4 Kos M4 Črno Barvo Vrat Ročaj Vijaki, Vijaki za Povezovanje Plus Rokavi Z Držali Za vzvod Ročaji Vrtnice In Escutcheons

Dobavljivost: Na zalogi

€5.64

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

4 Kos M4 Črno Barvo Vrat Ročaj Vijaki, Vijaki za Povezovanje Plus Rokavi Z Držali Za vzvod Ročaji Vrtnice In Escutcheons Podroben opis Izdelkov DescriptionEach Paket Vsebuje: Paketu X4 pritrdilni Vijaki Tip: pritrdilni Vijaki Element.Št.: Št.: 4M60NB Material:Jeklo Barva :Črna barva, Velikost:M4 X 67.0 mm Useage:VRATA ROČAJ,Escutcheon, Rose itd.Specifikacija Opomba: Prosimo, bodite pozorni na ročaj vrtnice in escutcheons v luknjo za vijak.Dostava Podrobnosti:

1.)Elementi bodo poslani v obdelavo čas, ko prejmemo vaše plačilo.

2.) Prosimo, povejte nam vaše trenutne naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3.)Za odpremo gladko in hitro, mi lahko ladja elementov prek drugih izrecnih; sklep o nas, je dokončna.

4.)Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bomo lažje spremljanje to. Drugih Politik:

1.) Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

2.)Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.

3.) Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 2 delovnih dni.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Garancija in Jamstvo:

1.)12 mesecev Garancije.

2.)Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 15 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

3.)Če je element, ki je poškodovan, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

Opomba:

1)Več kot dveh kilogramov, ki jih izbere China Post Registriranih Air Mail in ePacket bo razdeljena na dva parcele ob dobavi.

2)blago, ki je Na zalogi, naročilo bo poslano vam jih express v roku 3 dni po plačilu.Če ne,ladjo iz v 7-15 delovnih dni.Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, in na našo customer service strokovnjaki so vedno stal rešiti vsako vašo težavo.Bomo zelo cenim vaše 5-STAR POZITIVNE povratne informacije in prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.

Dolžina 67 mm
Glavo Slog KROG
Material JEKLA
Številka Modela 4M60NB
Osnove Premer M4
Uporaba Stanovanjske in Poslovne Vrata
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Pogon Slog Phillips
Paket Pod 50Pcs
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Vijačni Pritrdilni Vijaki
Končal Črna Barva
Blagovna Znamka QUJO
Postavka.Št. 4M60NB
Vrsta Vrata Ročaj Pribor Vijak

Napiši mnenje

4 Kos M4 Črno Barvo Vrat Ročaj Vijaki, Vijaki za Povezovanje Plus Rokavi Z Držali Za vzvod Ročaji Vrtnice In Escutcheons

4 Kos M4 Črno Barvo Vrat Ročaj Vijaki, Vijaki za Povezovanje Plus Rokavi Z Držali Za vzvod Ročaji Vrtnice In Escutcheons

4 Kos M4 Črno Barvo Vrat Ročaj Vijaki, Vijaki za Povezovanje Plus Rokavi Z Držali Za vzvod Ročaji Vrtnice In Escutcheons Podroben opis Izdelkov DescriptionEach Paket Vsebuje: Paketu X4 pritrdilni Vijaki Tip: pritrdilni Vijaki Element.Št.: Št.: 4M60NB Material:Jeklo Barva :Črna

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki