CN Zdravje Naravnih Listov Stevia v Prahu 500 g Brezplačna Dostava

Dobavljivost: Na zalogi

€19.13

€21.26

-10 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Čisti Listov Stevia V Prahu, Naravni.To Je Zelo lepo, To Je Zelo lepo v Ustih od Daleč, in Je Okus Sladek.Veliko Prijateljev Uporabite Ga kot Nadomestek Sladkorja.To Je Dobra Izbira.Roza V Prahu 500 Očesa.Drobnosti Je Zelo v REDU.Zeleno Barvo.Zdi se, Da Ne Obstajajo nobene Druge Uporabe, za Posebne Uporabe, razen Prehranjevanja.Prosimo, Razmislite Sami.

Stevia Listov Je Zelo Posebna Rastlina.Okus Sladek, ampak Vsebnost Sladkorja, Ni Visoko.ko Ljudje Jesti, To Ne Bo imelo Negativnih Učinkov na Ljudi z Visoko Sladkorja.Stevia Vsebuje Tudi Različne Aktivne Sestavine in Vitamine.Toliko Časa Ga Lahko Nadomesti Sladkor.To Je Dobra Novica za Veliko Prijateljev, Ki radi Sladkosti in Se Bojijo za Pridobivanje Maščobe.

Seveda, To Ni Posebej Priročen in Hiter za Uporabo Stevia Listi Neposredno, Zato, Brušenje v Listov Stevia v Prahu Lahko Bi nadoknadili Pomanjkanje Stevia Listi.Naše Listov Stevia v Prahu Je surovino Stevia Listov za Brušenje.

Kako Uporabljati Listov Stevia v Prahu:

Pri pripravi Čaja, Dal Malo Listov Stevia v Prahu, kot so 3-5G in Uporabe 300 Ml Vroče Vode.Mešamo in Quiescence za Nekaj Minut, Nato Pijačo.

Opombe: Stevia Listi So Hladne in Ženske, So Prepovedane med Menstruacijo in Nosečnostjo.

Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo Predlogo Kodo

Poreklo Kitajska
Datum Proizvodnje isti dan proizvodnjo
Embalaža darilna pakiranja
Obračunska Enota Torbe
Certificiranje ce
Ime Oddelka Za odrasle
Kategorija Izdelka Užitni Kmetijskih Proizvodov
Rok Uporabnosti 360 dni
Teža 0.500
Spol Unisex
Blagovna Znamka CN Zdravje
Prodajalci Qihe Blue Moon E-Commerce Co., Ltd.

Napiši mnenje

CN Zdravje Naravnih Listov Stevia v Prahu 500 g Brezplačna Dostava

CN Zdravje Naravnih Listov Stevia v Prahu 500 g Brezplačna Dostava

Čisti Listov Stevia V Prahu, Naravni.To Je Zelo lepo, To Je Zelo lepo v Ustih od Daleč, in Je Okus Sladek.Veliko Prijateljev Uporabite Ga kot Nadomestek Sladkorja.To Je Dobra Izbira.Roza V Prahu 500 Očesa.Drobnosti Je Zelo v REDU.Zeleno Barvo.Zdi se, Da Ne Obstajajo nobene Druge

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki