5 Silikonski Visoke Temperature Odporen Kuhinjska posoda in pribor Non-stick Pot Set Orodja Kuhinja Posoda za Peko

Dobavljivost: Na zalogi

€4.79

€7.98

-39 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

dobrodošli v naši trgovini, Po vstopu v trgovino, lahko prejmete kuponi, upam, da boste lahko vzeli proč vaš najljubši izdelek, želim vam srečno nakupovanje.

Opombe : Dragi prijatelji, zaradi nedavnih epidemijo, je preveč parcele v pošt v različnih državah.Po paket je običajno prevažajo, logistične informacije, morda ne boste našli v kratkem času.Prosimo, bodite prepričani, da je paket, ki lahko prevažajo običajno, vendar logistiko, informacije morda ne bodo posodobljene v času.V posebnih obdobjih, lahko obstajajo posebne okoliščine.Hvala vam za vaše razumevanje.Naslednje je informacije o izdelku:

Značilnosti: Ime: Pet-kos silikonski majhna posoda Teža: 250 g embalaži Izdelka velikost: 35*7.5*4 cm Material: silikonski + iz nerjavečega jekla, Okrasna peresa 2.3*14,8 cm Hrane posnetek 21,4 cm Jajce mućkalica za 25,6*24,5 cm Majhen čopič 3.4*21,2 cm Strgalo 4.1 * 20.5 cm Ime: 5 skupin velikih silikona, kuhinjska posoda in pribor Teža: 350 g, Izdelek pakiranje velikost: 35*7.5*4 cm, Material: Silikonski + iz nerjavečega jekla, Okrasna peresa 2.3*14,8 cm Hrane posnetek 26,7 cm Jajce mućkalica za 25,6*24,5 cm Krtača 3.3*21,1 cm Strgalo 5.8*27 cm Seznam: 1 *Strgalo/Eggbeater/olje krtačo/hrana posnetek/dekorativna peresa Opomba: 1. Zaradi številnih dejavnikov, prave barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od fotografije, ki je prikazana na spletni strani.Svetlost zaslona in svetlost svetlobe. 2. Prosimo, dovolite ročno merjenje podatki, ki nekoliko odstopajo.Funkcija poudarki: * 1. Silikonski material: non-stick ponev, ne enostaven za preoblikovanje, ne boli pan, enostaven za čiščenje, visoke temperature odporen, odporen na praske. * 2. Silikonski hrane posnetek: sponke lahko sproščen, odprt in zaprt, in tiho posnetek je enostaven za shranjevanje. * 3. Silikonski eggbeater: Potopite v zadostno količino, enakomerno porazdeljena, in ščetine ne bo padel. * 4. Hook design: rep design ročaj, ki je priročen za shranjevanje in ne zasedajo prostora. * 5. Oblika odstranljivo pero: enostavno čiščenje, enostavno in velikodušno, dobra prilagodljivost: twist, potegni, potegni, ni enostavno, da deformira.O povratnih informacij: Smo ohraniti visok standard odličnosti 5 zvezd in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosimo, da se obrnete na nas tik pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko rešili vaš problem zadovoljivo.

Material Silikonski
Številka Modela JJ2024194
Funkcija Okolju Prijazno
Število Kosov 5
Vrsta Kuhanje Orodje Garniture

Napiši mnenje

5 Silikonski Visoke Temperature Odporen Kuhinjska posoda in pribor Non-stick Pot Set Orodja Kuhinja Posoda za Peko

5 Silikonski Visoke Temperature Odporen Kuhinjska posoda in pribor Non-stick Pot Set Orodja Kuhinja Posoda za Peko

dobrodošli v naši trgovini, Po vstopu v trgovino, lahko prejmete kuponi, upam, da boste lahko vzeli proč vaš najljubši izdelek, želim vam srečno nakupovanje. Opombe : Dragi prijatelji, zaradi nedavnih epidemijo, je preveč parcele v pošt v različnih državah.Po paket

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki