2row 18-20" 11-13mm naravni črni baročni sladkovodnih biserna ogrlica - 925 srebro

Dobavljivost: Na zalogi

€32.32

€44.89

-28 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Shippment:

Vam bomo poslali na naročila v roku 1-2 delovnih dni po potrditvi plačila.

Mi ladje po vsem svetu prek Kitajske poštne ali mednarodni letalom.

1: ZDA: Običajno čas dostave je okoli 15-20 delovnih dni.;

2: Združeno Kraljestvo.Kanada.Avstralija: Običajno čas dostave je približno 25-35 delovnih dneh, Včasih lahko zadrži en teden.

3: Drugi državi: Običajno čas dostave je približno 30 do 40 delovnih dni.Včasih lahko zadrži en teden.Četudi občasno traja do 35-45 dni(Dlje Državi).Ker Včasih dejavniki izven našega nadzora, na primer neugodnih vremenskih npr. nevihte, sneg lahko vpliva na dobavni roki.

Nudimo tudi hiter način dostave:

Če morate Pospešiti pošiljke, kot so: DHL ali EMS doplačilo, je zahteva, ki običajno traja skoraj 5-8 delovnih dni varno, da pridejo .Morate ponudbo prvi, vendar ne plačati, nato pa nas kontaktirajte za pošiljanje računa z express Dostava metoda za vas.naj kupec stik z nami prvič.

O Odpravite težavo:

če ne boste prejeli, vaš element v dolgo časa(Približno 40-45 dni kasneje).Prosimo, najprej nam.Mi se prepričajte, 100% vračilo denarja ali prosto izmenjavo ali predmet poslati.tako vam ni treba vprašanje spora.

Prijazno povratne informacije ocena:

Če je kateri element je bil poškodovan ali izgubljen na shiping način.Prosim, ne Zaskrbljeni in jezni, bodite prepričani, da dobite smo prvi.Zelo smo pripravljeni sprejeti vse.in bom po svojih najboljših močeh, da vam pomaga rešiti problem s komunikacijo.Tako samo za prijazno komuniciranje,je, da reši problem, a dober način.vendar pa, nekateri kupci pred rešiti težavo, najprej na naš račun dopusta, nevtralne in negativne povratne informacije (te vrste vedenja ni dobrodošli)

Ko prejmete vaše predmete, prosim, ne pozabite, da zapustijo smo pozitivno 5 star ocen povratne informacije.To je zelo pomembno.Najlepša hvala.Želimo, da boste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Hvala Vsak kupec za vaše potrpljenje in razumevanje, lep pozdrav!

sporočilo vam Bomo odgovorili v roku 24-48 ur.

Spol ŽENSKE
Obliko\vzorec Srce
Ogrlica Tip Momenti
Glavni Kamen Oblikovanje Naravni
nakit tip Ogrlica
Fine ali Moda Moda
Številka Modela Nova
Glavni Kamen Biser
UPC Ne Velja
Kovine White Gold Plated
stanje Novo, brez oznake
Slog Sklop/String
Kovine Tipa NOBEN
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Dolžina (cm) 18-20
Funkcija Razpoloženje Tracker
Združljivost Vsi Združljivi
Veriga Tip Sklop
Material Biser
Obesek Velikost cm
Postavka Vrsta Ogrlice
barve črna

Napiši mnenje

2row 18-20

2row 18-20" 11-13mm naravni črni baročni sladkovodnih biserna ogrlica - 925 srebro

Shippment: Vam bomo poslali na naročila v roku 1-2 delovnih dni po potrditvi plačila. Mi ladje po vsem svetu prek Kitajske poštne ali mednarodni letalom. 1: ZDA: Običajno čas dostave je okoli 15-20 delovnih dni.; 2: Združeno Kraljestvo.Kanada.Avstralija:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki