Halloween cosplay napihljivi Kostum Onesie Bar Fazi obrabe Šoli Stranka bat wings napihljivi Maskota oblačila kostum

Dobavljivost: Na zalogi

€17.22

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

O NAS:

1.Smo proizvodno linijo, ki lahko ponudi izdelke neposredno, in da vam lahko ponudimo izdelke na veleprodajne cene.

2.Ponujamo cusomizing storitev,lahko prilagodite logotip in besedilo,celo samo 1pcs ,prosimo, da se povežete z nami, da od podrobnosti , hvala

3. če vam je všeč naša trgovina, Prosimo, dodajte naši trgovini vaši Najljubši Trgovin, lahko dobite našega Novega prihoda in Popust informacij v času.

4.Če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih, se najprej obrnite na nas, preden ga odprete, spor ali pustite nam slabo povratne informacije, Smo vam bo pomagal rešiti v najkrajšem možnem času.

Halloween odraslih cosplay dinozaver napihljivi Kostum Onesie Bar Maskota Fazi obrabe Šoli Stranka santa napihljivi oblačila kostum

Material: najlon

Vgrajen majhen ventilator in baterije primeru.(ne vključuje baterije)

Model: Sumo, pirat, bat wings, mavrica krila, dinozavri, santa, duhovi, zahodni kavboj.prosimo, izberite model, ki ga želite , drugačen model , velikost je različna ,hvala.

Velikost: 1 cm je približno 0.3937 palčni

Sumo:otrok velikost:fit for90-130 CM/35.44"-51.18" visoka,velikost odraslih:primerna za:150-200 cm/59.06"-78.74" visoko.

Pirat:primerni za 150-200 cm/59.06"-78.74" visoko .

bat wings, mavrica krila so primerni za 150-200 CM/59.06"-78.74" visoka , primerna za več kot 16years stare.

Dinozavri: otrok velikost:fit for90-130 CM/35.44"-51.18" visoka,mlajši velikost:130-160 CM/51.18"-62.993" visoka ,velikost odraslih:primerna za:160-200 cm/62.993"-78.74" visoko

Božiček: primerni za 150-200 cm/59.06"-78.74" visoko.

Duhovi:primerni za 150-200 cm/59.06"-78.74" visoko,

zahodni kavboj: primerni za 150-200 cm/59.06"-78.74" visoko.

Količina podrobnosti:

Sumo:1* Napihljivi Sumo obleke+ 1* črn klobuk.

Pirat: 1* Napihljivi Pirat obleke+1*klobuk+ 1*eyeshade,ki ne vključuje nož Igrača.

bat wings: 1* Napihljivi bat krila, obleke.

mavrica krila: 1* Napihljivi rainbo krila, obleke.

dinozavri: 1* Napihljivi dinozavri obleke+1*klobuk.

božiček: 1* Napihljiv božiček, obleke+1*red hat+1*brado

duhovi: 1* Napihljivi duhovi oblačila

zahodni kavboj: 1* Napihljivi zahodni kavboj oblačila

Značilnosti:

1.Kot nalašč za fancy stranka obleko.Ta Napihljive Dinozaver Kostume, ki bo igral pomembno vlogo v stranki.Deluje z ventilatorjem, ki lahko ostane napihnjen za do sedem ur pa bo dovolj časa za zabavo in frolics.

2.To je enostavno napihne in dal na: preprosto korak v kostum, vklopite ventilator (diskretno skrit v notranjosti obleko) in vas bo popolnoma napolnjene v 60 sekundah.Izdelana iz lahkih materialov, je ne preprečite, da vaš poklic, vaše gibanje na plesišču.

3.Baterije: 4 XAA baterije, ki zahteva (niso vključene)

4.Primeren obseg: Podjetje, bari, klubi, plesne STRANKA, parki, televizijskih programov, supermarket verige, hotelske verige, letni dogodek, karneval, odprtje prireditve, poroke.

PS:ta postavka je samo za Napihljivi oblačila,ne pa tudi drugi dodatki

ladja način

1. Če ste naslov je nepotrjeni se ne moremo biti odgovorna za to.To je zelo varen vrat do vrat, najbolj countrys dobili nikoli problem, s po meri. (Prosim, pustite vaš telefon, da bi naj pošta osebje povezati z vami), če je vaš naslov, ki je pripadal "druga država", prosimo, da se povežete z menoj, da veš, o podrobnosti ladje stroškov.

2.Vaše naročilo bo dobavljeno z Prodajalec Način Dostave ali Kitajski post navadne majhne paketni plus Brez Številko za Sledenje in dobili boste vaše blago v 20-60days, prosimo, počakajte, da vaše paket potrpežljivo,če bi je zaprta za datum dobave , prosimo, da se povežete z nami, da podaljša za vas .

3.kitajski letalski pošti, je približno 9-30 delovnih dni.Lahko pa se o 45days, če ni po meri problem ali vaš naslov, ki je oddaljen kraj ali državo, post office, ki potrebujejo več časa, da pošljete e-pošto .če bi je zaprta za datum dobave , prosimo, da se povežete z nami, da podaljša za vas .

4.v normalna, DHL/EMS/UPS/ Dedicated line air mail o 7-15 delovnih dneh, vendar se lahko o 30days, če ni po meri problem ali vaš naslov, ki je oddaljen kraj ali državo, post office, ki potrebujejo več časa, da pošljete e-pošto .če želite uporabiti EMS, DHL, FEDEX, UPS, ladja način , se prosimo povežite z nami, da od cen podrobnosti s popust.

5.za kitajski priporočene pošte, ni prejela po približno 20 poslovanje dni, za EMS/DHL priporočene pošte, ni prejela po približno 15 poslovanje dni, prosimo, da se povežete z nami, da nas vprašati, kitajski post office če želite preveriti podrobnosti .hvala

6.Če ladjar ne ladjo iterms v vaši državi ,se Obrnite na nas po elektronski pošti ali na klepet.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga !

Opomba:

1)Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.

2)Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.

Oblika Slog Risanka Amnimal
Priložnosti Noč ČAROVNIC
Število Kosov 1pc
Material PVC
Razvrstitev Ballon
Blagovna Znamka XUANGOUXGCN
Številka Modela Napihljivi oblačila

Napiši mnenje

Halloween cosplay napihljivi Kostum Onesie Bar Fazi obrabe Šoli Stranka bat wings napihljivi Maskota oblačila kostum

Halloween cosplay napihljivi Kostum Onesie Bar Fazi obrabe Šoli Stranka bat wings napihljivi Maskota oblačila kostum

O NAS: 1.Smo proizvodno linijo, ki lahko ponudi izdelke neposredno, in da vam lahko ponudimo izdelke na veleprodajne cene. 2.Ponujamo cusomizing storitev,lahko prilagodite logotip in besedilo,celo samo 1pcs ,prosimo, da se povežete z nami, da od podrobnosti , hvala 3.

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki