Telo naravno oljčno vroče olje lava green jade bian kamen Gob Kamen Massager Knobble Globoko Tkivo Pritiska Trigger Point Masaža

Dobavljivost: Na zalogi

€13.07

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

100% NARAVNI BIAN-KAMEN

gobova masaža orodje za obraz in telo

Kaj je Zdravljenje Kamen - Bian Stone Terapija?

Da bi razumeli moč kamnov, najprej malo zgodovine.

tisoče let, Kitajski ljudi, ki so uporabljali posebne vrste kamna za zdravljenje bolezni, tako jih uporabljajo za posebne dele telesa.Ti majhni kamni, za terapevtske namene, se imenuje Bianshi (Bian Kamen).Na splošno so se uporablja kot instrument, podoben akupunktura igle.

Zdravilni Kamen-Bian kamni, ki so bili ustvarjeni med Cretaceous obdobje, ko meteorite, vplivala na zemlji.Zdravljenje stone terapija je najbolj starodavno obliko zdravljenja in zdravstvene nege na Kitajskem, celo pre-dating akupunkture.To je bil uporabljen na Tradicionalne Kitajske Medicine (TCM) bolnišnice za več let.

Kako deluje?

Kemična analiza kaže, da obstaja več kot trideset elementov v sledovih, kot so Sr, Ti, Cr, Mn, Zn, Ca, Fe, P, K, in na v kamen - elemente, ki so koristni in potrebni za človeka.

Ko podrgnil proti telesu, kamen daje ultrazvočne impulze, z meritvami, ki so daleč presega drugih materialov, ki se uporabljajo za različne vrste zdravljenja, ki so bili preizkušeni.Kamen dredges človeško telo je kanali, izboljšuje telesno microcirculation, odpravlja toplote in strupov v telesu in odstrani nepotrebne maščobe.

Rezultati testiranja kažejo, da je nenavadno področju energije obstaja, imenuje infrardečega daljinskega zaznavanja v Zdravilni kamen - Bian kamen.Infrardeči termični slikovni testi kažejo, da ko je ta kamen se nahaja v bližini oseba, dobili so svoje infrardeče toplotne slike se stabilizira.

Slike v nadaljevanju prikazujejo, kako Zdravilni kamen vpliva na človeško telo.

Pred uporabo zapestnice.Nošenje zapestnice 10 min.pozneje

Levo zapestje: Jade zapestnico.

Desno: Zdravilni kamen - Bian kamen zapestnico.(Temperatura je višja)

Zdravilni kamen je tudi zelo široko infrardeče sevanje spektra v primerjavi z drugimi materiali, ki se uporabljajo v ir terapije.To lahko izboljša krvni obtok, in njene vibratile energije lahko toplote notranjih organov, zmanjšanje toksinov in težkih kovin, in celulita.To lahko poda tudi čiščenje kože in pomlajevanje.

Zdravilni Kamen Zdravljenja, spretnost, ki temelji na teoriji tradicionalne Kitajske medicine, kot so akupunktura točk, Kitajska Masaža.To vrsto zdravljenja niso invazivne, pomaga za zdravljenje notranjih bolezni, brez potrebe, da jemljite zdravila.Temeljni problem je, da proces stanja v telesu in krvi.Obravnava obeh glavnih in sekundarnih vidiki zdravstvenih vprašanjih.

Zdravilni kamen - Bian Stone Terapija lahko pospeši zdravljenje in rehabilitacijo, lajša mišične bolečine in togost, razstrupljanje in spodbuja cirkulacijo krvi in limfe, popravljanje prebavne motnje in indukcijo globok občutek sproščenosti.Naj ti kamni taline stran svoje težave in stres zapustiti počutiš sproščeno in osveži in sprejmejo svoje čute, da globlje razsežnosti sprostitev, kot ste jih kdaj doživeli.

Je to varno?

Analiza kaže, da je radioaktivnost iz Zdravilni kamen - Bian kamen je za 2% nižja kot varnostni standardi, z drugimi besedami, njegovo radioaktivnih snovi, ki so veliko manj od tistih, vsebovanih v gradbeni materiali, kamen in porcelana-izdelani jedilni pribor, zaradi česar je zelo varen za terapevtsko uporabo.

Orodja, ki so bila posamično ročno oblikovane in polirani za različne namene; ni ostre gimnastika je bila uporabljena, da bi ohranili kakovost teh kamnov.

Značilnosti: Ko podrgnil proti telesu, Bian Kamen lahko ustvari infra-rdečega sevanja, ki lahko povzročijo termični učinki, zato učinkovito izboljšanje microcirculation in spodbujanje krvnega obtoka.Bian Kamen tudi lahko ustvari 20-cwb 2000 k Hz ultrazvok pulziranja (3698 krat na drgnjenje na človeški koži), ki lahko prodre globoko v naše telo, zato se lahko vključi celic in tkiv in izkopanega zavarovanja kanalov.Kemična analiza kaže, da obstaja več kot trideset elementov v sledovih, kot so Sr, Ti, Cr, Mn, Zn, Ca, Fe, P, K, in Na - elemente, ki so koristni in potrebni za človeka.

Efficacies: urejanje Qi, krvi, Yin in Yang; odpiranje zavarovanja kanalov odpravljanje revmatičnih in očiščevanja toplote, tranquilizing um lajša mišične bolečine in togost, ki spodbuja limfni in krvni obtok odpravljanje prebavnih motenj in indukcijo globok občutek sproščenosti.

Blagovna Znamka školjke
Material Si Bin Bian spa hot stone
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Telo naravno oljčno vroče olje lava green jade bian kamen Gob Kamen Massager Knobble Globoko Tkivo Pritiska Trigger Point Masaža

Telo naravno oljčno vroče olje lava green jade bian kamen Gob Kamen Massager Knobble Globoko Tkivo Pritiska Trigger Point Masaža

100% NARAVNI BIAN-KAMEN gobova masaža orodje za obraz in telo Kaj je Zdravljenje Kamen - Bian Stone Terapija? Da bi razumeli moč kamnov, najprej malo zgodovine. tisoče let, Kitajski ljudi, ki so uporabljali posebne vrste kamna za zdravljenje bolezni,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki