100 KOS Balzam za Ustnice Cev, 5ml plastičnih lipbalm cevi, 5g Pregleden Šminka moda Cevi

Dobavljivost: Na zalogi

€12.68

€13.49

-6 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Osredotočeni smo na embalaža za kozmetiko, parfumi, eterična olja, serum, zdravila, živila, uporaba pomnilnika.Vsi izdelki - proizvajalcev neposredno prodajo .Najboljše kakovosti in storitev tukaj.

Predmet: Balzam za Ustnice Cev, 5ml plastičnih lipbalm cevi, 5g Pregleden Šminka moda Cevi

Norminal Zmogljivost: 5 ml Lastnosti: 1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti. 2.Kot nalašč za balzam za ustnice ali trdna parfum . 3.Lahka,enostavna za prenašanje. 4.Priročno in potrebne za vsakodnevno življenje. 5.Zasuk navzgor dnu in tlak fit skp. 6.Material: PP 7.Barva: Brisanje / Pregledna balzam za Ustnice recept 1 čebelji vosek 2 g 2 rastlinske maščobe 8 g 3 šminka cev 2

Za razsežnost 30 g, prosimo, preverite pod sliko.

Proizvodne metode: 1 čebelji vosek skupaj z olje segrejemo v mikrovalovni pečici, da stopijo (Prosimo, uporabite veliko vročino odporno posodo in ne več-ogrevanje lahko čebelji vosek, raztopljene v olje, da preprečite razlitje nafte) 2 in tako malo ohladi malo, lahko dodate 1 do 2 kapljici hrane okusov, seveda, ne morete dodate 3 in nato v cev in pustite, da se ohladi sklerozo se lahko tudi zamrznjene hladilnik pet minut, to je več ne Bo palica v cevi, relativno boljši od čebelji vosek z oljem razmerju 1: 4, da je razmerje od 1 g do 4 g čebeljega voska, olja je priporočljivo, delež srednje trdote, Če vi potipati všeč težje razmerje se lahko nastavijo na 1: 3, Če vam je ljubše, mehkejši občutek razmerje se lahko nastavijo na 1: 5 za uporabo na občutek več vlage Splošnih komercialnih balzam za ustnice, da bi se izognili visoke poletne temperature povzroči taljenje maščobe, uporabite visok delež voska, (1: 2 ali 1: 3) Zato, obstaja močan občutek uporabo.

O Vzorcu

Če potrebujete vzorcev z logotipom tiskanje , prosimo, obrnite na nas.Obvestilo:

1.Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja.

2.Pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

3.Pls poskrbite, da boste ne moti za brezplačno dostavo bomo ladja blaga, ki jih bolj primeren način.

4.Barve lahko ittle drugačen kot razlika zaslon,pls razumeti.Za hitre dostave

Dragi Prijatelj : Smo zelo paziti na pakiranje vsako podrobnost, da se zagotovi varna pošiljke za vas .Zato obrnite paket, preden se prijavite, da ga prejmete, če je zlomljena ali poškodovana, si lahko posnamete s prevoznikom.Ob istem času, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, bomo rešiti problem za vas na prvič.

Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 2 delovnih dni.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Prosimo, da nam priložnost, da slove težave, preden nevtralne ali negativne povratne informacije!

Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Številka Modela 111111
Blagovna Znamka StarDu Pakiranje
barve delno pregleden
Postavka Vrsta Povratne Steklenice
kraj izvora Zhejiang, Kitajska (Celine)
Velikost 5ml
Zmogljivosti 5 ml, 5 ccm, 5 g
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični

Napiši mnenje

100 KOS Balzam za Ustnice Cev, 5ml plastičnih lipbalm cevi, 5g Pregleden Šminka moda Cevi

100 KOS Balzam za Ustnice Cev, 5ml plastičnih lipbalm cevi, 5g Pregleden Šminka moda Cevi

Osredotočeni smo na embalaža za kozmetiko, parfumi, eterična olja, serum, zdravila, živila, uporaba pomnilnika.Vsi izdelki - proizvajalcev neposredno prodajo .Najboljše kakovosti in storitev tukaj. Predmet: Balzam za Ustnice Cev, 5ml plastičnih lipbalm cevi, 5g Pregleden

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki