Brezplačna Dostava SAMYEAR Dobre Kakovosti Monofilament 12 LB 1860M Najlon Ribolov Line

Dobavljivost: Na zalogi

€5.14

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Ime Blagovne Znamke Kakovosti Brez Visoko Ceno,

SUNBANG/SAMYEAR/DIAOWAN VAM ULOVA VELIKA RIBA ! ! !

Lahko kupite linij na spletu ali pustite sporočilo, če želite, velike količine.

Vse blago za prodajo, so v ceni na debelo.Pls pustite sporočilo abou t želeni predmet, na primer LB, barvo in količino, ali se bomo poslali na naključno.Pls pustite vaš pravi polno ime v redu, ali blaga, ki je ni mogoče objavili za vas.Smo facory in lahko dobavi vse zgoraj itmes v velikih količinah.Če želite postaviti veliko miru ali imajo posebne zahteve, pls obrnite na nas po E-pošti/Trademanager.

Sprejemamo DEPOZITNI(alipay), Paypal, Zahodne Unije in T/T kot način plačila.E čeka bodo potekala, dokler ne zbriše.

Ne bodite ponudnik opozoril, da se bodo lahko poročali in lahko povzroči negativne povratne informacije.Prosimo, izpolnite plačilo v roku 16 dni od ponudbe datum.Če ne, lahko to privede do UPI( neplačane predmet), www.rotary-lent.si samodejno zapre račun, če zberete 4 UPI s popolnoma.

Prosim, ne ponudbo, če jih ne nameravajo plačati.Ko boste osvojili ponudbo, vas zavezuje.

Cenimo takojšnje plačilo in se veselimo vašega podjetja v prihodnosti.

Postavke, bo odpremljen v roku 1-2 delovnih dni za plačilo se

Mi ladje vse naše pakete po vsem svetu prek China Post Air Mail.In lahko najdete številko za sledenje na www.rotary-lent.si sami.

Dostava običajno traja približno 15~60 delovnih dneh.Včasih z zamudo, je neizogibna za slabo vreme, prazniki in nekaj nepričakovanih razloga.Vaše razumevanje cenjeno.

Pišite nam, če še niste prejeli paket več kot 30 dni po plačilu.Smo zelo žal, ampak je čas prevoza je povsem izven našega nadzora.Res cenim, če lahko pustite vseh 5 zvezdic in pozitivne povratne informacije.

Nismo odgovorni za kakršno koli carinskih dajatev in podobne pristojbine.

Hitre dostave v nadaljevanju je na voljo tudi.Če želite, da ladja po eni od njih, prosimo, da nas obvestite in mi vam bomo izračun ladijski promet pristojbina za vas.

Prosimo, preglejte parcelo natančno, če je bil poškodovan v ladijski promet.Če je paket poškodovan, prosim, ne se prijavite za se in pišite nam takoj.

Najprej obrnite na nas pred začetkom spora.Bomo rešiti težavo z vami v najhitrejši način.

Vse elemente, ki so nevračljive.Za pokvarjene ali poškodovane stvari se najprej obrnite na nas in pomagali vam bomo rešiti težavo.Za vsako zamenjavo ali povračilo denarja, bomo morali na trr ali zapis nakup transakcijo, in izdelek mora biti v prvotno stanje.Lahko vrnitev okvarjenih elementov v roku 30 dni od prejema.Ko element prejmete našo Kontrolo Kakovosti, Ministrstvo preveri

Če zamenjava ni na voljo, polno nadomestilo za nabavno vrednost in stroške povratno poštnino bodo imeli.Če bi radi, da zameno pa za novega, bo ladja ven takoj, ko okvarjeni izdelek je bil vrnil.

Če ste predmet, ki je ugotovil, da so poškodovana zaradi nepravilne uporabe, bo ne izpolnjujejo pogojev za garancijo ali povračilo politike.

Storitve za stranke ure so od ponedeljka do petka od 8 ure zjutraj – 5 str.m .Peking standardni čas.

Če imate vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Nahajamo se v drugem časovnem pasu, in morda potrebovali več časa, da odgovorijo na vaša vprašanja.Običajno e-Pošte so odgovorili v 24 urah.

Lep dan !

Material Najlon
Z Vladar ali Ne No
Oblika Ravni
Blagovna Znamka sunbang
Številka Modela N-B
Z Lestvico ali Ne No
Vzgon Značilnost Korito Line
Položaj stream

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava SAMYEAR Dobre Kakovosti Monofilament 12 LB 1860M Najlon Ribolov Line

Brezplačna Dostava SAMYEAR Dobre Kakovosti Monofilament 12 LB 1860M Najlon Ribolov Line

Ime Blagovne Znamke Kakovosti Brez Visoko Ceno, SUNBANG/SAMYEAR/DIAOWAN VAM ULOVA VELIKA RIBA ! ! ! Lahko kupite linij na spletu ali pustite sporočilo, če želite, velike količine. Vse blago za prodajo, so v ceni na debelo.Pls pustite sporočilo abou t želeni

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki