EXZYU Grozne Svetlobe Prop flash in izklop ohlapno v escape soba za ustvarjanje strašen občutek senat soba uganke

Dobavljivost: Na zalogi

€39.98

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Ime Izdelka: Grozne Svetlobe Prop

Kratek Uvod Po prop se napaja na, žarnice bo simulira stanje nepopravljivo svetlobe, z nepravilnimi utripa, luči in teme.Prop je zvočni učinek različico, ki je priložen zvočni učinek, tako da je bolj realistično in bolje.

Seznam izdelkov

Izbirate lahko prop z ali brez lampshade.

Več Podrobnosti

Izbirate lahko bela svetloba ali vijolično svetlobo.

Priključitev krmilnika z EM zaklepanje

Povežite rdeče žice zaklepanje z rdečo žico v krmilnik; črno žico s črno žico v krmilnik.

Toplo Nasveti

1.Rekviziti Deli Vse rekvizitov, ki ne vključujejo EM zaklepanje, se obrnite na nas za nakup 12V EM zaklepanje. 2.Carine Element cena ne vključuje dajatev, davkov in drugih dajatev. 3.Dostava Pogoji 1)Mi dostava po celem svetu (Razen nekaterih državah in APO/FPO). 2), Bomo ladja blaga v roku 4 dni po prejetem plačilu; če boste želeli spremeniti naslov ali druge informacije, nas prosimo obvestite v roku 24 ur po plačilu. 3)Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas je drugačen, še posebej v času počitnic-krat.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni, samo stik z mano.Bomo sledenje pošiljke in odgovor vas kmalu. 4)slik, prikazanih na video in slike so samo za referenco.Vaš zadovoljivo je naša najbolj pomembna stvar! 4.Povratne informacije Če vam lahko nam zgodaj potrditev po prejela kostume, ki bodo zelo cenjeni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi rekviziti (Pet Začne) .Samo biti prost v stik z nami, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Bomo rešili problem ASAP.Hvala za vaše razumevanje. 5.Vrnitev Vsega blaga, ki so v dobri kvaliteti in strogo nadzoroval pred odpremo.Bomo izognili problemom kakovosti.Če ste mot.vozil zadovoljni, se lahko obrnete na nas v 24 ur in izmenjavo predmet v 7 dneh.Če prop je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne moremo vprašanje vračilo ali zamenjavo.Vso vrnjeno blago mora biti v prvotnem stanju in originalno pakiranje z vsemi komponente vključene.Prav tako morate zagotoviti, nam posebnega razloga in številko za sledenje za vrnitev.Po obeh potrdil vse zgoraj stvari in preklic transakcije iz www.rotary-lent.si, bomo povračilo vas.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela EX0062
Blagovna Znamka EXZYU
Smer NOBEN
Varnostni Način Ne Pritrdite z Signal

Napiši mnenje

EXZYU Grozne Svetlobe Prop flash in izklop ohlapno v escape soba za ustvarjanje strašen občutek senat soba uganke

EXZYU Grozne Svetlobe Prop flash in izklop ohlapno v escape soba za ustvarjanje strašen občutek senat soba uganke

Ime Izdelka: Grozne Svetlobe Prop Kratek Uvod Po prop se napaja na, žarnice bo simulira stanje nepopravljivo svetlobe, z nepravilnimi utripa, luči in teme.Prop je zvočni učinek različico, ki je priložen zvočni učinek, tako da je bolj realistično in bolje. Seznam

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki