Pop lepo mehko leži anime corgi plišastih igrač big polnjene risanka pes blazino igrača za fante dekle darilo dekoracijo 33inch 85 cm

Dobavljivost: Na zalogi

€60.50

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Cena je samo za en kos, na voljo so 3 modeli so na voljo, pls opomba.

Nove velike plišaste plišastih mehko živali Corgi Lutka , lepe lepe Risanke igrače za Pse

Lepo darilo in dekoracijo za prijatelje, otroke, dojenčke in Ljubitelje 33inch / 85 cm

100% Green Izdelka, Neškodljiv za Otroke

Puhasto bombaža, polnjena

Visoke Kakovosti s Tovarniško ceno

Brezplačna Dostava, Sprejeti Padec Ladijskega Prometa

NAKUP NAVODILA: Nasveti: Hvala za vaš obisk in želimo si, da komunicira z vsemi kupci, smo zanesljiv dobavitelj, vaše zadovoljstvo bo zagotovljena!Upamo, da vam lahko potrdi naročilo, ko ste prejeli izdelek. ( dnevnik na vaše www.rotary-lent.si račun, nato potrdite naročilo).Bomo hvaležni, Če lahko pustite nam pozitivne povratne informacije ( Pet Zvezdic), vam bo dala nekaj popustov za naslednjem vrstnem redu.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, pls obrnite na nas prvi, namesto šolanja, negativen ali nevtralen povratne informacije, se bomo potrudili, da boste zadovoljni, hvala vam!Plačilo :

Visa, MasterCard, Maestro, bančno Nakazilo, Western Union, Paypal, Qiwi Denarnice, WebMoney, DOKU Denarnice, Sofortbanking, idealno, Przelewy24, Boleto itd.Več načini plačila so na voljo, priročno in varno.Od vrat do vrat, Ladijski promet:

Vse naročene izdelke, ki bodo dobavljeni v roku, ki je prikazano v izdelek uvod ko plačilo je očiščeno.Kontaktirali vas bomo, če obstaja izjema.EMS je naš privzeti dostava izbira.Če pogosto traja od 5 do 15 dni odvisen.

Garancija & Zavarovanja:

Kupci, ki so odgovorni za dodatne davčne, carinske takse in Dajatve za uvoz (če obstaja).Zavarovanje je neobvezno.Nismo odgovorni za paket izgubljenih ali poškodovanih med dostavo, če niso zavarovani.

Politika Vračanja

1. Če je kaj narobe z izdelkom, nas kontaktirajte v roku 3 dni.Zamenjavo izdelka obveščeni po 3 dneh ne sme biti čast za zamenjavo.

2. Izdelek MORA biti vrnjen v originalni embalaži.In izdelek se lahko vrnejo le, če je naravno lomljenega in nikoli še ni bil uporabljen.Prosimo vključujejo vrnjeno package: vaše ime, e-poštni naslov, telefonsko številko, in razlog za vrnitev.

3. Kupec bi moral biti odgovoren za VSE Vrnitev stroške dostave.

Feedbacks Politike

Cenimo vaše pozitivnih povratnih informacij in bomo nemudoma storijo enako, če niste zadovoljni z našo storitvijo, se najprej obrnite na nas, da se pogaja, preden daš Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Hvala za vaše razumevanje.

Storitve Za Stranke:

Prosimo, obrnite na nas, če imate vprašanja ali težave.Vaše vprašanje bo odgovoril v roku 24 ur.

Spol Unisex
Značilnosti Mehko, DIY
Številka Modela DY50084
stanje Brand-new
Uporaba Darilo Igrača, Dekoracijo
Material Bombaž
Poreklo Kitajska
Starostni Razpon > 3 let
Materiali Polnjene Živali Corgi
Opozorilo Ne Jesti / Št Ogrevanje
Tema Corgi
Blagovna Znamka Dorimytrader
Notranji material Puhasto Bombaž
barve Rjava Anime Pes
Postavka Vrsta Živali
Polnjenje PP Bombaž
Obrazec Corgi
Živali Corgi
Velikost 33inch / 85cm Cartoon Dog
Vrsta baby doll

Napiši mnenje

Pop lepo mehko leži anime corgi plišastih igrač big polnjene risanka pes blazino igrača za fante dekle darilo dekoracijo 33inch 85 cm

Pop lepo mehko leži anime corgi plišastih igrač big polnjene risanka pes blazino igrača za fante dekle darilo dekoracijo 33inch 85 cm

Cena je samo za en kos, na voljo so 3 modeli so na voljo, pls opomba. Nove velike plišaste plišastih mehko živali Corgi Lutka , lepe lepe Risanke igrače za Pse Lepo darilo in dekoracijo za prijatelje, otroke, dojenčke in Ljubitelje 33inch / 85 cm 100% Green

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki