Anti Drgnjenja Varnost Hlače Neviden Pod Krilo, Hlače Dame Brezhibno Nemoteno Perilo Ultra Tanek Udobno Nadzor Hlačke

Dobavljivost: Na zalogi

€2.62

€4.04

-35 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis

Velikost:S/M/L/XL Material:Najlon/Spandex Barva:Črna/Bež Prednost:Mehka,dihanje,ne naredite škodo za kožo Brezšivne:Zmanjševanje trenja med vaša stegna Neviden:Lahko Nosite Pod obleke, krila, jeans Skladišče:Mesto, Kitajska,Zda Naše Prednosti: 1. Visoko kakovostnih Oblačil 2. Hitrejše in Varnejše načine pošiljanja. 3. Hitro Parpare v 48 urah 4. Pošiljanje iz Kitajske in Združenih držav amerike skladišče. 5. Strokovna ekipa vam služijo.Ultra-mehke in kul - Ta eleganten hlačke so primerne za dna in so narejeni iz visoko kakovostnega najlona - mehka, dihanje, elastična in super!Dala neverjetno nošenje izkušnje, tako kot vaša druga koža!Anti-wear med stegna.Dihanje in udobno materialov, zmanjšanje trenja med vaša stegna, ko hodiš ali vadbo.Brezšivne - brez spodnje vrstice!Nositi to eno kratko krilo, da bi se izognili nekaj neprijetno trenutkih.Visoka kakovost materialov - iz najlona, elastana, emajl: 100% bombaž.Ti materiali so mehki in dihanje in ne škoduje koži.Vas prosimo, da kupite ta enotnega hlače spodnje perilo!

Velikost

Nam Velikost

S 6-10 M 12-14 L 16-18 XL 18-20

Obseg Pasu

S 27 - 30.5(palec) 68.6-77.5(cm) M 31 - 33(palec) za 78,7-83.8(cm) L kot 33.5 - 35.5(palec) 85.1-90.2(cm) XL 36 - za 38,5(palec) 91.4-97.8(cm)

Model Show

Izdelkov, Povezanih Z

Povratne informacije

Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.Potrudili se bomo, da storitev, ki jo v 24 urah.

Dostava

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1 delovni dan po plačilu izbrisani. 2.Sledenje info pls iskanje www.17track.com ( Mogoče več kot 30 delovnih dni.Plz, bodite potrpežljivi, za prihod ali nam pišite na enkrat! )

Nazaj/Vračilo Kupnine

Če imate občutek razočaran s točko ste prejeli, prosimo, povejte nam v roku 7 dni.Zavedamo se, frustracij, ste morda,prosimo, obrnite na nas pred odpiranjem koli spora ali pušča nevtralna/negativne povratne informacije.

Storitev

Povratne informacije Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.Potrudili se bomo, da storitev, ki jo v 24 urah .Dostava Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1 delovni dan po plačilu izbrisani.Vrnitev Če imate občutek razočaran s točko ste prejeli, prosimo, povejte nam v roku 7 dni.Wholeseller Za trgovca na debelo, nudimo popust ali brez izrecnega dostava za večino države, ki jih DHL Prodajalca Za prodajalca, vam lahko ponudimo PADEC LADIJSKEGA prometa za vaše stranke, ki so neposredno brez naši trgovini informacije.Storitev Mi prosim email skozi sporočil, če imate kakršnakoli vprašanja, vam bomo odgovor boste v roku 24 ur Sporočilo, bo odgovor v roku 24 ur ( vikend, ki niso vključene)

Nevidno Lahko Nosite pod obleke, krila, jeans
Lokacija Skladišča Kitajska,Zda
Brezšivne Zmanjševanje trenja med vaša stegna
Prednosti Mehka,dihanje,ne naredite škodo za kožo
Spolnost No
Material Najlon/spandex
Priložnosti Vsak Dan,Zabavo,Praznovanje,Poroka,Večerja,Show,Joga,Spanje
Spol ŽENSKE
Funkcija Dihanje
Številka Modela YD74
barve Črna/Bež
Postavka Vrsta Varnost Kratke Hlače
Velikost S/M/L/XL
Nespodobno Sliko No

Napiši mnenje

Anti Drgnjenja Varnost Hlače Neviden Pod Krilo, Hlače Dame Brezhibno Nemoteno Perilo Ultra Tanek Udobno Nadzor Hlačke

Anti Drgnjenja Varnost Hlače Neviden Pod Krilo, Hlače Dame Brezhibno Nemoteno Perilo Ultra Tanek Udobno Nadzor Hlačke

Opis Velikost:S/M/L/XL Material:Najlon/Spandex Barva:Črna/Bež Prednost:Mehka,dihanje,ne naredite škodo za kožo Brezšivne:Zmanjševanje trenja med vaša stegna Neviden:Lahko Nosite Pod obleke, krila, jeans Skladišče:Mesto, Kitajska,Zda Naše Prednosti: 1. Visoko kakovostnih

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki