Žamet Vinske Steklenice Darilne Vrečke 15x36cm (6" x 14") pakiranje 20 Šampanjec Oljčno olje Pakiranje Vrečo

Dobavljivost: Na zalogi

€16.34

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Pogosto:

Kupec da da----kupec pošlje Logotip, da prodajalec za JPJ,PSD ,AI,CDR ,potem povedal prodajalec, kaj barvo, ki jo želite natisniti----Prodajalec bo učinek sliko za kupca ,-----ko kupec corfirm,prodajalec izdelka .

Če imate kakršno koli vprašanje,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate .

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Ko kupec kupi predmet zagotavljamo, da bi postavka brez vodnega žiga

Če potrebujete picutre brez vodnega znaka ,ko po vrstnem redu ,pleasecontact nas ,nato pa smo poslali sliko brez waterwark za vas !!!

2. Nudimo dropshipping

Mi lahko ladja element, ki ga želite po vsem svetu za vas.ko pa boste, da bi Prosimo ne napišite vaše stranke naslov za sporočila, samo napišite pravilen naslov, kaj želite, nas, da pošljete na DHgate sistem, ki smo pošljite na naslov v skladu s DHgate sistem je prikazano.res hvala!!!

3. V naši trgovini kupec kupi en predmet enem kosu kot vzorec

Stranka bi en predmet enem kosu , vendar pa je minimalni znesek nakupa je 100 dolarjev, vključno ladijski promet pristojbina .Morate zbrati vse predmet, koda, kaj želite, da bi bilo potem ga pošljete po DHgate pošte.In potem mi bo linije izdelkov za naročilo in pošljite ga za plačilo priročno!!!

4. O plačilu podrobnosti

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na DHgate.com kot so PayPal, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

5. O poštnine informacije

(1).Običajno ladja bo ladja element v roku 24 ur po tem, ko oddate naročilo, vendar če na katero koli vprašanje, moramo biti potrjena withyou, bomo ladja jih po svoje comfirmation.hvala!

(2).Kitajska Pošti ali HongKong Post za brezplačno dostavo, Za Oceanija, Bližnjem Vzhodu, v Evropi in Severni Ameriki običajno potrebuje 10-30days.Afrika in Južna Amerika je ponavadi vsaj 20-60 dni

(3).Če želite prejeti predmet, hitreje boste plačali za hitrejše dostave, (kot so DHL ), da po vsem svetu običajno potrebuje 3-5business dni.

vzorec NOBEN
Priložnosti Materinski Dan
Številka Modela 15x36cm
Blagovna Znamka NALIA JE MOŠNJE
Material Krpo

Napiši mnenje

Žamet Vinske Steklenice Darilne Vrečke 15x36cm (6

Žamet Vinske Steklenice Darilne Vrečke 15x36cm (6" x 14") pakiranje 20 Šampanjec Oljčno olje Pakiranje Vrečo

Pogosto: Kupec da da----kupec pošlje Logotip, da prodajalec za JPJ,PSD ,AI,CDR ,potem povedal prodajalec, kaj barvo, ki jo želite natisniti----Prodajalec bo učinek sliko za kupca ,-----ko kupec corfirm,prodajalec izdelka . Če imate kakršno koli vprašanje,pls, vas

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki