Nova Zasnova Moški Samodejno Masturbator 10 Hitrostih z vibriranjem Penis Zapozneli Izliv Trener Adult Sex Igrače za Moško Samozadovoljevanje

Dobavljivost: Na zalogi

€11.16

€17.17

-35 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Izdelek uvod

Nova Zasnova Moški Samodejno Masturbator 10 Hitrostih z vibriranjem Penis Zapozneli Izliv Trener Adult Sex Igrače za Moško Samozadovoljevanje Opis Izdelka: 1. Način: 10 načinov vibriranja 2. Polnjenja: polnjenje prek kabla USB 3. Šum:manj kot 50dB 4.Nepremočljiva: dnevni nepremočljiva Nasveti: Naročite se na naše trgovine in boste imeli priložnost, da bi dobili darilo (Prosim, pustite messgae za nami, ko se pridružite naši trgovini) Zasebnost Zagotovljena: Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Da bi se izognili zadrego in varujemo zasebnost naših kupcev, ni občutljiv besednjak na embalaži izdelka.

Velikost izdelka

Funkcija

1.Trak & žogo stimulacija 2.Močan vibrator

10 načinov vibriranja

Polnjenje prek kabla USB

To lahko zaračuna polnilnik, laptop, power bank in avto polnilec

Kako uporabljati

1.Pritisnite stikalo za 3-5 sekund, da vklopite & off 2.Kliknite preklopi na spremembo vibracije načini

Varen material,

Prijazno do kože,

Dnevni nepremočljiva

Lažje čiščenje

O Paket

Uporabljamo motno embalažo, ki ni seksi besedami, nihče ne bo vedel, kaj je notri, bomo zaščitili vaše izdelke in zasebnosti.

O Izdelku

1.Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem. 2.Vsi izdelki so narejeni iz varen material, 100% varnosti, neškodljiv za telo.(Izdelek je narejen iz silikona in zato proizvaja normalno silikonski vonj.Prosimo, ne skrbite, to je varno.Priporočljivo je, da si čisto pred uporabo.Po enem ali dveh cleanings, vonj, ki bo postopoma izginila.)

O Pošiljki

Mi bomo poslali ven, da bi v enem ali dveh delovnih dni.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj bi storili, če naletite na izdelek problem

Če izdelek ne deluje pravilno, se obrnite na našo customer service v času.Bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in si prizadevati, da se zagotovi 100% zadovoljiva rešitev.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude pri obveščanju.Naš uporabniški servis vam bo odgovor se vam prvič, ko vidim vaše sporočilo.Prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Obravnavamo naše stranke kot naši prijatelji.Smo iskreno upam, da boste imeli prijetno izkušnjo pri nakupovanju v naši trgovini.Vaša podpora je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z izdelkom, prosim, ne pozabite, da pustite nam petimi zvezdicami povratne informacije.

Hrup manj kot 50db
Nespodobno Sliko No
Postavka Vrsta Masturbators
Spolnost No
Blagovna Znamka gelugee
Nepremočljiva Dnevni Nepremočljiva
Poreklo CN(Izvora)
Material Medicinski Silikon
Velikost Male Masturbator Vibrator
Številka Modela moški masturbator
Vibracije 10 načinov
Paket Diskretno Pakiranje

Napiši mnenje

Nova Zasnova Moški Samodejno Masturbator 10 Hitrostih z vibriranjem Penis Zapozneli Izliv Trener Adult Sex Igrače za Moško Samozadovoljevanje

Nova Zasnova Moški Samodejno Masturbator 10 Hitrostih z vibriranjem Penis Zapozneli Izliv Trener Adult Sex Igrače za Moško Samozadovoljevanje

Izdelek uvod Nova Zasnova Moški Samodejno Masturbator 10 Hitrostih z vibriranjem Penis Zapozneli Izliv Trener Adult Sex Igrače za Moško Samozadovoljevanje Opis Izdelka: 1. Način: 10 načinov vibriranja 2. Polnjenja: polnjenje prek kabla USB 3. Šum:manj kot 50dB 4.Nepremočljiva:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki