ECM Titana V1.61 programske opreme z 26100 Voznik ECU Za KTAG in K - ESS V2 multi-jezikih Z 18259+ VOZNIK

Dobavljivost: Na zalogi

€5.22

€6.53

-20 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

ECM Titana V1.61 programske opreme z 26100 Voznik ECU Za KTAG in K - ESS V2 multi-jezikih Z 18259+ VOZNIK

ECM TITANA 1.61 GONILNIKA:

1. ECM Titana 1.61 26 000 + VOZNIK Podprte

2. Različica: 1.61

3. Jeziki: Nemški, Angleški, Portugalski, Francoski, Španski,Italijanski

Opomba : Preden se prenos andduringinstallation proces,prosimo, izključite vse protivirusne programske opreme na vašem računalniku .če ne veste, kako prenesete, prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate!

Top 3 Razlogov, da bi Dobili ECM TITANA 1.61 Z 18259+ VOZNIK:

1. Strukturirana je kot 1.61 in tam so bili dodani novi Voznik

2. S to programsko opremo lahko remap vaš avto računalnik injiciranje (ECU) za več moči motorja.Za primer, če Peugeot 307 je 90cv,

3. S to programsko opremo in tudi s kablom (KWP ali Galleto) za branje smetišče ECU kalkulator lahko dodate več moči za to vozilo

na primer, da bo 110Cv,to se imenuje chiptuning.Vključuje programsko opremo with11500 gonilnike za več modelov ECU.

ECM TITANA 1.61 Z 18259+ DRIVER Description:

ECM TITANA omogoča natančno in enostavno, avtonomne in je popolnoma varen za razlago datoteke, ki so vsebovane v notranjosti motorja krmilnik.Z uporabo Voznik, ki pravi "vsebina" predstavljajo za branje datoteke iz kontrolne enote, lahko z lahkoto našli podatke, ki so shranjeni v datoteki zemljevidi in glavni rev omejevalnik za povečanje moči motorja, ali pa preprosto potrošnikov za optimizacijo.

Voznik

Izjemno komponente tega izdelka, ki so svoje voznike, najnovejše Generacije.Nudijo dobro strukturiran in funkcionalno zmogljiv vmesnik za ustvarjanje in upravljanje projektov v smislu obdelane v ECM Titana datoteke.Ko je datoteka vsebuje v pomnilniku krmilne enote pravkar prebrali, je dovolj, da jo naložite.Potem programske opreme zažene iskanje, da preverite prisotnost združljive gonilnike tako v naše osebne kot tudi v spletni zbirki podatkov.Hvala za študij naši razvijalci, omogoča programsko opremo na tem, da delujejo neposredno na glavna področja: nadzor zraka-goriva razmerje navor motorja, sistem za vbrizgavanje, Železniški, Turbo in veliko drugih možnosti, ki so na voljo.

Prikaz Tabele

V tabelarni prikaz podatkov, vsebovanih v branje podatkov iz krmilnika datoteke je najlažji, najhitrejši in najbolj razumljiv način razložiti vrednosti za povečanje ali decrease.By kliknete na želeno zemljevid, se glavni zaslon se nadomesti z mizo, ki je bila ustvarjena za prehod obstoječega na dve osi parametrov.Tako lahko Nm, Bar in mm3, poseže neposredno v fizičnem informacij o zemljevidu, na primer.

2D-Prikaz

Podatkov, ki se pretvori v 2D grafov.S tem grafični prikaz, lahko poskusite za optimizacijo obstoječih podatkov v krmilna enota motorja in deluje na samo enega od njih vsebuje Gonilnik, le en bajt, na vsakem zemljevidu ali na določen v datoteko.

3D Prikaz

Novi 3D-grafiko omogoča interakcijo s podatki v obstoječi gonilnik zemljevidu.Lahko povečate vrednosti neposredno iz grafa okno, vrtenje in uredi.

Šestnajstiški Ogled

Vse datoteke krmilna enota motorja so šestnajstiški strukturo.Ta številčna zastopanost sistem je zelo pogost zaradi neposredne razmerje šestnajstiški število s štiri binarni mest v računalniku science.By to šestnajstiški okno ECM Titana, lahko interpretirati strukturi datotek in Urejanje.

Kontrolna vsota

To je bitno zaporedje, ki se uporablja za preverjanje popolnosti podatkov.Vsakič, ko vas interakcijo z enim malo, razlagati in samodejno popravi ECM Titana, nadzor zaporedje.Zato, uspešen potek je zagotovljena, ne glede na to, ali delate v realnem času, ali vam je treba poslati datoteko za vaš suženj.

Element Širina 5inch
Različico Programske Opreme ECM TITANA 1.61
Blagovna Znamka AccuCar
Strojna Oprema Različica Brez Firmware
Postavka Višina 5inch
Element Teža 0.5kg
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Vrsta Materiala Plastični
Windows sistem podpora windows XP/7/10
Poreklo CN(Izvora)
Moč w
Elektronski No
Postavka Vrsta Programska oprema
Ime Modela ECM TITANA 1.61
Programska oprema ECM TITANA 1.61
Postavka Dolžina 5inch
Napetost v
Programske opreme vrsto za pošiljanje povezavo za nalaganje ali CD

Napiši mnenje

ECM Titana V1.61 programske opreme z 26100 Voznik ECU Za KTAG in K - ESS V2 multi-jezikih Z 18259+ VOZNIK

ECM Titana V1.61 programske opreme z 26100 Voznik ECU Za KTAG in K - ESS V2 multi-jezikih Z 18259+ VOZNIK

ECM Titana V1.61 programske opreme z 26100 Voznik ECU Za KTAG in K - ESS V2 multi-jezikih Z 18259+ VOZNIK ECM TITANA 1.61 GONILNIKA: 1. ECM Titana 1.61 26 000 + VOZNIK Podprte 2. Različica: 1.61 3. Jeziki: Nemški, Angleški, Portugalski, Francoski,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki