Palm Trak za Oculu Quest 2 Dotik Krmilniki Prijem za Zapestje Trakov[White] Y3NC

Dobavljivost: Na zalogi

€2.87

€3.78

-24 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Ta izdelek je priporočljivo uporabljati s silikonsko krmilnik kritje.

Funkcija:

1.【EDINSTVEN DESIGN】Členek Trak je posebej za Oculu Prizadevanju 2Touch Krmilnik,Za preprečevanje dotik krmilniki od tega, da vrgli ven, medtem ko igranje igre,zagotavlja boljšo zaščito za vaš krmilniki.

2.【ENOSTAVEN ZA UPORABO】Na dotik upravljavca in anti-vrgel palm Traku so trdno pritrjene s trakovi.Tesnjenje je prilagojena glede na velikost vsake osebe je na lastno dlan, dodajanje dodatno zaščito in večjo stabilnost pri uporabi krmilnikov.

3.【MATERIALA PREMIJE】Čukalj Trak je narejen iz premium okolju prijaznih mikro vlaken in plastike.to je non-zdrsa, trajno in udobno,izboljšanje igre zabavno.

4.【ENOSTAVEN ZA NAMESTITEV IN RAZSTAVITI】Strani traku z odporne na obrabo Gume Zanke, ki lahko dodate bolje immersions medtem ko je v VR izkušnje, zagotavlja tudi boljša zaščita za vaše krmilniki.

5.【DOBER DAR】Je contient 2* palm trakov,2*zapestje trakov,je zelo primerna za tiste, ki so oculu quest 2. Jih bo zelo vesel, da prejme to darilo.

Specifikacije:

barva:Črna/Bela

material:PU

uporablja model:Oculu Quest 2

Kako uporabljati?

1.Na dotik upravljavca in anti-vrgel palm Traku so trdno pritrjene s trakovi.Tesnjenje je prilagojena glede na velikost vsake osebe je na lastno dlan, dodajanje dodatno zaščito in večjo stabilnost pri uporabi krmilnikov.

2.Enostaven za namestitev in razstaviti zaradi edinstvene zasnove.Prav tako se lahko uporabljate z originalno trak , dodajanje dodatno zaščito in večjo stabilnost pri uporabi krmilnikov.

Paket je vključeno:

2* palm trakov

2*zapestje trakov

Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Jezik Francoski
Material PU
barve Črna/Bela
Funkcija Push Sporočilo
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Pašček Za Zapestje
Uporablja Model za Oculu Quest 2
Združljivost Vsi Združljivi
Blagovna Znamka OOTDTY

Napiši mnenje

Palm Trak za Oculu Quest 2 Dotik Krmilniki Prijem za Zapestje Trakov[White] Y3NC

Palm Trak za Oculu Quest 2 Dotik Krmilniki Prijem za Zapestje Trakov[White] Y3NC

Ta izdelek je priporočljivo uporabljati s silikonsko krmilnik kritje. Funkcija: 1.【EDINSTVEN DESIGN】Členek Trak je posebej za Oculu Prizadevanju 2Touch Krmilnik,Za preprečevanje dotik krmilniki od tega, da vrgli ven, medtem ko igranje igre,zagotavlja boljšo zaščito

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki