Brezplačna dostava domov DIY 2PCS Kvadratnih štiri votlih kolenom 14*150/180mm električno Kladivo dleta za beton/opeko/stensko žlebov

Dobavljivost: Na zalogi

€7.68

€8.17

-5 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Procut opis:

2PCS/set štirih votlih kolenom dleta 1pc oster glavo&1pc ravno glavo

1. 14*150mm vključuje 1pc oster glavo&1pc ravno glavo dleta.

2. 14*180mm vključuje 1pc oster glavo&1pc ravno glavo dleta.

Material: 40Cr

Trdota : HRC4852

Uporaba: namestite z električno izbrati funkcijo na kvadratni kolenom električno kladivo ali kladivo na keramične ploščice, talne ploščice, žlindrani cement, kamen na lopato vzvod delovanje !

Specifikacije: 20 mm širina glave, skupna dolžina 180mm, krače je 10-13mm squre ročaj

Material: vaja telo 40Cr

Vaja telo trdota: HRC48 52

Uporaba: nameščen s Kvadratom ročaj električno kladivo za hitro spreminjanje ploščice, keramične opeke od tal, opeke telo izvaja za izgradnjo, namestitev vodo in elektriko, doma dekoracijo, sodobno DIY orodja, potrebna.

Izdelkov Kažejo:

Odpremo Vse elemente, ki bo odposlano v roku 3 delovnih dni, ki jih na Kitajskem pošti ali Hong Kong(ali Singapur) Zračni pošti po plačilu, je jasno.Predmeti bodo prišli v 10-40 delovnih dni.Carina je, obveznosti in odgovornosti državljanov v vaši državi, torej kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in po meri dajatve, ki nastanejo.Na primer, Laserski kazalnik, je nesprejemljiva v nekaterih državah.Zato, prosimo, še enkrat preverite vaše lokalne carinske politike previdno, preden jo kupite.Ali, da NE bomo odgovorni za kakršne koli napake dostave, povezane namembni carinski vprašanje.

Plačila sprejemamo Alipay samo.Smo le ladja postavka na vaš naslov( Če ruske kupce prosimo, obvestite polno ime.).Plačilo mora biti plačan v roku 3 Dni od datuma nakupa.Prosim, pustite opomba pri določitvi plačila, če imate kakšne posebne zahteve (color/velikost).Naročila se obdelujejo takoj in odpošlje na isti dan kot običajno, zato ne jamči in NE prevzema nobene E-pošte/Sporočila opomba pred ali po tem, ko si postavite naročila.

Garancija in reklamacije Vsi izdelki, ki jih prodajajo, so nove in desno, preizkušen pred dostavo .Prosimo, preverite paket skrbno,ko ste se prijavili.Če imate kakršna koli vprašanja ali težave z vašim naročilo, prosimo, obrnite na nas--bomo težave rešili za vas.Trudimo se, za pet zvezdic storitev in želim, da bi se srečno obdobje.Prosimo, pišite nam e-pošto ali TradeManager če je NISTE dobili element v 30 dneh bomo preverili s post office in nato poslati ali povrne manjkajoč element.Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.Prosimo, upoštevajte: Mi ne izdajo predplačilne vrniti oznake.Vse se vrne, mora biti v originalni škatli z vsemi embalaža nepoškodovana.Vsi podatki morajo biti poslani tovorni predplačniške stranke in zavarovana.Naročila zavrnil na dostavo ocenjevalo se bo vse veljavne pristojbine, ki so navedene zgoraj, vključno s vrnitev takse, naše stroške dostave in 25%, obnavljanje pristojbina.

POVRATNE informacije & NAS kontaktirate, Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da e-poštni naše storitve strokovnjakov 12 Ur na Dan, 6 Dni na Teden.Vam bomo odgovorili ASAP.Če ni odgovora v roku 24 Ur(delovni dan), prosimo preverite spam v vaš poštni predal.Bomo zelo cenim vaše POZITIVNE povratne informacije.Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, običajno tako, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem.Prosim, NE pustite, negativen ali nevtralen povratne informacije če niste prejeli izdelek v 30 dneh, saj smo že čas poštnine večkrat.

Številka Modela VD-EH2PCSFD
Uporaba mogoče uporabljati za spreminjanje in stenske ploščice, talne ploščice,beton
DIY Dobave Polaganje ploščic
Blagovna Znamka FUDO
Krače Squre kolenom 14 mm
Vrsta Jedro Drill Bit
Specifikacija 14*150/180mm
Izdelek tanko dleto podaljšali posebno kvadratnih kolenom
Dolžina 150/180mm
Material Kobalt Jeklene Zlitine

Napiši mnenje

Brezplačna dostava domov DIY 2PCS Kvadratnih štiri votlih kolenom 14*150/180mm električno Kladivo dleta za beton/opeko/stensko žlebov

Brezplačna dostava domov DIY 2PCS Kvadratnih štiri votlih kolenom 14*150/180mm električno Kladivo dleta za beton/opeko/stensko žlebov

Procut opis: 2PCS/set štirih votlih kolenom dleta 1pc oster glavo&1pc ravno glavo 1. 14*150mm vključuje 1pc oster glavo&1pc ravno glavo dleta. 2. 14*180mm vključuje 1pc oster glavo&1pc ravno glavo dleta. Material: 40Cr Trdota : HRC4852 Uporaba:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki