TOMSHOO 3Pcs Titana Lonec Vode Vrč Pokal Nastavite Lahki Vrč Prostem Kampiranje Pot Piknik Visi Lonec za Kuhanje Lonci z Zložljivo Spork

Dobavljivost: Na zalogi

€16.35

€21.80

-24 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

TOMSHOO 3Pcs Nastavite Titana Lonec Vode Vrč Pokal Lahki Vrč z Zložljivo Spork Prostem Kampiranje Lonec za Kuhanje Lonci Piknik Visi Pot

To je 3-kos titana niz, ki vsebuje 750 ml pot, 450 ml skodelico in spork.Celoten komplet je narejen iz trpežne titana, lahka in odporna proti koroziji.Paket za celotno vgradnjo v priloženi shranjevanje vrečo in stvari v vaš nahrbtnik, vaše potovanje bo bolj udobno in prijetno.

Značilnosti:

3 Kos Set: Polno titana set vsebuje 750 ml pot, 450 ml skodelico in zložljivi spork, odlična za kampiranje, pohodništvo, backpacking, avanturo na prostem in preživetje.

Lahek in Vzdržljiv: Lahki titana gradnje je odporna proti koroziji in traja več let.To daje nobenega okusa in vonja na hrano ali pijačo.

Učinkovito Ogrevanje: S pokrovom, da preprečite izgubo toplote.Krog robovi za lažje čiščenje in izboljšano ogrevanje učinkovitost.

Uporabniku prijazno: pot je označena z gradacija v oz in ml.Zložljivi ročaji za priročno uporabo in skladiščenje.Premično bar na spork, da zaklenete svojo ročaj odpri.

Priročno: Vsak del je tudi pakirane v vrečo za shranjevanje in ugnezdenih znotraj pot, za kompaktno shranjevanje, priročno nosite kamorkoli greste.

Specifikacije:

Material: Titan

Pot:

Kapaciteta: 750 ml

Dimenzije: 102 * 110mm / 4.0 * 4.4 v

Pot Teža: 130 g / 4.6 oz

Pokal:

Kapaciteta: 450 ml

Dimenzije: 83 * 97mm / 3.3 * 3.8 v (D * H)

Teža: 92 g / 3,2 oz

Spork:

Odprite Dolžina: 150mm / 5.9 v

Zložena Dolžina: 87mm / 3.4

Teža: 19 g / 0.7 oz

Package Seznam:

1 * Titanium Pot

1 * Titanium Pokal

1 * Titanium Spork

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.rotary-lent.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Čiščenje Vode Metoda NOBEN
Z Namizna ali Ne Da,
Slama Dolžina NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Število Uporabnikov 3
Model Voda Pokal Vrč
Videz KROG
Za enkratno uporabo No
Z Hladilnik Vrečko ali Ne No
Vrsta Pokal
Material Titana
Lahko Imajo Vrelo Vodo ali Ne Primerno
Zmogljivosti 1L
Blagovna Znamka TOMSHOO
Torba Style NOBEN
Slog na prostem
Čiščenje Metoda NOBEN
Krat Da,

Napiši mnenje

TOMSHOO 3Pcs Titana Lonec Vode Vrč Pokal Nastavite Lahki Vrč Prostem Kampiranje Pot Piknik Visi Lonec za Kuhanje Lonci z Zložljivo Spork

TOMSHOO 3Pcs Titana Lonec Vode Vrč Pokal Nastavite Lahki Vrč Prostem Kampiranje Pot Piknik Visi Lonec za Kuhanje Lonci z Zložljivo Spork

TOMSHOO 3Pcs Nastavite Titana Lonec Vode Vrč Pokal Lahki Vrč z Zložljivo Spork Prostem Kampiranje Lonec za Kuhanje Lonci Piknik Visi Pot To je 3-kos titana niz, ki vsebuje 750 ml pot, 450 ml skodelico in spork.Celoten komplet je narejen iz trpežne titana, lahka in odporna

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki