OBD GPS Tracker Podatkov Diagnozo Brezplačno Namestitev, 3G, GPS Lokator Tracker Jasno, Nepravilna Koda SOS Alarm realnem času Brezplačno APLIKACIJO za Sledenje

Dobavljivost: Na zalogi

€35.61

€41.89

-14 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

3G Omrežje

GSM band:850/900/1800/1900Mhz; WCDMA pas:2100/1900/850Mhz.

Sledenje v realnem času,

1.Eno Iskanje: * Če je kateri koli pooblaščeni številke bila ustanovljena, tracker bo odgovor na vse klice z lokacijo poročilo.Če pooblaščeni številke bila ustanovljena, potem pa samo pooblaščeni številke se lahko prikaže lokacijo poročilo iz tracker; * Klicanje sledilnik je naprava iz pooblaščenih številk, bo končati klic in odgovoriti na sporočilo z google map povezavo in v realnem času zemljepisne širine in dolžine ; 2.Auto track neprekinjeno: * Progi z omejeno krat na časovni interval, na primer za pošiljanje sporočil SMS ukaz "fix030s005n +geslo" na tracker napravo, se bo poročilo, informacije o položaju s 30s interval 5-krat. * Progi z neomejeno krat na časovni interval, na primer za pošiljanje sporočil SMS "fix030s030m***n+geslo" na tracker.Tracker bo poročila v realnem času lokacijo vsakih 30 sekund, ko ACC je ON, in poročilo za lokacijo vsakih 30 minut, ko ACC je IZKLJUČENO.Opomba: časovni interval, V katerem ne sme biti manj kot 10. * Smart skladbo na čas in razdaljo interval, ta funkcija pomeni, da lahko naprava, ki ji sledi prednastavljene razdalje in časovni interval dveh dejavnikov.

Vozilo Informacije, Diagnoza

Ko vozilo okvare vozila indikator nepravilnega delovanja lučka sveti, diagnostična koda težave bodo samodejno pošlje dovoljenje številko.

Vzdrževanje vozila obvestilo

ko prevoženih kilometrov več kot 10.000 kilometrov, ali ko naprave nabrali 350 dni dela bo poslal vzdrževanje obvestilo pooblaščenemu numbers15 dni vnaprej.

Točen naslov

S pravilno nastavitve, lahko dobimo podrobne naslov ulica, poslanih z naprave.

Glasovni zaslon

Mi pošljite sporočilo SMS: monitor123456, in potem je naša naprava bo začela listening način.

Podatkov, beleženje in Obremenitev

Ni več skrbeti, da bi izgubili podatke v napravi.

SOS Alarm

Dolgo Pritisnite tipko SOS gumb za 3 sekunde, sledilnik je naprava pošlje SMS: "pomagaj mi!+lat./dolgo." za vse pooblaščene številke na intervalu od 3 minut.

Opozorilo Funkcije

Low battery alarm (alarm/Zunanji Vklop / izklop alarma/GPS slepa Pega alarm.

5 admin število

Nastavite lahko 5 skrbnik številk hkrati.

Geo-ograjo

Vzpostavitev varnega prostora za vaš avto in ga varovati ves čas.

Premikanje alarm in alarm prekoračitev hitrosti

Način spanja

Vklopite to funkcijo, lahko naprava preide v stanje spanja in nato shranite avto baterijo.

Platforme in aplikacij za mobilne naprave

ŽIVLJENJSKA doba BREZPLAČNO APLIKACIJO spletna Stran:http://www.gpstrackerxy.com Mobilne APLIKACIJE:skeniranje QR kodo iz slike in prenos aplikacije za mobilne naprave,se prijavite z napravo, ki je id (nad naprave nalepka) številko in geslo; (prvotno geslo :123456. Lahko ga spremeniti).

Pregledi

Ta izdelek temelji na 3G UMTS omrežja in sistema GPS satelitski sistem za določanje položaja sistem, vgrajen GSM in GPS anteno, vgrajeno 2.4 G udeležba funkcije za upravljanje.Vstavite v avto OBDII vmesnik neposredno za branje podatkov iz avtomobila, računalnika, lahko iskanje in upravljanje vozila na daljavo preko SMS ali GPRS.Enostaven za namestitev, brez napeljave varnostni pas.

Vlažnost 5%--95% brez kondenza
GPS Občutljivost -165dBm
Shranjevanje Temp Od -40°C do +85°C
Natančnost GPS 5m
Omrežja 3G WCDMA
GSM Band 850/900/1800/1900Mhz
Out Power w
Ime Modela GPS306/GPS 306 3G
pomožno baterijo Obdavčljivi 3,7 V 200mAh Polymer Li-Baterija
Posebne Funkcije Nepremočljiva
Vrsta GPS GPS Tracker
Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up
3G WCDMA Pas frekvence 850/1900/2100MHz
Delovanje Temp -20°C do +70°C
namestite OBD II Lahko Bus vmesnik,Plug in Sledenje
Blagovna Znamka AUTOPMALL
Velikost Zaslona Brez Zaslona
Gps Modul Da,
Postavka Velikost 64.5*50*27 mm
Napetost 12V
Vhodna Moč 9-največ 40v

Napiši mnenje

OBD GPS Tracker Podatkov Diagnozo Brezplačno Namestitev, 3G, GPS Lokator Tracker Jasno, Nepravilna Koda SOS Alarm realnem času Brezplačno APLIKACIJO za Sledenje

OBD GPS Tracker Podatkov Diagnozo Brezplačno Namestitev, 3G, GPS Lokator Tracker Jasno, Nepravilna Koda SOS Alarm realnem času Brezplačno APLIKACIJO za Sledenje

3G Omrežje GSM band:850/900/1800/1900Mhz; WCDMA pas:2100/1900/850Mhz. Sledenje v realnem času, 1.Eno Iskanje: * Če je kateri koli pooblaščeni številke bila ustanovljena, tracker bo odgovor na vse klice z lokacijo poročilo.Če pooblaščeni številke bila

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki