BANNIROU Toplotne Perilo Za Človeka Nastavite Mehko Toplotne Perilo za Moške Zimske Moške Toplotne Oblačila Za Zimske Moške Toplotne perilo

Dobavljivost: Na zalogi

€16.58

€31.89

-48 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli v BANNIROU

91% Ultra Mehko Poliester, 9% Spandex

Mens toplotne perilo je lahek toplotne nastavite tako toplotne vrh in dno, narejen iz poli-spandex materiala, ki bo stenjem proč vlage za vas suho brez lepljivih ali clammy občutek, tako da jih lahko nosite ves dan.

Iz premium tkanine, thermals za moške so pametne vonj kontrolo, da se prepreči širjenje vonjav, kot tudi absorbira vonj povzročajo encimi da ne držijo za vašo kožo.Lahko še vedno prepričani, da je nošenje ti ves dan, ne povzročajo nobenih težav.

Zgrajena z prilagodljivost, termično spodnje perilo je zelo raztegljiva ponuditi popolno mobilnost.Tkanina ne bo ovirala vaše gibanje, zato lahko prosto gibljejo, medtem ko v telovadnici, pisarni ali doma.So kot nalašč za vse dejavnosti, in vas bo udobno.

Moški toplotne perilo set je mehko proti kožo, vendar svoje močne šive, ne rip ali raztrganine prezgodaj, ki ponujajo dolgo življenjsko dobo.So snug fit, kot druga koža kot nalašč za ohranjanje toplote zmanjša toplotne izgube za idealno osnovno plast ali nosite na lastno.

Za še bolj dodatno udobje, dolge johns za moške thermal so brez oznak, ki zmanjšuje koli draženje kože.Lahko zdrsne jih vklop in izklop telefona enostavno in ga lahko nosite pod obleko za dodatno izolacijo in v telovadnici za dodano podporo in gibanje.

O Ladijski

- Dostavo v dveh dan.

- Poštnine čas je po navadi okoli 12--25 delovnih dni za ePacket/www.rotary-lent.si Standardna Dostava/China Post Registrirani Letalski Pošti.

- Če je vaš element ni prispel pravočasno, se obrnite na nas.

Povratne informacije

- Vaše mnenje je zelo pomembno za nas.Vaše 100% zadovoljstvo zagotovljeno.

- Če ste nezadovoljni z nakupom,vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite skrb pred odhodom povratne informacije.

- Vam bomo odgovorili na vašo e-pošto, kakor hitro, kot je mogoče,običajno v roku 24 ur.

- Pustimo pozitivne povratne informacije za vse uspešno izvedenih transakcijah.

Stik z nami

- Pred nakupom ali Po prejemu ta element, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da mi pošljite e-pošto s tem e-pošto.Mi smo pripravljeni, da vam pomaga.

- Če mislite, da smo opravili dobro delo, prosim, daj mi pozitivne povratne informacije in 5 točk.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, pišite!Mi bo odgovoril v roku 24 ur.

Hvala in lep pozdrav!

O Barvo

Prikaz Podrobnosti

Model Show

Dropshipping Da,
Velikost L XL XXL XXXL
Elastičnost elastična
Postavka Vrsta Dolge Johns
Spol MOŠKI
Sezona Pozimi
Material Spandex
Številka Modela 2002
Debelo Da,
barve Modra Rjava Svetlo sivi barvi, Vino
Poreklo CN(Izvora)
Vratu Krog Vratu
Količina 1 Komplet (Vrhovi & Hlače )
Blagovna Znamka BANNIROU
Debelina Srednja

Napiši mnenje

BANNIROU Toplotne Perilo Za Človeka Nastavite Mehko Toplotne Perilo za Moške Zimske Moške Toplotne Oblačila Za Zimske Moške Toplotne perilo

BANNIROU Toplotne Perilo Za Človeka Nastavite Mehko Toplotne Perilo za Moške Zimske Moške Toplotne Oblačila Za Zimske Moške Toplotne perilo

Dobrodošli v BANNIROU 91% Ultra Mehko Poliester, 9% Spandex Mens toplotne perilo je lahek toplotne nastavite tako toplotne vrh in dno, narejen iz poli-spandex materiala, ki bo stenjem proč vlage za vas suho brez lepljivih ali clammy občutek, tako da jih lahko nosite

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki