih kokosovih vlaken

Vzmetnice zajema: netkane tkanine

210 cvet

Vzglavnik:

Polnilo: 100% naravne ajda luščine,

Polnila zajema: 100% bombaž

Barva:Vijolična

Material:Bombaž perilo + pena

Velikost:Sedežne blazine 67 * 42cm blazino 39.5 * 33 cm vrečko 42 * 45 cm

Debelina: 15 mm

Vsebina Paketa:

1 * akupunktura pad

1 * vzglavnik

1 * krpo vrečko

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte www.rotary-lent.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, www.rotary-lent.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Polnjenje Bombaž
Starostna Skupina Odrasli
Uporaba Sedež
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Oblika Pravokotnik
Slog Navaden
Poreklo CN(Izvora)
Tehnika Drugo
Material Drugo
Način Ogrevanja Vroče-vodo, Vrečko Ogrevanje
Številka Modela Akupunktura pad
Funkcija Pomnilnik
Nastavite Vrsto Da,
vzorec Drugo
Blagovna Znamka DIFUNINA
Vrsta Sedežne Blazine/Nazaj Blazine

Napiši mnenje

Lotus Spike Akupresure Mat Masaža Mat in Vzglavnik, Nastavite Akupunktura, Joga Blazine Lajšanje Nazaj Vratu, Bolečine v Mišicah Masaža Telesa Mat

Lotus Spike Akupresure Mat Masaža Mat in Vzglavnik, Nastavite Akupunktura, Joga Blazine Lajšanje Nazaj Vratu, Bolečine v Mišicah Masaža Telesa Mat

Dropshipping podporo in Wholesaling. 100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.INSTANT Nazaj in Bolečine v Vratu Bolečin v manj kot 5-30 minut na dan.To spike mat stopi stran bolečine in napetosti za naravni stres relief.Priporočljivo je, Zdravniki, Physios

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki