Brezplačna Dostava C9 Led Svetilka S 3 Nastavljiva Svetlost Načini Zoom In na Prostem Nepremočljiva Potente linterna con zoom

Dobavljivost: Na zalogi

€7.48

€27.70

-72 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

C9 LED Svetilka S 3 Nastavljiva Svetlost Načini Zoom In Nepremočljiva Prostem

Uvod:

Ultra močna svetilka: svetilka je opremljena z XHP50 LED LED žarnice.To omogoča, da ustvarjajo svetlobne moči 2000 lumnov, na razdaljah do 900 metrov.Na svetlobni pramen, je 10-krat močnejši kot običajni svetilko.Umeščen je med najboljšimi LED svetilke na trgu.

USB polnilne: visoka kakovost za ponovno polnjenje ali 26650 18650 baterija z zmogljivostjo 4000 mAh.To je napolnjena z USB.Če sveti rdeče, svetilka mora biti polna, se spremeni v zeleno, ko je polna.USB kabel vključen.

3 stikalo načini in funkcija zoom: visoka / srednja / SOS (dolg pritisk).Funkcije povečave vam omogoča, da prilagodite žarek svetlobe, kot je potrebno.Krog žaromet za velike površine razsvetljavo.

Visoka kakovost in nepremočljiva: svetilka je narejena iz aluminija zlitine, zagotavlja njeno odpornost na korozijo, obrabo in udarce.Z zelo pregleden konveksno ogledalo.Vodoodporna raven certified IPX6. Ni težav, v dežju ali v vlažnih prostorih.

Prenosni in zagotovljeno: polnilna žep svetilka, svoje majhnosti omogoča, da z lahkoto jo shranite v žepu ali v torbici.Idealna za počitnice, pohodništvo, raziskovanje, kampiranje, lov, ribolov, plezanje, itd. 12 mesečna garancija vedno vključene.

Zakaj ste se odločili LED Svetilka?

2000LM super svetla LED Svetilka, ravnalo je dober spremljevalec.

Visoka trdnost aluminijasto ohišje, zaradi česar je primerno, da vzdržijo ekstremne pogoje tako v zaprtih prostorih in na prostem.

Se prenosni in zanesljivo, idealen za pakiranje v vaš tovornjak, oprema za taborjenje ali komplet za preživetje.

To je odlična svetilka za kampiranje, pohodništvo, lov, raziskovanje, ali celo, da spremlja otroke na noč Čarovnic.

Kako Spremeniti SOS Konfiguracije Načina: Pritisnite gumb prvi in ne potrebujete, da ga izklopite, samo prosim, pritisnite in držite gumb za spreminjanje načinov SOS.

Specifikacije:

LED žarnica: XHP50

Največjo svetlost: 2000 lumnov

Material: Trpežen Aluminij Zlitine

Obsevanje Razdalja: 300 metrov

3 Načini: velika, srednja, SOS (prosimo, pritisnite in pridržite gumb)

Vrsta baterije: baterije (vključene)

Čas polnjenja: 3,5 ure (pribl.)

Paket Vključuje:

1 x LED Svetilka

1 × 26650 baterije

1 × Plastične Baterije Primeru, 1 × USB Kabel

Vrsta Žep, Multi Orodja
style3 Svetilko Imetnika
style6 Svetilka Kubura
style9 vodja svetilka svetilka usb za polnjenje
style8 svetilka usb c
style4 svetilka 100000 lumen taktično bliskovke
style1 linterna led recargable de alta potencia
style2 svetilka usb
Poreklo CN(Izvora)
style5 polnilna svetilka
style10 vodja svetilka luč
style7 svetilka gori

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava C9 Led Svetilka S 3 Nastavljiva Svetlost Načini Zoom In na Prostem Nepremočljiva Potente linterna con zoom

Brezplačna Dostava C9 Led Svetilka S 3 Nastavljiva Svetlost Načini Zoom In na Prostem Nepremočljiva Potente linterna con zoom

C9 LED Svetilka S 3 Nastavljiva Svetlost Načini Zoom In Nepremočljiva Prostem Uvod: Ultra močna svetilka: svetilka je opremljena z XHP50 LED LED žarnice.To omogoča, da ustvarjajo svetlobne moči 2000 lumnov, na razdaljah do 900 metrov.Na svetlobni pramen, je 10-krat

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki