Zunanji Lov Taktično Slušalke Airsoft Slušalke Vojaško Streljanje Slušalke V Ušesa Slušalke

Dobavljivost: Na zalogi

€23.02

€39.01

-40 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Zunanji Lov Taktično Slušalke Airsoft Slušalke Vojaško Streljanje Slušalke v Ušesa Slušalke Funkcija: Taktični slušalke tako, kot se uporabljajo za posebne vojaške sile.Vojaški standard različico vtiča.Snemljiv mikrofon, 2 straneh mikrofon vrata priročen za v levo in desno uporabo.Nastavljiva velikost za udobno nošenje.Uporablja vodja obseg 54-62 cm

Nova zasnova uho pokal zagotoviti jasen glas in udobno podporo.Kot nalašč za na prostem vojna igra streljanje lovske dejavnosti.

Specifikacija: Barve: Črne, Rjave, Zelene Teža:360 g Paket, vključno z: en niz

Opomba: 1.Ni potrebe, da namestite baterijo pokrov predalčka za baterijo je le dekoracija 2.Brez zvoka pickup & funkcija za zmanjšanje šuma, Le komunikacijsko funkcijo. 3.Lahko potrebno uporabiti slušalke z PRITISNI in govori.Lahko uporabite vse element PRITISNI in govori s to slušalko( ni vključena PPT)

NAŠA OBLJUBA!!! 1.Mi obljublja, da si bo prejel naročilo, ko zaključite plačilo. 2.Ko je paket potrdila izgubil, ter poslati vas ali nadomestila, prosimo, ne skrbite.Če ste dobili napačen element, vas prosimo, da fotografije za paketni prenos in predmet, ki ga je prejel, se obrnite neposredno na nas .Mi vam nudimo rešitev.

Obleka za zunanji vojna igra streljanje, lov, dejavnosti,
pritisni in govori fit vse element PRITISNI in govori s to slušalko( ni vključena PPT)
Vrsta slušalke
barve Črne, Rjave, zelene
Uporablja vodja obod 54-62 cm
Ime Taktično slušalke
Model Taktično slušalke
Teža 0.36kg

Napiši mnenje

Zunanji Lov Taktično Slušalke Airsoft Slušalke Vojaško Streljanje Slušalke V Ušesa Slušalke

Zunanji Lov Taktično Slušalke Airsoft Slušalke Vojaško Streljanje Slušalke V Ušesa Slušalke

Zunanji Lov Taktično Slušalke Airsoft Slušalke Vojaško Streljanje Slušalke v Ušesa Slušalke Funkcija: Taktični slušalke tako, kot se uporabljajo za posebne vojaške sile.Vojaški standard različico vtiča.Snemljiv mikrofon, 2 straneh mikrofon vrata priročen za v levo in desno

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki