100-1000g Serrapeptase v Prahu Serratiopeptidase 600.000 U/G protivnetna,otekanje,izboljša delovanje možganov

Dobavljivost: Na zalogi

€45.67

€50.18

-8 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis Izdelka

Serrapeptase je encim, pridobljeni iz vrste bacteriaenterobacterium Serratia sp.E15 ki se pojavlja v črevesje od sviloprejk.Serrapeptase odstrani blokade v telesu, ki ovirajo naravno zdravljenje sposobnost, kar lahko razumemo kot naravni čistilec cevi, da se raztopi arterijskih oblog, krvni strdki, ciste, in brazgotine, medtem ko odpravlja bolečine in vnetje.

Ime izdelka: Serrapeptase

Encim dejavnosti: 600.000 U/G

Ocena: Hrana razred

Vir: bacillus Licheniformis Funkcija 1.Protivnetna, otekanje učinek: toplotna opekline pri podganah kot model vnetja po oralna uporaba vidnih žilno prepustnost je zaviral; 2.Ustni anti-podgana serum zaviral podgana kože, ki jih povzročajo vnetne edem, tudi zavira karagenan, vse vrste dextran, serotonin, bradykinin in drugih vnetnih snovi pri podganah povzroča vnetne edem; 3.In Vitro polipeptidne bradykinin povzroča vnetje je močna sposobnost, da razpadejo; 4. Fibrin, fibrinogen je močna sposobnost, da se raztopi, ampak albumin, α - in β - globulin telo beljakovin je skoraj nobenega učinka.Aplikacije 1. Odstrani mrtvo tkivo, odpadkov in fibroids, da lahko obkladek koronarnih arterij. 2. Zmanjšanje zobnih oblog izgradnjo in spodbuja lažji pretok krvi, zato se bolj jasno arterij. 3. Pomoč, da odpravi brazgotine in neživim vloge, ki blokira arterij. 4. Pomoč pri izboljšanju kroženja vseh večjih organov v telesu, še posebej v srcu. 5. Naravna alternativa in zdravje spodbujanje encim, ki ima minimalno če katerikoli neželeni učinki.

Sestavine Serrapeptase V Prahu
Aktivne sestavine Serrapeptase V Prahu
Številka Modela Serrapeptase V Prahu
Vrsta Funkcionalne
Funkcija protivnetna,otekanje,izboljša delovanje možganov
Uporaba Telo
Količina 1000
Identifikacija TLC
Videz sivo-bel fin prah
NETO WT 99%

Napiši mnenje

100-1000g Serrapeptase v Prahu Serratiopeptidase 600.000 U/G protivnetna,otekanje,izboljša delovanje možganov

100-1000g Serrapeptase v Prahu Serratiopeptidase 600.000 U/G protivnetna,otekanje,izboljša delovanje možganov

Opis Izdelka Serrapeptase je encim, pridobljeni iz vrste bacteriaenterobacterium Serratia sp.E15 ki se pojavlja v črevesje od sviloprejk.Serrapeptase odstrani blokade v telesu, ki ovirajo naravno zdravljenje sposobnost, kar lahko razumemo kot naravni čistilec cevi, da se raztopi

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki