Verngo A-line Poročno Obleko, Slonovine Saten Poroka Oblek Eleganten Dolg Rokav Nevesta Obleko Abito Da Sposa 2020

Dobavljivost: Na zalogi

€72.08

€126.46

-43 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opombe, preden jih kupite predmete, če potrebujete počnemo velikosti po meri , prosimo, povejte nam svoje meritve, merjenje pouk 1) bankrot = cm/inch 2) pas = cm/inch 3) boki= cm/inch 4) votlih za robom s čevlji = cm/inch 5) višina s čevlji = cm/inch Če mi daš svoje meritve, vam lahko brezplačno pomaga, da se meri velikost.

Vljudno prosim Opombe: 1 velikost in barve so zelo pomembne za obleko,tako da, ko izberete barvo in velikost,prosimo, da izberete za našo barvno shemo in velikost grafikona,becase velikost mogoče sveti različnih z vašo državo. 2 .Če post v BRAZILIJI, prosimo, povejte nam, sprejemnik CPF v okence za sporočilo, ne da, ne moremo objaviti obleko.Če ste oseba, ki v Braziliji,vljudno prosim, da razmisli.V državi,je zelo difficlt jasno po meri,tako da smo ponavadi pošljete obleko, ki jih na Kitajskem Post Zraka(25-30 dni),in to dostava mothed je najbolj enostavno, da jasno po meri.

1.Zakaj izbrati nas -----Smo strokovno obleko tovarne se ukvarjajo s to linijo za več kot 14 let, ki plačati veliko pozornost obleko kakovost in konkurenčne cene .imamo lastno tovarno, da poskrbite, da proizvodnja pravočasno 2. Kako postaviti red? -----Izberite oblikovanje -- podrobnosti potrjena s prodajo storitev --- plačilo --- pridelavo se je začelo --- 3.Proizvodni čas in čas poštnine? -----V splošnem,naš proizvodni čas je 5-7 dni, hitrem da 3-5 dni.Ko oddate naročilo, si lahko preverite, skupni čas poštnine. 4. Lahko izmenično na prvotni načrt ? -----Prosto taksa za malo izmenično , kot so dodajanje trakov ,dodaj rokavi itd.ampak vse zahtevo morali preveriti pred proizvodnjo. 5.Kako po meri obleke ? ---- Lahko pošljete obleke sliko mene, potem bomo vam ponudijo dobro ceno, če ga lahko sprejmete, vam bomo poslali plačilo povezavo. 6. Rush bi sprejeli ? -----Za hitenja naročilo , traja 3-7 dni za različne modele , morali potrditi s prodajo storitev, preden kraj, da. 7: Kaj pa, če jaz ne maram te obleke? ----- Najprej, prosim ne skrbite, lahko stopite v stik z nami, pomagali vam bomo rešiti ta problem.Ker vaše mnenje je zelo pomembno za razvoj naše dejavnosti, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vprašaj me pred plačilom ali zapustiti novo sporočilo, da me, ko prideš, smo vam bodo odgovorili v roku 24 ur.

Dekoracijo Trakovi
Nazaj Design zadrgo
Izrez zajemalka
Blagovna Znamka Verngo
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Poročno Obleko Tkanine Saten
Rokav Slog Redni
Številka Modela V-198294
Zgrajena v Modrc Da,
Slike Dejanske Da,
Velikost US Size or Custom Size
Sezona Pomlad Poletje Jesen Zima
Modni Element Preprost
Poreklo CN(Izvora)
Vestido de noiva preprosto poročno obleko
Vlak Sweep/ Krtačo Vlak
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Za Nosečnice No
barve Slonokoščena Bela ali Barve po Meri
Pasu Naravni
Silhueta A-LINIJE
Poročne Obleke haljo de mariage
Rokav Dolžina(cm) Polno

Napiši mnenje

Verngo A-line Poročno Obleko, Slonovine Saten Poroka Oblek Eleganten Dolg Rokav Nevesta Obleko Abito Da Sposa 2020

Verngo A-line Poročno Obleko, Slonovine Saten Poroka Oblek Eleganten Dolg Rokav Nevesta Obleko Abito Da Sposa 2020

Opombe, preden jih kupite predmete, če potrebujete počnemo velikosti po meri , prosimo, povejte nam svoje meritve, merjenje pouk 1) bankrot = cm/inch 2) pas = cm/inch 3) boki= cm/inch 4) votlih za robom s čevlji = cm/inch 5) višina s čevlji = cm/inch Če mi daš svoje meritve,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki