Ice Valj Iz Nerjavečega Jekla Kolo Valjčni Obraz, Telo, Masažo Obraza Dvigalo Massager Lajšanje Bolečin Beauty Care Roller Obraz Za Nego Kože Orodja

Dobavljivost: Na zalogi

€7.08

€12.43

-43 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Obraz Roller Kul Ledu Roller Massager Kože Dvižno Orodje Face Lift Masaža Lajšanje Bolečin Beauty Care Roller Obraz Za Nego Kože Orodja

Ice Roller

Ice Roller lahko tudi vsak dan uporablja za poživitev, osvežitev in pomladiti kožo.To je preprosta in enostavna naprava, ki naredi vaše življenje priročno brez taljenja ledu.To je TREBA IMETI element doma za manjše poškodbe, opekline in piki žuželk s kar nered s stopljenim ledom.To zmanjšuje discomforts, draženje in rdečico.Uporaba ledu valja na vaš obraz, vrat in prsi vsako jutro (Ice Cube Facials).Vaš obraz bo videti oživil in mlade.Uporaba Ledu Valja na vaše oči, ko ste občutek utrujenosti.To osveži.Prevračanje na kateri koli del telesa za takojšnje lajšanje bolečin.Po britju, uporabo Ledu Roller bo miren in pomirjajo vašo kožo.

Funkcija:

1.Ko vstanejo, masaža, preden ličila za odpravo obraza dropsy Masaža med masko, ki skrbi, da se skrči pore in pomirja kožo 2.Izboljšanje suho kožo 3.Masaža oči vtičnico in templji za lajšanje utrujenost 4.Pomiri kožo in zmanjšujejo opekline kože po izpostavljenosti soncu.Lajšanje vratu in obraza rdečina in kuge menopavzi ženske.

Dropshipping Podporo

Če kupite 20 kos,smo lahko vam 2% popust.Ladjo iz element, ki v 48 urah ob Delavnikih Zanesljivo Stranko Serviserja reševanju svojega problema .Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja!

Paket Je Vključeno:

1 x nerjavečega jekla Ledu roller

1 x Uporabniški Priročnik

1 x Box

- Sprejemamo naslednje methords:preko Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union-a in Bančnega nakazila itd.

- Za velika, da ti bodo na voljo dodatni popust tako, da se obrnete na nas.

-Rusija Kupce, naj izpolni vaša angleščina Polno Ime v Sprejemnik, ali morda ne boste prejeli, ker po politike v vaši državi.

-Smo poslati predmet, prihaja s številko za sledenje,ki se jim lahko sledi dostave stanje celotni poti.

-Čas dostave je odvisen od sezone, cilj in drugih dejavnikov, za zaposlene dni, dostava odloži.Če pošiljka ni bila dostavljena v predvidenem času,vas prosimo, naročila nam,mi pa vam pomaga, da skladbo in dala nazaj ASAP.

- Naša cena izdelka ne, vključno z davki.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov za zavrnjene pošiljke.

Kupec je odgovoren za davke, ki jih zaračunavajo njegovi/njeni državi.Če potrebujete kakršne koli dokument za carinjenje, prosimo, obrnite na nas.

-1 letno garancijo za naše element (razen dodatkov in delov), nakup z zaupanjem.

-Prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti, Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden), prosim, post office, ki zagotavljajo uradni dokument, še posebej zahtevek zahtevo papirja.Boste dobili ekstra 7 dni (na vrhu, na čas dobave čas), da odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta, tako dolgo, kot jih je nerabljena in v originalni embalaži, shipping stroški so ga plača kupec.

-Če želite, da se vrnete ali zamenjavo, kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

-Bomo zelo cenim, če lahko pustite nas 5 Zvezdic Povratne informacije.Smo vam toplo dobrodošlico Pokazal Nekaj Fotografij (Bodo dobili dodatni popust naslednjem vrstnem redu!) v vašem 5 Zvezdic povratne informacije!

-Če imate kakršne koli težave, o predmete ali storitve, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Bomo poskusili najboljši za reševanje težav, za vas.Hvala.

Valjčno glavo iz nerjavečega jekla kolo
Velikost Approx. approx. 7.5 x 7.3 inches
Blagovna Znamka pozdravljeni obraz
Izdelek obraza roller
Ice Valjčki za Obraz & Oko,Zabuhlost,Migrena,Bolečine
Številka Modela KE-IR002
Tip Kože vse tipe kože
Proizvodni proces, Stroj, Ki
Vir Napajanja Noben Električni
Funkcija Lifting Obraza Massager
Material Akril
Vrsta ice roller obraz massager

Napiši mnenje

Ice Valj Iz Nerjavečega Jekla Kolo Valjčni Obraz, Telo, Masažo Obraza Dvigalo Massager Lajšanje Bolečin Beauty Care Roller Obraz Za Nego Kože Orodja

Ice Valj Iz Nerjavečega Jekla Kolo Valjčni Obraz, Telo, Masažo Obraza Dvigalo Massager Lajšanje Bolečin Beauty Care Roller Obraz Za Nego Kože Orodja

Obraz Roller Kul Ledu Roller Massager Kože Dvižno Orodje Face Lift Masaža Lajšanje Bolečin Beauty Care Roller Obraz Za Nego Kože Orodja Ice Roller Ice Roller lahko tudi vsak dan uporablja za poživitev, osvežitev in pomladiti kožo.To je preprosta in enostavna

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki