FRSEUCAG Vroče moda, joker nove telovnik v ovratnik barva kašmir plesti kratek pulover ženske jakna telovnik brezplačna dostava

Dobavljivost: Na zalogi

€13.17

€21.25

-38 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli na

Uživajte v čudovito nakupovanje

Pred nakupom pazljivo preberite

1. Če ne arive v 60dias (ruska Federacija 90dias), nudijo popolno Nadomestilo.Zato prosim, ne odprite spora pred časom paket prispe ne

2. Prosimo, upoštevajte, podrobnosti, velikosti in podrobnosti o izdelku, preden bi

3. Debelo sprejmete, jih lahko dodate tiste, ki vam je všeč, da vaš voziček in kraj, da se da, levae sporočilo za nas, vam bomo najboljšo ceno.

4. Padec Nakupovanje, če ste padec ladijskega prometa prodajalec.Mi vam bo dala zelo dobro ceno.

5. Vse naloge, ki so običajno pošiljajo v roku 5-7dias.Na zalogi izdelek, ki bo z zamudo 3-5dias za pošiljanje.

6. Differeces v barvi so lahko posledica nekaterih drugih reasion, kot so razmislek barvni zaslon, osvetlitev, itd.vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

30 ° naslednje vode za pranje.nevtralni detergent.Roko, ne pralni stroj.(To zagotavlja, da oblačila ne skrči, brez popačenj.)

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,posredniške provizije dajatev in davkov za uvoz v vaši državi.

Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke

Postavka Vrsta Vrhnja Oblačila & Coats
Poreklo CN(Izvora)
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Trdna
Material Mikrovlaken
Številka Modela TB-0035
Vrste Vrhnjih Oblačil Telovnik
Dekoracijo NOBEN
Ovratnik Proti-Vrat
Slog Urad Dama
Blagovna Znamka FRSEUCAG
Zapiranje Tip Puloverju
Oblačila Dolžina Kratka

Napiši mnenje

FRSEUCAG Vroče moda, joker nove telovnik v ovratnik barva kašmir plesti kratek pulover ženske jakna telovnik brezplačna dostava

FRSEUCAG Vroče moda, joker nove telovnik v ovratnik barva kašmir plesti kratek pulover ženske jakna telovnik brezplačna dostava

Dobrodošli na Uživajte v čudovito nakupovanje Pred nakupom pazljivo preberite 1. Če ne arive v 60dias (ruska Federacija 90dias), nudijo popolno Nadomestilo.Zato prosim, ne odprite spora pred časom paket prispe ne 2. Prosimo, upoštevajte, podrobnosti,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki