Za Honda Vezel XRV SSF-2020 Demist Avto Rearview Mirror Glare Dokaz Modra Očala Led Lučka Ogrevano obrnite singleLarge ogled

Dobavljivost: Na zalogi

€36.45

€40.05

-8 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Značilnosti:

Vgrajen base-ogrevani enota,modra ogledalo temperature bodo do okrog 60℃.Modro ogledalo tudi čistijo,ko je pogon v dežju in snegu dni.

Modra ogledalo širok pogled,vzvratno ogledalo kota širok kot originalni avto standard ogledalo,voznik vidi avto, ki v slepa pega področju.

Obrnite signal svetlobe: modra ogledalo vgrajen vključite opozorilne luči, za opozarjanje zadnji strani avtomobila, ko avto zavijete levo ali pa righ.

Modra prevleka ,to so anti-slepi učinek bleščanja od zadaj avto

100% čisto nov, enako kot slike zgoraj

Ni treba spremeniti prvotni vozila vezje

Skriti skupščine.LED luči za vzvratno ogledalo

Stekla le - Vključuje varnostno ploščo,stanovanje št.

To ogledalo stekla naredi veliko zamenjava in ima dobre prihranke nad prodajalca ogledalo Paket Vsebina: 1 kos x Leve strani zrcalna stekla s podnožjem

1 kos x Desni strani zrcalna stekla s podnožjem

**O Ladijski: Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po plačilu.

Dostava bodo po vsem svetu prek SpeedPAK/Epacket/China post air mail/DHL/Fedex/EMS.

Oddaljeno območje lahko povzroči dodatno ladijski promet pristojbina.

STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim ga sprejeli in nam pišite takoj.Mi bo potrditev in poslati novo.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. **O Povratne Informacije:

Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.Prosimo, kontaktirajte nas najprej za vsa vprašanja, ne daje nobene negativne povratne informacije, ali spora brez dostopa.Obljubljamo vse težave bodo rešene v roku 7 dni, pls ne skrbite.

Kontaktirate nas lahko na naslednje načine: eBay Okence za Sporočilo

Dobre Povratne Informacije Nagrado!:Dobili več kuponov ali darilo, če je zagotoviti Fotografije ali Vedio v Facebook,twitter,instagram ali strokovni forum. **Stik z nami: Če želite postaviti velik, da bi za debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Če boste potrebovali, da bi več predmetov, všeč nam prvi.Nudimo vam nekaj popust. **Prosimo, Upoštevajte,: --

-- img{max-width:100%}

Posebne Funkcije Velika ogled
Vrsta Materiala Steklo
Poreklo CN(Izvora)
Model Leto 2020
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Element Teža 0.5kg
Postavka Vrsta Ogledalo & Zajema

Napiši mnenje

Za Honda Vezel XRV SSF-2020 Demist Avto Rearview Mirror Glare Dokaz Modra Očala Led Lučka Ogrevano obrnite singleLarge ogled

Za Honda Vezel XRV SSF-2020 Demist Avto Rearview Mirror Glare Dokaz Modra Očala Led Lučka Ogrevano obrnite singleLarge ogled

Značilnosti: Vgrajen base-ogrevani enota,modra ogledalo temperature bodo do okrog 60℃.Modro ogledalo tudi čistijo,ko je pogon v dežju in snegu dni. Modra ogledalo širok pogled,vzvratno ogledalo kota širok kot originalni avto standard ogledalo,voznik vidi avto,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki