Vzhod Pozimi Slog Sneg Odstranjevalec Večnamensko Sneg Lopata & Brush Led Strgalo za Čiščenje Avtomobila

Dobavljivost: Na zalogi

€19.61

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Izdelkov Informacije Znamka: VZHODU AVTO Serijska številka: ES2702A Proizvodnjo površina: Zhe Jiang,Kitajska Barva: NAKLJUČNO Neto Teža: 0.35 kg/Kos (Brez embalaže) Velikost: 60 x 11 CM(Kot na fotografiji) Material: ABS,Aluminijeve zlitine,PVC,EVA Funkcija: Sneg odstranjevalec,Led lopato

> Če ne morete preveriti takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut.

>Sprejemamo Alipay samo.

>WORLDWIDESHIPPING. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

>Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. >Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

>Izdelkov, kot so dejanski predmet in slike lahko subtilnih razlik.

>STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

>Če še niste prejeli pošiljko , se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

> Čas Dostave:

>Vsi vrnjeni izdelki MORAJO Biti v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

>Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

>Mi bo kril vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

>Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

>Se bomo potrudili, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

>Mi bo, da zagotavljajo izdelke z visoko kakovost za primerno ceno.Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu.

>Sporočila so toplo pozdravili.In vaše sporočilo bo odgovoril v roku 24 ur.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.

Slog Strani
Blagovna Znamka Vzhod
Uporaba Avto
Številka Modela ES2702A
Vrsta Sneg Lopata & Brush
Funkcija Okolju Prijazno
Material Plastični

Napiši mnenje

Vzhod Pozimi Slog Sneg Odstranjevalec Večnamensko Sneg Lopata & Brush Led Strgalo za Čiščenje Avtomobila

Vzhod Pozimi Slog Sneg Odstranjevalec Večnamensko Sneg Lopata & Brush Led Strgalo za Čiščenje Avtomobila

Izdelkov Informacije Znamka: VZHODU AVTO Serijska številka: ES2702A Proizvodnjo površina: Zhe Jiang,Kitajska Barva: NAKLJUČNO Neto Teža: 0.35 kg/Kos (Brez embalaže) Velikost: 60 x 11 CM(Kot na fotografiji) Material: ABS,Aluminijeve zlitine,PVC,EVA Funkcija: Sneg odstranjevalec,Led

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki