Brezžični Daljinski Gamepad Krmilnika In Nunchuck Za Nintend Daljinsko Controle Palčko Joypad Za Nintend Wii /Wii U Dodatki

Dobavljivost: Na zalogi

€3.23

€5.48

-41 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis:

Značilnosti:

Brezžični Daljinski Nunchuck Krmilnik Za Nintendo Wii /Wii U

Daljinski upravljalnik & Nunchuck Combo, Komplet z zaščitno silikona primeru združljiv z Nintendo Wii/Wii U/Wii Mini Dela in se počuti kot originalni Nintendo daljavo in Nunchuk, vendar za le delček cene, ki Wii Remote je edinstven upravljalnik za Wii in Wii U sistemi Povezuje vse, 3. stranka, OEM ali izvirno arhivi stripov Brezžična tehnologija Bluetooth vmesnik Kljuko Nunchuk opremo do vaše Wii Remote za še več prožnosti v združljiv igre žično Nunchuck je funkcija palca palico in sproži.Vklopite v daljinski upravljalnik, ko uporabljate.2-v-1 Brezžični daljinski upravljalnik in za Wii Nunchuk krmilnik z zaščitno silikona primeru Bluetooth Krmilnik za Wii/Wii U Konzole

To je visoko občutljiv in natančen, Brezžični Daljinski upravljalnik, ki je združljiv za Nintend Wii konzole.Primeren je za Wii igre in podpira tudi za Wii U je večina igre.Vgrajeni zvočnik, vendar brez motion plus, značilnosti vibracijskimi funkcije.Powered by 2 AA baterije (baterije niso vključene)

Vgrajen Zvočnik

Močan zvočnik omogoča takojšnje zvočne povratne zveze.To lahko močno poveča izjemen občutek.

Vibracije Funkcija

Smo namenjeni vibracije motorja za to gamepad, tako da lahko izkušnje, veselje, igro bolje!Močne vibracije povratne informacije za osebno izkušnjo iger na srečo, Naj igralec občutek, kot da so na bojišču.

Powered By 2 AA Baterije

Ta krmilnik potrebuje dve AA baterije(Niso vključene) .Zaradi varnostnih vprašanj med prevozom, naš paket ne pošlje baterije.Stranke potrebujejo, da bi jih kupili na svojih lokalnih trgovinah.

Poenostavljeno Design

Za Wii ročaj poenostavljeno lupini, rob je zelo gladka; Ročaj Gumb pritisnite občutljivost, udoben občutek.

V gamepad je izdelana s 3D rocker, 360° visoke natančnosti .

Udobno navzkrižno tipko načrta za bolj prilagodljiv in natančen volan!

Ergonomski ročaj, Non-slip teksturo, mat občutek, dolgoročno prijem ni utrujen.

Ta krmilnik-slog veselje pad zagotavlja končni nadzor za vaše najljubše igre.

Določanje položaja, občutljivost in natančnost so zelo visoke.

Anti-slip silikonski etui, Zaščitna silikonsko ohišje, ki ščiti daljinski upravljalnik proti vsakdanji prah, praskami in poškodbami.Boste lahko uživali igre, brez skrbi krmilnik, zdrobljen ali praske.Priročno nosite vas naredi bolj zabavno za Wii Igre.

Stabilno Dolgo Vrsto Povezave

Ta Krmilnik Wii Compatiple z Nintendo Wii (U) .Prosimo, upoštevajte, izdelan je tretja stranka, ne original.Brezžična povezava Bluetooth z nadzor razdalja do 8m.Povezovanje konzole preprosto s pritiskom na gumb za SINHRONIZACIJO.Powered by 2 AA baterije (baterije niso vključene).

Kako se Par Daljinski Krmilnik Wii/Wii U Konzole?

Korak 1: Moč na konzoli.

2. korak: Odprite zadnji pokrov daljinski upravljalnik, nato pa dal v dve novi bateriji AA.Boste našli majhno, rdečo SINHRONIZACIJA gumb poleg baterijo.Pritisnite SYNC button, ŠTIRI luči (Igralec LED) na krmilnik bo flash.

3. korak: Odprite kartica SD režo na konzoli, boste našli rdeče SINHRONIZACIJA gumb poleg SD reža.Nato pritisnite na ta gumb SYNC.

4. korak: Počakajte nekaj sekund, Igralec LED na krmilniku bodo preneha utripati in prižgejo, ko odrezanje je popolna.Igralec LED označuje igralec številka upravljavca, ki je trenutno v uporabi.

Opomba: Za Wii/Wii U konzole, prosimo, da odprete Meni, in nato Upoštevajte navodila na zaslonu in pritisnite SYNC na krmilnik, da končate seznanjanje postopek.Pošljite nam sporočilo, če ste seznanjanje problem.

Specifikacije:

Država/Regija Proizvodnji :Kitajska

Material :Plastike

Povezovanje :Wireless Motion Control

Brezžična Tehnologija :Bluetooth

Pošiljko :USPS Dostava

Združljiv Model :Za Nintendo Wii,Za Nintendo Wii U

Združljiv Izdelek :Konzola,Konzole, Igre In Dodatke,Konzole & Igre,Krmilnik Wii Remote,Za Konzolo,Za Krmilnik

Barva :Črna / Bela

Blagovne Znamke :Unbranded

Platforma :Nintendo wii U, Nintendo Wii

Paket Je Vključeno:

Paket je vključeno:

1 x Nunchuck Krmilnik za Nintend Wii

ALI

1 x Daljinski upravljalnik za Nintend Wii

Brezžična Tehnologija Bluetooth
Certificiranje NOBEN
Številka Modela -
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Package Vključeni 1 x Nunchuck Krmilnik za Nintend Wii
barve Črna / Bela
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Paket Da,
Nintendo Model WII
Blagovna Znamka centechia
Blagovne znamke Unbranded
Material Plastični
Platforma Za Nintendo wii U, za Nintendo Wii
Pošiljko USPS Dostava
Poreklo CN(Izvora)
Povezovanje Brezžični,Nadzor Gibanja
Podpora Dopshipping/Trgovina

Napiši mnenje

Brezžični Daljinski Gamepad Krmilnika In Nunchuck Za Nintend Daljinsko Controle Palčko Joypad Za Nintend Wii /Wii U Dodatki

Brezžični Daljinski Gamepad Krmilnika In Nunchuck Za Nintend Daljinsko Controle Palčko Joypad Za Nintend Wii /Wii U Dodatki

Opis: Značilnosti: Brezžični Daljinski Nunchuck Krmilnik Za Nintendo Wii /Wii U Daljinski upravljalnik & Nunchuck Combo, Komplet z zaščitno silikona primeru združljiv z Nintendo Wii/Wii U/Wii Mini Dela in se počuti kot originalni Nintendo daljavo in Nunchuk,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki