Kingston HyperX Oblak Žaoka Auriculares Mic Slušalke Steelseries Gaming Slušalke z Mikrofonom Za PC PS4 Xbox Mobile

Dobavljivost: Na zalogi

€41.39

€51.09

-18 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

HyperX Oblak Žaoka Gaming Slušalke

HyperX Oblak Žaoka™ je kot nalašč za tok in igralce, ki iščejo cenovno dostopne, kakovostne slušalke.Na zgolj 275 gramov, to je enostavno, na vratu in njeno uho skodelice, vrtenje v 90-stopinjski kot za prilagodljivo fit. 50mm directional vozniki cevi visoko kakovostni zvok neposredno v uho za izslediti avdio natančnost.Oblak Žaoka uho skodelice so narejene iz podpis HyperX pomnilnik pena za legendarni udobje med maraton gaming sej — tudi ko nosite nad očali!

Lahke slušalke z 90-stopinjsko obračanje uho skodelice zagotoviti acoustics fit, ki je v skladu z glavo 50mm directional gonilnike za zvočno natančnost — uživajte popolno audioscape vaše najljubše igre, HyperX podpis spominske pene zagotavlja maksimalno udobje pri daljši uporabi Nastavljiv jekla drsnik za trden, čvrst občutek Intuitiven nadzor glasnosti na slušalkah uho pokal Vrtljivi-za-izklop izničevanja šuma mikrofona, tako da boste vedno vedeli, kdaj ste nem Multi-platform združljivost

90-stopinjsko obračanje uho skodelice HyperX Oblak Žaoka uho skodelice, vrtenje v 90-stopinjski kot, da se bolje prilegajo okoli vratu, tako lahko igrate v udobju ur.Lahki udobje Na samo 275 gramov, HyperX Oblak Žaoka ne odtehta navzdol, zaradi česar je idealen za daljše igranje seje.

50mm directional gonilnike za zvočno natančnost Je 50mm so gonilniki vzporedno na uho, da položaj zvoka neposredno v uho za igre na srečo-razred kakovosti zvoka.Nastavljiv jekla drsnik HyperX Oblak Žaoka je visoke kakovosti, nastavljiv trdnega jekla drsnik je zgrajena za dolgotrajno vzdržljivost in stabilnost.

Vrtljivi-za-izključi mikrofon za preklic šumov Priročno, da izklopite mikrofon z lahkota je navpično nad glavo.HyperX Oblak Žaoka, ki je vgrajena v pasivni šumov zmanjša hrup za jasnejše kakovost glasu.Specifikacije Slušalke Voznik: Dinamične, 50mm z neodymium magneti Tipa: Circumaural, Zaprta nazaj Frekvenčni odziv: 18Hz-23,000 Hz Impedanca: 30 Ω raven Zvočnega tlaka: 102 ± 3dBSPL/mW pri 1kHz T. H. D.: nazivna moč: Nazivna 30mW, Največ 500mW Teža: 275 g dolžina Kabla in vrsta: Slušalke (1,3 m) + Podaljšanje Y-kabel(za 1,7 m) Povezava: Slušalke 3.5 mm vtič (4 pole) + podaljšek - 3,5 mm stereo mic svečke Mikrofon Element: Electret kondenzator mikrofon Polar vzorec: Uni-directional, Hrup-preklic Frekvenčni razpon: 50 hz~18,000 Hz Občutljivost: -40 dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

1. Virtualni 7.1 surround zvočni učinek, izhod je 2-kanalni stereo signal, ki se uporablja s stereo slušalkami.

2. Testirana na 50% slušalke glasnost.Življenjska doba baterije se razlikuje glede na uporabo.

Z Mikrofonom Da,
Podpora APP No
Nepremočljiva No
Poreklo CN(Izvora)
Občutljivost 102±3dBdB
Blagovna Znamka Kingston
Dolžino Vrstice 1,7 mm
Brezžična Vrsta NOBEN
Nadzor Glasnosti Da,
Vokalizmu Načelo Drugo
KingSton Model HX-HSCS-BK/, KOT
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Številka Modela HX-HSCS-BK/, KOT
Odpornost 30ΩΩ
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Slog Izhod za slušalke
Funkcija za Video Igre
Brezžično Da,
Sporočilo Žično
Tip Vtiča Vrstica Vrsta
Priključki 3,5 mm
Nadzor Gumb No

Napiši mnenje

Kingston HyperX Oblak Žaoka Auriculares Mic Slušalke Steelseries Gaming Slušalke z Mikrofonom Za PC PS4 Xbox Mobile

Kingston HyperX Oblak Žaoka Auriculares Mic Slušalke Steelseries Gaming Slušalke z Mikrofonom Za PC PS4 Xbox Mobile

HyperX Oblak Žaoka Gaming Slušalke HyperX Oblak Žaoka™ je kot nalašč za tok in igralce, ki iščejo cenovno dostopne, kakovostne slušalke.Na zgolj 275 gramov, to je enostavno, na vratu in njeno uho skodelice, vrtenje v 90-stopinjski kot za prilagodljivo fit. 50mm directional

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki