220VAC 24 v enosmerne napetosti 12VDC železa lupini kolobar navadno zaprt magnetni ventil za vodo,olje,zrak,G1/4" 3/8" 1/2" 3/4" 1" 1-1 / 4"1-1/2" 2"

Dobavljivost: Na zalogi

€9.25

€10.63

-12 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

NC:to bo odprta ob vklopu,in tesno, ko izklopite.Opomba: povezava telo ventila in IP65 tuljavo so vsi isti.Zunanji okvir tuljave je metal železo lupini, ki se lahko polni energije za 24 ur.Prednosti: tuljavo dissipates toplote hitro.Slabosti: Ni stopnjo zaščite, ki niso primerni za zunanjo okolje delo.

O povratnih informacij, Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Pls, da nam 5 Zvezdic Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!O ladijski 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 7. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.Vrnitev in Nadomestila 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

sukanec vrsta G
TULJAVA Čiste bakrene žice lakiranih
Številka Modela 2W serije
Napetost AC220 DC12V DC24V
Poreklo CN(Izvora)
Oblika Izdelka Normalno Zaprti (NC)
Struktura prepone
Mediji Voda
Tlak Srednje Tlak
NC ali NO Navadno Zaprt
Temperatura Medija Visoke Temperature
Način Pogona Brez Priročnik In Navodila
Tip (kanal položaj) Dve splošni obrazec
Uporaba cutoff
Velikost Vrat G1/4" G3/8" G1/2" G3/4" G1" G1-1/4" G1-1/2" G2"
Blagovna Znamka LISM
Smeri pretoka ena od poti
Moč Magnetni
Povezava obrazca Nit
Material Medenina
Uporablja medij Vode, olja in zraka
Vir Napajanja AC
delovna temperatura -5~80 Celzija
Standard ali Nestandardno STANDARD
Delovni tlak 0Mpa~1.0 Mpa

Napiši mnenje

220VAC 24 v enosmerne napetosti 12VDC železa lupini kolobar navadno zaprt magnetni ventil za vodo,olje,zrak,G1/4

220VAC 24 v enosmerne napetosti 12VDC železa lupini kolobar navadno zaprt magnetni ventil za vodo,olje,zrak,G1/4" 3/8" 1/2" 3/4" 1" 1-1 / 4"1-1/2" 2"

NC:to bo odprta ob vklopu,in tesno, ko izklopite.Opomba: povezava telo ventila in IP65 tuljavo so vsi isti.Zunanji okvir tuljave je metal železo lupini, ki se lahko polni energije za 24 ur.Prednosti: tuljavo dissipates toplote hitro.Slabosti: Ni stopnjo zaščite, ki niso primerni

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki