Zimske Avto Pnevmatike Snežne Verige TPU Zlitine z Ključa Proti Drsenju Pnevmatike Verige avto pnevmatike pasu zimske vožnje Varnosti v Cestnem prometu avto dodatki

Dobavljivost: Na zalogi

€6.49

€8.01

-18 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

US $ 2.28 /kos US $ 13.50 /kos US $ 2.04 /kos US $ 6.08 /kos US $ 5.24 /kos US $ 8.86 /kos US $ 5.80 /kos US $ 1.96 /kos

Specifikacija:

Barva: rumena, črna (neobvezno)

Material: TPU + lita

TPU anti-skid verige velikost: dolžina 36 CM, širina 11 CM, debeline 4.4 CM

Najlon trak velikost: dolžina 61.5 CM

Uporablja modele: univerzalna

Funkcija:

Ta anti-zavora verige je namenjen za avtomobilske varnosti.

Uporabo posebne anti-skid površine grobo površino, tako da se poveča trenje s ceste.

Ščiti avto pnevmatike iz zgrešen in zagotavlja varno in stabilno vožnjo.

Učinkovit v snegu in blatni cesti pogoji.

Paket Vključuje:

1 X Univerzalni Avto Pnevmatike Anti-Zavora Verige

1 X Klešče

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, PayPal, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni po plačilu potrjena.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali ni na voljo naslov.

2. Večina postavk, bo poslana preko Kitajskem Registriranih Air Mail ali www.rotary-lent.si Standardna Dostava.Prav tako bo potrebno 25-60 delovnih dni za tranzit odvisno od vaše lokacije.Večino postavk, ki bo dostavljena v 4 tednih, medtem ko so nekateri lahko traja do 6 tednov.To je normalno, smo slabo upanje, da bi lahko razumeli dejstvo, da mednarodni tranzit je izven našega nadzora.Če želite, da bi dobili proizvode hitro, predlagamo, da izberete lahko, Express dostava po DHL.

3 Opomba: Preverite, ali je paket, preden se prijavite ali ga sprejmemo, zavrne paket, če izgleda, da poškodbe med prevozom.Če imate kakršnekoli težave glede ladijskega prometa, prosimo, stik z nami prosto na prvi.Hvala. 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. Če ste zadovoljni z našim izdelkom, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije za nas brez oklevanja, bomo cenjeno za to.

2. Če obstaja nekaj težav z naših izdelkov, nas kontaktirajte najprej preko www.rotary-lent.si Trademanager, sporočilo ali e-pošto.Bomo odgovor, ki ga je kmalu in bi naše najboljše rešitve, prosim, verjemite nam, ki smo ne bo pustil imeti za izgubo.

Postavka Dolžina 36cm
Vrsta Materiala TPU + lita
Element Teža 0.24kg
Blagovna Znamka Vehemo
Najlon Trak Dolžine 61.5 cm
Poreklo CN(Izvora)
Element Širina 11cm
Postavka Vrsta Snežne Verige

Napiši mnenje

Zimske Avto Pnevmatike Snežne Verige TPU Zlitine z Ključa Proti Drsenju Pnevmatike Verige avto pnevmatike pasu zimske vožnje Varnosti v Cestnem prometu avto dodatki

Zimske Avto Pnevmatike Snežne Verige TPU Zlitine z Ključa Proti Drsenju Pnevmatike Verige avto pnevmatike pasu zimske vožnje Varnosti v Cestnem prometu avto dodatki

US $ 2.28 /kos US $ 13.50 /kos US $ 2.04 /kos US $ 6.08 /kos US $ 5.24 /kos US $ 8.86 /kos US $ 5.80 /kos US $ 1.96 /kos Specifikacija: Barva: rumena, črna (neobvezno) Material: TPU + lita TPU anti-skid verige velikost: dolžina 36 CM, širina 11 CM,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki