Senčilo obliži SNP Black Pearl podaljšanje oči obliž 60 Kos

Dobavljivost: Na zalogi

€6.37

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

SNP Black Pearl podaljšanje oči obliž je veke obliži z black pearl ekstrakta.Jih osveži, vlažijo in ton občutljivo kožo okrog oči, obogatijo z vitamini in naravno energijo.

Aktivne sestavine

V prahu črni biseri.Ta del obnavlja in vrača koži.To je dehidrirani tkiva, odpravlja otekline, odstrani strupene snovi iz pore, obnavlja gladkost in elastičnost povrhnjico.

Diamant prah.Ta del vizualno poravna relief kože, izboljšuje njeno barvo, daje obraz svetlobe, naravni sijaj.To zavira sintezo melanina, ki vam omogoča, da svetlobo, temne kolobarje pod očmi in dajejo koži svež in dobro urejenih videz.

Koloidno zlato.Ta aktivna sestavina, spodbuja presnovo, izboljšuje krvni obtok, pospešuje delitev celic in normalizira vseh bioloških procesov.

Rastlinski kompleks.Izdelek vsebuje izvlečke iz camellia, aloe vera, alge in pomelo.Te komponente zdraviti in ton kože, obogatite ga z koristne snovi, odpravo manifestacije bolezni in upočasni starostne spremembe.

Prednosti uporabe

Hiter učinek.Obliži pomaga hitro obnoviti kožo in izboljša njegovo splošno stanje.Že en postopek omogoča, da lajšajo otekline, zmanjšanje temne lise pod očmi, zmanjša resnost obrazne gube, odpravlja suhost in piling.

Udobje.Obliži so prijetno hydrogel teksturo, zaradi katere se prilegajo tesno na kožo.Izdelek, ki ne sodijo off, ne premakniti in ne povzroča nelagodje.Med postopkom boste lahko ročaj vaše običajne zadeve ne izgubljamo časa.

Multi-funkcionalen.Obliži se lahko uporabljajo ne le za veke, ampak tudi za nasolabial gub, za vrat, za čelo in drugih problematičnih področij.Se izkaže, da je močan zdravilni in vlažilni učinek, tako da jih je lahko zamenjati več kozmetičnih izdelkov na enkrat.

Izdelek

Obliži so izdelani v obliki hydrogel blazine črne barve, ki so impregnirani s zdravilne sestave.So dane v plastični kozarec, ki je zaprt v škatli.Komplet vsebuje 30 parov obliži.

Način uporabe

Čiščenje kože in zdravljenje s tonerjem.Odstranite obliž iz posode s posebno lopato in se držijo na dnu veke.Pritisnite tesno in pustite za izpostavljenosti za 30 minut.Nato odstranite izdelek, preostali bistvo v kožo.Obliži se lahko uporabljajo ne le za veke, ampak tudi za druge problematične področja obraza.

Blagovna Znamka snp

Napiši mnenje

Senčilo obliži SNP Black Pearl podaljšanje oči obliž 60 Kos

Senčilo obliži SNP Black Pearl podaljšanje oči obliž 60 Kos

SNP Black Pearl podaljšanje oči obliž je veke obliži z black pearl ekstrakta.Jih osveži, vlažijo in ton občutljivo kožo okrog oči, obogatijo z vitamini in naravno energijo. Aktivne sestavine V prahu črni biseri.Ta del obnavlja in vrača koži.To je dehidrirani

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki