34 mm 24k Gold Dve Žice Velika Membrana Mikrofona Kartuše Jedro Snemanje Kondenzatorski Mikrofon Kapsulo

Dobavljivost: Na zalogi

€48.24

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

34 mm 24k Gold Kapsula Velika Membrana Mikrofona Kartuše Jedro Snemanje Kondenzatorski Mikrofon Kapsulo

Vse MIC iz naše Trgovine so DIY za nas, vsi so ročno izdelani, ne smete imeti kopijo v marcket.Mi bi lahko mikrofon znanja na vašo zahtevo za zakasnitvijo ali za vse priložnosti, kot so KTV.MOQ 1pc za prilagojene naročila.Dobrodošli OEM/ODM/ Trgovina naročilo, pls nam lahko pišete.

Specifikacija: Velika Membrana Kartuša/Core: premer 34 mm / 1.33" Palčni kondenzator velika membrana jedro, medtem ko je zvok glavo prepone debeline le 0,4 mikronov, bolj občutljiva, bolj Diskriminacije in jasno visoki zbiranje zvoka naredi mikrofon, zvok glavo, mehko alto globoko in bogato bas živo povratne informacije, in ne barva, resnično reprise izvirnika.Specifikacija: Element: Φ34 mm Tlak Gradient Pretvornik Zlato plating: Eno, s katerimi se soočajo Polar Vzorec: Uni-directional Frekvenčni Odziv: 20Hz-20KHz Občutljivost : -33dB±3dB(0dB=1V/Pa na 1KHz) Enakovredno Raven Hrupa : ≤15dB Max.Vnos SPL : 138dB (na 1KHz ≤1% T. H. D) napajalna Moč: 48V Fantomsko Napajanje

Uporaba:

Za kondenzator mikrofon, ki je na voljo za kateri koli slog conderser mikrofon.

Značilnosti:

Zvok atmosferski, dinamično velika

Velika Zaslonka Kartuša/Core: premer 34 mm / 1.33" Palčni kondenzator velika membrana jedro, medtem ko je zvok glavo prepone debeline le 0,4 mikronov, bolj občutljiva, bolj Diskriminacije in jasno visoki zbiranje zvoka naredi mikrofon, zvok glavo, mehko alto globoko in bogato bas živo povratne informacije, in ne barva, resnično reprise izvirnika.

Pakiranje:

* 1pc: 34 mm zlato Kapsule s čisto polje pakiranje.

Če želite najboljše kakovosti 34 mm Mikrofon Kapsule

Pls najdete pod povezavo:

NOVI Izdelki!!!

Visoka kakovost U obliko izhodni transformator za DIY Newman U-87

Kliknite spodnjo sliko, da U87 transformator

======================================================================================

Kondenzatorski Mikrofon Priključite Navodilo:

Najbolj priljubljena in enostavna uporaba način za snemanje zvoka je povežite z računalnikom s 48V fantomsko napajanje.

Če imate najbolj profesionalno snemanje, mešanje opremo, jo lahko uporabite namesto 48v fantomsko napajanje.

(Če želite kupiti MIKROFON ali mic pribor, pls iti za več.)

======================================================================================

MaiAo Blagovne Znamke Uvod

Naš predsednik UPRAVE, G. Li, glavni tehnolog za MaiAo Kondenzatorskega Mikrofona, ki ga je imel, in se prodajajo kondenzator mikrofon za več kot 9 let na Kitajskem lokalnem trgu.

On osredotoča samo na Kondenzatorskega Mikrofona, raziskujejo in ustvarjajo, ves pribor, deli in mikrofona so narejene z njim, enega po enega, in on je test s profesionalno snemanje glasbe opreme.Vsak dodatki, ki se obdelujejo večkrat test, preden smo ga izberejo.Kot veste, je Kitajska veliko kopije izdelkov in kakovosti različnih preveč.Ne morete najti kakovosti, dokler ga uporabljate in test, saj so videti enako.

Gospod Li je zelo zanimivo, v elektronski izdelki, in on je začel študirati in delati raziskave, ko je bil v srednji šoli, fant, in pogosto pomaga sosed ohraniti TV/ električni štedilnik/ Radio pralni in druge hišne naprave.In diplomiral je iz elektronov tehnologije šolskega leta 2005, in se osredotočiti na kondenzatorskega mikrofona, raziskave in proizvodnjo iz leta 2010, prodaja svoje izdelke v Kitajski spletni strani.Prvi izdelek je mikrofon ojačevalnik, in nato kondenzator mikrofon.

To je sreča, da se na trgu je poštena, čeprav kondenzatorski mikrofon ni običajna hiša pralni, kot so TV, vendar na našo prodajno povečuje iz leta v leto, in stare stranke uvedejo svoje prijatelje, da kupite naše izdelke, je tudi Japonska in korejska stranka nakup iz naše Kitajski spletni strani, in postane naše stare stranke končno.

Trg povejte nam, da je naša Kondenzatorskega Mikrofona, je dober projekt, in to je vredno, da ga delite s prijatelji iz vsega sveta.Ker stabilno kakovost je skoraj ujeti in nekatere morda kritje svetovno znane blagovne znamke, ampak cena je veliko bolj nižje nato svojo ceno, to lahko pomaga veliko pevec in glasbeni navdušenec, da bi profesionalno snemanje glasbe lažje.Vse kondenzatorski mikrofon se uporablja visoke kakovosti pribor, da bi bilo.To je zelo senzor in bi lahko posnamete svoj glas v zelo dobro in realno stanje.

Verjemi mi, MaiAo Mikrofon vredno svojega poskusite.Izvedeli boste, da smo najboljši in najbolj profesionalno Izdelane Na Kitajskem kondenzatorskega mikrofona.

Pakiranje Polje
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela MAC0201
Postavka Vrsta Mikrofon Kapsulo
Material Zlato
barve Zlato
Paket Da,
Uporaba Za kondenzator mikrofon

Napiši mnenje

34 mm 24k Gold Dve Žice Velika Membrana Mikrofona Kartuše Jedro Snemanje Kondenzatorski Mikrofon Kapsulo

34 mm 24k Gold Dve Žice Velika Membrana Mikrofona Kartuše Jedro Snemanje Kondenzatorski Mikrofon Kapsulo

34 mm 24k Gold Kapsula Velika Membrana Mikrofona Kartuše Jedro Snemanje Kondenzatorski Mikrofon Kapsulo Vse MIC iz naše Trgovine so DIY za nas, vsi so ročno izdelani, ne smete imeti kopijo v marcket.Mi bi lahko mikrofon znanja na vašo zahtevo za zakasnitvijo ali za vse priložnosti,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki