GPS Sledenje MV720 Cut Off Olje Žice Preprosto Skriti Geofence GSM Sledilnik Premikanje Šok Opozorilo Rele GPS Tracker za Avto FREEAPP

Dobavljivost: Na zalogi

€14.72

€21.02

-29 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

OPOMBA

To je MV720 in Kartica SIM prodanih ob istem času.SIM kartica je brezplačna,Vendar je to kartici SIM, le SIM, jo morate napolniti, preden jih lahko uporabite.Za več informacij o kartici SIM, morate kliknite na povezavo in preberite varnostni ukrepi previdno.

Koristi za nakup MV720 + SIM kartici hkrati

Da bi izboljšali udobje za stranke, da uporabite MV720. Pogoste težave, s katerimi se srečujejo stranke: 1.Napačna kartica SIM je izbran, zaradi česar naprava neuporaben; 2.Ne poznajo nastavitev APN, ki naredi napravo ne more iti na spletu; 3.Vašo lokalno SIM kartico za prenos podatkov je še posebej drago, ki povzroča, da bi porabili veliko denarja vsak mesec; 4.SIM-kartic so združljivi z različnih omrežij.Včasih stranke je treba kupiti novo kartico SIM naprave.Torej,naša kartice SIM lahko rešiti vseh težav zgoraj.Zaslužiš si ga.

Platforme In APLIKACIJ za Mobilne naprave

ŽIVLJENJSKA doba BREZPLAČNO Spletno mesto:http://www.micodus.neto Mobilne APLIKACIJE:skeniranje QR kodo iz slike in prenos aplikacije za mobilne naprave,se prijavite z napravo, ki je id (nad naprave nalepka) številko in geslo; (prvotno geslo :123456. Lahko ga spremeniti).OPOMBA: Če ste kupili LK720 pred 9. November 2019, prosimo, da še naprej uporablja "LKGPS2" platforma.Za MV720 kupili po 11.11, prosimo, uporabite platforme MICODUS!

Sledenje V Realnem Času,

Podpora GPS In GLONASS Položaja Ta GPS Tracker je 2G GSM GPS Tracker je delo, ki temelji na obstoječih 2G GSM/GPRS omrežja Če vaša država zaprta omrežja 2G ,boste lahko izbrali drug 3G izdelek!Boste lahko v realnem času spremljali naprave na Google zemljevid, mobilni telefon, tablični računalnik in računalnik

O cut off olje

Ko pošiljate cut off olje ukaz: 555;naprava bo izvajanje olje cut ukaz; (Ko hitrost preseže 20km/h, ta ukaz ne bo mogoče izvesti immediately.By dobavo nafte in rezanja olje (2 sekund, interval), hitrost bo počasi navzdol.Ko je hitrost manj kot 20km/h.Naprava bo v celoti izvesti za gorivo cut ukaz.)

Obratovalna Napetost:6V-največ 40v

Lahko se uporablja za različne avtomobile; Kot:Avto,motorno kolo,tovornjak,taxi,avtobus.

Geo-ograjo

Za določitev enega ali več posebnih področjih (doma, v podjetju), naprava pušča ali vstopi v to območje, se bomo prejeli opozorilo sporočilo.

Zgodovina Poti Predvajanje

Mi lahko preverite zgodovino Poti avtomobila preko mobilne aplikacije ali prijava platformi, lahko poizvedbe podatkov za 180 dni!

Vibracijski alarm

V glavnem uporabljajo za proti kraji avtomobilov, Ko smo prejeli sporočilo alarma, smo morali preveriti avto v času.

Prekoračitev hitrosti alarm

Ta alarm deluje samo pod stalnim način določanja položaja.Ko je enota za hitrost preseže svojo prednastavitev hitrosti, bo poslal sporočilo "Speed Alert!" administratorju številko.

Cut žice alarm

Ko nekdo drug želi zmanjšati naprave črto, smo lahko takoj prikaže opozorilo sporočilo, da se prepreči krajo.

Način Spanja

Vklopite to funkcijo, lahko naprava preide v stanje spanja in nato shranite avto baterijo.

Kako rešiti težave

Q: Če je naprava start up ne:Preverite, ali je kabel priključite pravico ali ne.Q:Če naprava ne more pridobiti informacije o lokaciji A:Kraj enote na odprtem prostoru, da test Q:Kako, da se je odločil za kartico SIM?A:kartica SIM potrebujete pomoč GSM/GPRS in zagotoviti, da na kartici ni dovolj, valutno in kreditno Q:Kako uporabljati v tuji državi? A: Prosim nastavite APN befor uporabite ,prosimo, uredite besedilo "APN123456 CMNET" in ga poslati na kartico SIM naprave ,CMNET je Kitajski subjekta APN, Zamenjajte corresphonding APN ko uporabite v drugi državi,APN podrobnosti lahko izdajatelju kartice SIM, prevoznik

Pregled:

Ta izdelek MV720 je najnovejši skrite design Rele Avto, GPS Tracker, ki je zasnovan posebej za vozila, kot so vozila, motorna kolesa, kolesa in tovornjak!Ima široko obratovalna napetost 10-največ 40v DC , ki je združljiv z večino vozil na trgu!Poleg tega, da sprejema najbolj napredno tehnologijo GPS in LBS Trojno določanja položaja, lahko poiščete zelo hitro in poslali vam zelo natančen podatek.Pod GPS iskanje načina, natančnost je lahko manj kot 5 metrov!Kaj je več, je lahko neposredno povezan z baterijo vozila, lahko pridobite neprekinjeno napajanje brez ponovnega polnjenja akciji!Podpira GSM Quad Band Frequency( 850/900/1800/1900Mhz ), lahko delujejo popolnoma po vsem svetu!Na zadnji, programske opreme za sledenje za ta naprava je brezplačno za uporabo ŽIVLJENJU, vam ni treba ne plačuje mesečno ali letno naročnino za sledenje storitve!Vloge: široko Uporablja za vozila in druge sledenje premikajočih se predmetov.

Glavne Funkcije:

1. Skrito obliko in Enostavno Namestitev rele outlook design naredi zelo priročno napravo za skrivanje in namestitev 2. Široko Obratovalna Napetost 10-največ 40v DC, združljiv z vozili na trgu! 3. Na daljavo Cut Off & Nadaljujete Goriva, Ko je vaše vozilo je bilo ukradeno, ali izpolnjujejo vse sili, boste lahko na daljavo cut off goriva preko SMS ukaza ali APLIKACIJO, ki jo želite ustaviti vozila, seveda tudi vi lahko nadaljujete goriva na daljavo. 4. GPS+LBS Dvojno Načine določanja Položaja Če gps-signal je dobro, naprava bo poiskati preko gps satelitov, če ne, bo naprava poiščite prek LBS!Pod GPS iskanje načina, točnost je 5-10 metrov, pod LBS iskanje načina, točnost je 100-1000 metrov! 5. Sledenje v realnem času, Boste lahko v realnem času spremljali naprave na google maps prek mobilephone, tabličnem računalniku in računalnik, in minumum podatkov prenos interval je 10 sekund! 6. Zgodovina Poti Predvajanje APLIKACIJE in spletnega strežnika lahko vpiše prenos podatkov v napravo do 6 mesecev, boste lahko za predvajanje zgodovino poti kadarkoli! 7. Način Varčevanja z energijo napravo, ki bo šel v pripravljenosti samodejno, ko ni vibracij, za 3 minute , da bo šel v delovni način, ko je zaznati vibracije spet 8. Prekoračitev hitrosti Alarm Ta alarm deluje samo pod stalnim način določanja položaja.Ko je enota za hitrost presega hitrost, ki ga presetted, bo pošlji sporočilo ldquospeed alarm!rdquo admin število vsakih 5 minut. 9. Shake Budilke Po tem, ko ste tresenja nastavitev alarma,prosimo, da tracker se mirovanju za 5 minut, potem ta funkcija se bo začel delovati.To bo pošlji SMS ldquosensor alarm!rdquo admin število v enoti dobili šokirana. 10. Gibanja, Alarm, Ko enote turistov nepremična, v kraj, ki je za 10 minut, uporabnik lahko nastavite gibanja, alarm, ki jih ta ukaz "premakni+passord", potem v primeru, da je naprava preselil 500m ga pošlje alarmni SMS "Premakni Opozorilo+Zemljepisno širino in dolžino," pooblaščena številko. 11. Navidezno Ograjo Nastavite navidezno ograjo za tracker, da omejite svoje gibanje v okrožju.Enota pošlje alarm informacije, APLIKACIJE in spletnega strežnika, ko gre iz ali so dobili v tem okrožju. 12. Način spanja, * Spanje za čas, način, Ko si to nastavitev, tracker bo deloval samo za 5 minut po tem, ko waked gor in nazaj v način spanja, GPS bo izklop in GSM bo deluje v nizko porabo način.SMS, bo klic lahko zbudi tracker. * Spanje za senzor za električni udar način, Ko si to nastavitev, če ne bo šok za 5 minut, tracker bo delo pod "spat šok" način, GPS bo izklopi GSM bo deluje v nizko porabo.Vibracije, SMS, klicev, bodo lahko zbudi tracker. 13. Nezakonito rezalne Linije Alarm Pod roko način, če nekdo cut žice napravo, boste lahko dobili opozorilo podatke iz naprave, 14. ŽIVLJENJSKA DOBA BREZPLAČNO SPLETNO SLEDENJE PROGRAMSKE OPREME IN APLIKACIJ ZA MOBILNE NAPRAVE !

Ime Modela MV720
Določanje Položaja Načini GPS+LBS
pomožno baterijo polnilna 3,7 V 80mAh Li-ionska baterija
Glavna Enota Teža 29.3 g
Garancija eno leto
Življenjska Doba Baterije 10 Do 19 Ure
Natančnost Lokacije Natančnost GPS
Napetost 12V
GPS Občutljivost -159dBm
Postavka Velikost 31(L) x 31(W) x 57(H)mm
Obratovalna Napetost 10-NAJVEČ 40V DC
Gps Modul Da,
Posebne Funkcije Enostavna namestitev, Cut Off Goriva, Šok, Alarm, Nezakonito vrstico rezano opozorilo
Programsko Opremo Za Sledenje Življenjska doba, Brezplačno; iOS in Android APP
Out Power 0.46 W
Omrežja in Frekvence 2G GSM/GPRS; 850/900/1800/2100Mhz
Velikost Zaslona Pod 2 Cm
Blagovna Znamka AUTOPMALL
Vrsta GPS GPS Tracker

Napiši mnenje

GPS Sledenje MV720 Cut Off Olje Žice Preprosto Skriti Geofence GSM Sledilnik Premikanje Šok Opozorilo Rele GPS Tracker za Avto FREEAPP

GPS Sledenje MV720 Cut Off Olje Žice Preprosto Skriti Geofence GSM Sledilnik Premikanje Šok Opozorilo Rele GPS Tracker za Avto FREEAPP

OPOMBA To je MV720 in Kartica SIM prodanih ob istem času.SIM kartica je brezplačna,Vendar je to kartici SIM, le SIM, jo morate napolniti, preden jih lahko uporabite.Za več informacij o kartici SIM, morate kliknite na povezavo in preberite varnostni ukrepi previdno. Koristi

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki