LANFEI Žensk Telesa Oblikovalec Visoko Pasu Trener Brezhibno Shapewear Rit Podizač Push Up Trebuh Nadzor Hlačke Hujšanje Cincher Korzet

Dobavljivost: Na zalogi

€6.53

€10.89

-40 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

naša trgovina podpira DROPSHIPPING in DEBELO, storitve

Ni na računu ,blagovne znamke ,promocijski material v paketu

Celotno vračilo ali poslati za problem, da

1. Obliko Pasu Hitreje. -- Trebuh, nadzor visoko pasu hlačne oblikovalec bodo oblikovali svoj pas, popolnoma, obleke za vse dame, ki želijo ostati v formi, kot so urad dama, poporodna mama, ali želite izgubo trebuh maščobe.

2.Pas Trener, Takoj Zgraditi svoje seksi peščena ura slika: Vidno zmanjša pasu in nazaj izboklina; dvigala zadaj, medtem ko tone trebuh creat seksi peščena ura oblike; 360 Podjetje nadzor za pospešeno izgubo telesne teže.

3. Stegno Vitkejši Shapewear, pas cincher hlačne ne bo roll navzdol na trebuh in stegna, in moč hlače vsebuje svetlobe boning zagotoviti tesen oblike telesa hranijo v mestu.Nadzor hlačne bo gladka stegna območju, odpravo izboklini in zmanjšuje vidnost celulita, medtem ko se dvižni svojo rit.

4. Udobno za Vse Priložnosti. -- Podjetja, za nadzor shapewear hlačnic je design z brezhibno materiala(85%NYLON,15%SPANDEX).Znoj-brezplačno udobje, visoke kakovosti tkanine udobno in dihanje dovolj, da bi nosili ves dan.

5. Neverjetno Udobje za Vas. -- Hip ojačevalec telo oblikovalec spodnje hlače za ženske, ki so primerna za vsakdanje, je narejen z vlago wicking materiala, zato jih lahko nosite pod vse vrste oblačil.Njeni brezšivne, skriva grd izboklini.Vam bo všeč ta plen ojačevalec shapewear.

1 kos pasu cinchers butt shaper hlačke .

Če imate kakršne koli zahteve ,kot so barve ali velikosti težave ,se najprej obrnite na nas ,si bomo prizadevali, da vas sprejme ,hvala !!!

Opomba : Ročno merjenje bo ima 2-3cm v razliko ,in 1 inch = 2.54 cm

1. Lahko vam padec ladijskega prometa?

Mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas.Vendar pa je treba pustite nas upoštevajte, da Prosim, ne vključujejo prejemke.To je za Padec Ladijskega prometa!in potem bomo v skladu z vašo zahtevo za pošiljanje paketov.

2.Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en ( Kopirati brskalnika, da odprete ).

3. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se najprej obrnite na nas ,potem smo vam lahko pomagajo razširiti.Tako vaš paket zaščiten z www.rotary-lent.si .

1.Sprejemamo Paypal, Depozitni, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney, bančno nakazilo, kreditne kartice in vse lahko plačate na www.rotary-lent.si.

2.Depozitni je najboljši varno plačilo za vas.

3.To je plačilo center za pomoč : http://help.www.rotary-lent.si/categories_Payment.html.(Kopirati brskalnika, da odprete)

4.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga .Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

3.Izdelki so poslane za www.rotary-lent.si Standardne Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.

4.Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: DHL, EMS, Fedex.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vljudno obvestilo: Zaradi customes in vreme, morda včasih bo zamuda nekaj časa, vendar bomo podaljša dobavni čas za vas, zato vas prosimo, počakajte nekaj časa potrpežljivo.

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Nadzor spodnje Perilo Telo Pasu Cinchers Nadzor Hlačke Bodysuit
Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka LANFEI
Nadzor hlačke Kraj Izvora Shenzhen ,Kitajska ( Celinska ) ,100% nov prihod ,visoke kakovosti,odlično
Spol ŽENSKE
Številka Modela SF209
Vrsta Tkanine DRES
Nespodobno Sliko No
Nadzor hlačke, Primerni za Skupine Ženske,Lady,Poporodna mama Pasu Trener Trebuh Nadzor Oblikovalec Brifter
Nadzor hlačke Številka Modela Ženske Trebuh Nadzorni Organ Oblikovalec Korzet Pasu Železniške Rit Podizač SF209
Velikost Žensk nadzor hlačke M,L,XL,2XL Vroče underbust Hi-pas Trener Rit Podizač Shapewear
Shapewear vrhovi
Material Spandex
Nadzor Ravni Medij
Nadzor hlačke Elementa Tip Oblačila & Dodatki, ženska Oblačila Intimates, oblikovalci
Debelina STANDARD
Nadzor spodnje hlače Funkcija Seksi Rit Lifer hujšanje Visoko Trebuh Nadzor Visoko pasu Cincher hlačnic
Spolnost No
Postavka Vrsta Oblikovalci
Nadzor hlačke Materiala 85%spandex+15%najlon,4 Spirala Jekla Kosti,mehka dihanje brezhibno Slim
Ccontrol hlačke Ime izdelka Ženske Lady Poporodna Mama Lady Hujšanje Pasu Trener Cincher Hlačke
Ženske nadzora, spodnje hlače, primerna za Priložnosti Ženski svate žogo obleke večerno obleko vleče spodnje perilo

Napiši mnenje

LANFEI Žensk Telesa Oblikovalec Visoko Pasu Trener Brezhibno Shapewear Rit Podizač Push Up Trebuh Nadzor Hlačke Hujšanje Cincher Korzet

LANFEI Žensk Telesa Oblikovalec Visoko Pasu Trener Brezhibno Shapewear Rit Podizač Push Up Trebuh Nadzor Hlačke Hujšanje Cincher Korzet

naša trgovina podpira DROPSHIPPING in DEBELO, storitve Ni na računu ,blagovne znamke ,promocijski material v paketu Celotno vračilo ali poslati za problem, da 1. Obliko Pasu Hitreje. -- Trebuh, nadzor visoko pasu hlačne oblikovalec bodo oblikovali svoj pas,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki