Visionking Lomom Astronomski Teleskop S Prenosno Stojalo Nebo Oko Telescopio Prostor Za Opazovanje Obseg Na Prostem

Dobavljivost: Na zalogi

€43.85

€66.44

-34 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Tip A

Paket Je Vključeno:

1xTelescope

Funkcija:

【NAJBOLJŠE Teleskop za Otroke& Začetnike!】teleskop zadovoljuje vse potrebe in želje začetnike in otroke " astronomski potovanje se začne od tukaj!Opremljen z 3X Barlow m in dve okularja, H20mm in H6mm, ki jih otroci lahko dobili 15X povečavo, da 150X.Ali je gledal zvezde in lun ponoči ali opazovanje planetov, teleskop je najboljši pomočnik za otroke & astronomije začetnike.

【Velike Zaslonke】70 mm zaslonka in 300 mm goriščno razdaljo zagotavlja več luči in jasnejše slike, lahko tudi začetniki lahko dobili jasne slike.Večja kot je odprtina, večje vidno polje, in jasnejšo sliko.

【Enostaven za montažo& izpni】 Imamo celo vrsto papirja in video Vgradnje.Ne skrbi

vse težave z namestitvijo.Celo prvič uporabniki, otroci&začetnike lahko namestite sami brez orodja.

Tip B

Paket Vključuje: 1xTelescope Specifikacija: Ime Izdelka:Teleskop Velikost:53x50cm/20.8x19.6palcev Barva:Black&White Material:ABS Okular: H20mm,H6mm Povečava: 18X-180X Zaslonke:60 mm goriščna razdalja: 360 mm Funkcija: 【NAJBOLJŠE Teleskop za Otroke& Začetnike!】teleskop zadovoljuje vse potrebe in želje začetnike in otroke " astronomski potovanje se začne od tukaj!Opremljen z 3X Barlow m in dve okularja, H20mm in H6mm, ki jih otroci lahko dobili povečavo 18X, da 180X.Ali je gledal zvezde in lun ponoči ali opazovanje planetov, teleskop je najboljši pomočnik za otroke & astronomije začetnike. 【Velike Zaslonke】60 mm odprtino in 360 mm goriščno razdaljo zagotavlja več luči in jasnejše slike, lahko tudi začetniki lahko dobili jasne slike.Večja kot je odprtina, večje vidno polje, in jasnejšo sliko. 【Enostaven za montažo& izpni】 Imamo celoten nabor Vgradnje.Ne skrbite o vseh težav z namestitvijo.Celo prvič uporabniki, otroci&začetnike lahko namestite sami brez orodja.

Opomba: 1.Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v razponu od 1-2v, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet. 2.Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.Hvala za vaše razumevanje.

Tip C

Paket Vključuje: 1 x Teleskop 1 x Nahrbtnik 1 Podpore x 1 x priročniku za uporabo, Specifikacija: Ime Izdelka:Teleskop Model:E18513 Velikost:48x10x40/18.9x3.9x15.7in Color:Multicolor Povečava: 336 Kalibra: 70 mm goriščna razdalja: 400mm Funkcija: -Teleskop zadovoljuje vse potrebe in želje začetnike in otroke " astronomski potovanje se začne od tukaj!Ali je gledal zvezde in lun ponoči ali opazovanje planetov, teleskop je najboljši pomočnik za otroke & astronomije začetnike. -70 mm Odrasli Otroci Teleskop: Z 400mm goriščna razdalja, To refractor teleskop ima večje velikosti in bolj stabilno množitelj. 70 mm Veliko odprtino cilj objektiv naredi slike svetlejša in jasnejša, doseči veliko vidno polje. -Teleskop set vključuje en pametni telefon, držalo za raziskovanje narave svetu enostavno preko zaslona in traja neverjetno slike. -Povsem premazane leče nudijo odličen kontrast in svetlost prikaza slike za zaščito oči.Fantastično telescopios astronomicos za otroke, odrasle in astronomija začetnike za raziskovanje vesolja.finderscope z vgradnjo oklepaj, pokončna slika diagonalno, da iskanje predmetov več težav.Opomba: -barve artikla se lahko nekoliko razlikuje zaradi fotografije in različne PC monitor. -Velikost pa se morda nekoliko razlikujejo zaradi ročnega merjenja.Vaše prijazno razumevanje cenjeno.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Vrsta Oko
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Visionking Lomom Astronomski Teleskop S Prenosno Stojalo Nebo Oko Telescopio Prostor Za Opazovanje Obseg Na Prostem

Visionking Lomom Astronomski Teleskop S Prenosno Stojalo Nebo Oko Telescopio Prostor Za Opazovanje Obseg Na Prostem

Tip A Paket Je Vključeno: 1xTelescope Funkcija: 【NAJBOLJŠE Teleskop za Otroke& Začetnike!】teleskop zadovoljuje vse potrebe in želje začetnike in otroke astronomski potovanje se začne od tukaj!Opremljen z 3X Barlow m in dve okularja, H20mm

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki