T2 bakrenih cevi cevi,zunanji premer 45 mm,50 mm,54 mm,bakrene cevi,Kapilarno Votle bakrene cevi Tovarniških trgovinah

Dobavljivost: Na zalogi

€29.84

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Primeri

OD45mm ID41mm :

Zunanji premer 45mm

Notranji premer 41mm

stene 2 mm

Material : T2 baker tehnični podatki : Zunanji premer : 2 mm - 150 mm debelina : 0,2 mm - 15mm

(če želite, da druge premer , se obrnite na nas , hvala) Opomba : po Meri velikost in dolžina Prosim, pustite sporočilo, da nam bo zagotovilo najnižje ponudbe --------------------------- Zunanji premer x Notranji premer ?Dolžina ?Količina ?

Dostava: 1. Mi ladje po vsem Svetu, kot Darilo. 2. Dodatna dajatev ali po meri pristojbina so kupci odgovornost. 3. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-5 delovni dan po plačilu, dopolnjene prejeli. 4. Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko to traja tudi do več dni .Če ne morete sprejeti po 40 dneh.Prosimo, kontaktirajte nas za resolucijo. 5. Dostava lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.

Pon. pošiljanje in Vračilo: 1. DOA(Mrtvih ob Prihodu) ali Napačno Postavko na voljo bodo tudi izmenjave.Vračilo bo na voljo, če zalogi ni na voljo. 2. Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Postavka mora biti vrnjeno nepoškodovano, v originalni škatli. 3. Kupca je potrebno plačati povratni prevoz. 4. Če želite vračilo, ker predmeta, napake ali kakšne druge težave s kakovostjo, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.Takse, ki se nanašajo na vračanje poštni treba prehitel Stranke. 5. Manj kot 0,5 odstotka paketa včasih lahko izgubijo ,ampak prosim, ne skrbi .Če še vedno ne dobite svoj naročenih izdelkov v oceno časa ,vas prosimo, da stik z nami, kakor hitro, kot si lahko .Bomo biti odgovorna za ponovno pošiljanje nove postavke Garancije in Povratne informacije: 1. Cenimo vaše podjetje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.in bomo naredili enako za vas.Če imate kakršna koli vprašanja, se najprej obrnite na nas in vam bomo odgovoriti na vsa vprašanja naših strank v enem delovnem dnevu .preprosto šolanja, negativen ali nevtralen povratne informacije ne more rešiti problema. 2. Vsak izdelek bo treba preskusiti v 100% pred dostavo. 3. Če nekaj ni sprejemljiva, se obrnite na nas za rešitev problema.To je naše veselje, da jo popravi.

Material Baker
Številka Modela T2 BAKER
Uporaba Namakanje

Napiši mnenje

T2 bakrenih cevi cevi,zunanji premer 45 mm,50 mm,54 mm,bakrene cevi,Kapilarno Votle bakrene cevi Tovarniških trgovinah

T2 bakrenih cevi cevi,zunanji premer 45 mm,50 mm,54 mm,bakrene cevi,Kapilarno Votle bakrene cevi Tovarniških trgovinah

Primeri OD45mm ID41mm : Zunanji premer 45mm Notranji premer 41mm stene 2 mm Material : T2 baker tehnični podatki : Zunanji premer : 2 mm - 150 mm debelina : 0,2 mm - 15mm (če želite, da druge premer , se obrnite na nas , hvala) Opomba

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki