NOVO FMA Taktično Airsoft SF (SUPER HIGH CUT ČELADA TB1315B Zaščitna M/L

Dobavljivost: Na zalogi

€51.29

€61.06

-16 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Proizvajalec: FMA Teža: 1090g Material: ABS Velikost: M/L, primerni za 54-57 glavo obod

Paket vključuje: 1*čelada 1. Super high cut lupini geometrije se razteza kritično pokritosti pred zadaj temenske lobe brez obremenitve nosilca motenj in optimizira razporeditev teže, za večjo stabilnost, integracije, ravnotežja, in izboljšano udobje.

2. Uho cut geometrija je 16 mm višje od HITREGA XP Visoko Izreži lupini obliko, ki omogoča potrditev večje slušalke slog komunikacijskih naprav.

Super High Cut Okostje Tirnice ponujajo nižje profil s 30% zmanjšanje telesne teže s HITRO MT Super High Cut Tirnice.

3. Zunanja oblika lahek Modularni Bungee za Vlivanje (MBP), ki zmanjšuje čvoruga nevarnosti in motenj.Carabiner posnetki izboljšanje NVG zadrževanje in stabilnost.

4. Oblikovani linijskih značilnosti lastniške vgradne groove, sprejem čez glavo komunikacije slušalke brez interferenco ali uporabnik nelagodje, in sposobnost, da doff in ne čelado, ne da bi odstranili slušalke.

5. Osnova čelada funkcije ekspandiranega polipropilena (EPP), linijske, ponuja izboljšano zaščito, in oblikujejo-v prezračevalni luknje so integrirani z lupino zagotoviti povečan pretok zraka in zmanjšanje toplote stres.

6. Na voljo s tremi vzmetenje/hrambe možnosti.

Najlepša hvala za obisk naše trgovine.Delamo v naši moči, da zagotovi elemente kakovosti in naših storitev.Če imate

kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustijo povratnih informacij.Bomo poskušali naši moči, da reši problem

in izboljšanje naših storitev. 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, in TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 1. DOSTAVA po celem SVETU (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni vaše naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3. Izdelke bo ladja v roku 3 delovnih dni po ePocket/HongKong Post Air Mail/ Singapur Post, ali druge express storitev, ki jo kupec po prejetem plačilu. 4. NE bomo odgovorni za kakršnekoli meri davka ali uvozne dajatve, če se uporablja v nekaterih državah.Potrudili se bomo, da vam pomagajo, da jasno blaga . 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki 6. Če ne prejmete elemente, nad 30 delovnih dni, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo spremljali pošiljko in prišel nazaj, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 1. Vrne so dovoljeni, če ne boste zadovoljni z nakupom in mora izdati kupcu v roku 7 dni po tem, ko prejmete izdelka. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID. 1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov. 2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vas vabimo, da pusti VSE 5 STAR pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

Slog Pol pokriti
Vrsta čelada
Material ABS
Sezona Univerzalni
Šport Gorsko plezanje
Številka Modela TB1315B
Starost >14 Let
Ljudje, Ki Se Uporablja MOŠKI
Blagovna Znamka TB-FMA
Vodja Obod Drugo

Napiši mnenje

NOVO FMA Taktično Airsoft SF (SUPER HIGH CUT ČELADA TB1315B Zaščitna M/L

NOVO FMA Taktično Airsoft SF (SUPER HIGH CUT ČELADA TB1315B Zaščitna M/L

Proizvajalec: FMA Teža: 1090g Material: ABS Velikost: M/L, primerni za 54-57 glavo obod Paket vključuje: 1*čelada 1. Super high cut lupini geometrije se razteza kritično pokritosti pred zadaj temenske lobe brez obremenitve nosilca motenj in optimizira razporeditev teže,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki