Mat sedež 18 mm pravokotni Izhevsk isolon

Dobavljivost: Na zalogi

€1.75

€1.95

-10 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Mobilni Mini predpražniki, namenjeni za seje so praktično in uporabno opremo za zunanjo rekreacijo.Še posebej so primerna za ribolov z prehode iz kraja v kraj.

Poleg tega za zaščito proti podhladitve ali prehlad, te preproge ščiti vaša oblačila pred umazanijo.Za enostavnost uporabe, mini-preproge so opremljeni z elastik in priročno carabiners-fastes, ki vam omogoča varno fix mat na Pasu in prilagodite velikost po vaših merah.

Material, uporabljen v predelovalnih dejavnostih zagotavlja odlično toplotno izolacijskih lastnosti, vlago, izolacija, mehkobo in elastičnost izdelkov.Hvala za ta niz značilnosti, ki si lahko brez strahu sit na surovo zemljo, sneg, skalnate površine ali vlažno iz rosa trave.

Uporaba preproge ne bo omejen zgolj na sedenje na njih, ki jih lahko uporabljate kot stojalo za grelnik vode, ščitniki za kolena, mizica, ali, na primer, zaščito pasu proti scuffs iz nahrbtnika, če lahko odpravite na mini-mat na pasu pod nahrbtnik.

Specifikacije:

Material: pira.

Velikost: 34x27x1,8 cm.

Blagovna Znamka Drugo

Napiši mnenje

Mat sedež 18 mm pravokotni Izhevsk isolon

Mat sedež 18 mm pravokotni Izhevsk isolon

Mobilni Mini predpražniki, namenjeni za seje so praktično in uporabno opremo za zunanjo rekreacijo.Še posebej so primerna za ribolov z prehode iz kraja v kraj. Poleg tega za zaščito proti podhladitve ali prehlad, te preproge ščiti vaša oblačila pred umazanijo.Za enostavnost

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki