Strokovno Plavalna Očala s čepi Ženske Moški High Definition Nepremočljiva Prah-dokazilo Anti-fog Anti-UV Glasses4

Dobavljivost: Na zalogi

€3.34

€4.52

-26 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Funkcija:

1. Nobenega puščanja ☛ Nepremočljiva očala so opremljena z dvojnim mehka tesnila in okovje, da zagotavljajo izjemno udobje in neprepustnih tesnili za preprečevanje vode od vstopa.Odlično nepremočljiva zaščitna očala, jasne varstvo za odrasle moške, ženske, mladi fantje in dekleta.

2. Jasna vizija: Plavalna očala so prevlečeni z najnovejšo anti-fog zaščito, in posebej zanje izdelane anti-razbila leče vam lahko z neprimerljivo jasnost brez megle ali bleščanje.Prepričajte se, da imate jasno, izvirni pogled in prinašajo več varnosti, pod vodo.

3. Anti-ultravijoličnih žarkov, plavanje očala so UV absorpcije zdravljenja, ki lahko učinkovito blokira sonce je škodljivimi žarki UVA in UVB, ter zaščito oči pred škodljivimi poškodbami sonca.Primerna za potapljanje, vodni športi, plaža, bazen, drugih zaprtih prostorih ali na prostem plavanje dejavnosti.

4. Udobno slog: Trpežne, koži prijaznega silikona glavo traku z ergonomsko nastavljivo posnetki so zelo enostaven za uporabo.Nastavljiv sponka na pasu, lahko očala primerna za vsako obraz udobno.Lahko nosijo plavalna očala brez draženja.Povezani čepi na očala preprečiti vode, ki s konstantnim v uho kanal.Ne skrbite čepi.

5.NE PUŠČA UDOBNO PRILEGAJO: Zmerno tesnila primerna za vaš obraz z manj omejujejo počutijo oko, vtičnice, ki nudi visoko raven udobja, medtem ko tvorijo trden pečat okoli oči, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti, pronicanje vode v ali rdeče, srbeče oči Specifikacija:

Leče Material:PC

Okvir/Trak, material :Okolju prijazen silikon

Dolžina:17 cm

Objektiv Širina:5.5 cm

Objektiv Dolžina:4,5 cm

Tema:plavanje

Spol:Unisex odraslih

Pakirano:Opp vrečke, Pakirano vključuje: 1 x očala

Šport Tip Plavati
Okvir Material Acetat
Spol MOŠKI
Poreklo CN(Izvora)
Leče Material Polikarbonatne
Postavka Vrsta Očala
Objektiv Višina 4.5 cm
Številka Modela electroplated leče, očala za plavanje
Objektiv Širina 5.5 CM
Barvne Leče Več
Barva Okvirja Več

Napiši mnenje

Strokovno Plavalna Očala s čepi Ženske Moški High Definition Nepremočljiva Prah-dokazilo Anti-fog Anti-UV Glasses4

Strokovno Plavalna Očala s čepi Ženske Moški High Definition Nepremočljiva Prah-dokazilo Anti-fog Anti-UV Glasses4

Funkcija: 1. Nobenega puščanja ☛ Nepremočljiva očala so opremljena z dvojnim mehka tesnila in okovje, da zagotavljajo izjemno udobje in neprepustnih tesnili za preprečevanje vode od vstopa.Odlično nepremočljiva zaščitna očala, jasne varstvo za odrasle moške, ženske,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki