Pest Repeller Modra Svetloba Zatiranje Škodljivcev Zavrni Repelenti Proti Miško Mol Ščurek, Pikov Insektov, Glodalcev

Dobavljivost: Na zalogi

€4.30

€7.28

-40 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Modra Svetloba Pest Repeller Zavrni Ultrazvočno Rejector Miško proti Komarjem Podgana Repelenti Elektronski Anti Insect Dropshipping Funkcija: Ta naprava mora biti nameščena 80-120 cm stran od tal, in ni drugih ovir približno v 1 meter.Enostaven za Namestitev - Preprosto ga priključite v gospodinjstvu električno vtičnico in vertikalno.Ta stroj mora biti nameščen 80-120 cm stran od tal.Modra LED-lučka osvetlitev, ki označuje naprava deluje.Delovno območje: Eno pest repeller lahko zaščito 80-120 Kvadratnih Metrov.Za izboljšanje učinkovitosti, prosimo, uporabite več kot eno napravo v velike sobe.Mirna - V ultrazvočni valovi, ki so to repeller pošlje so daleč preko sluha območju človeškega bitja.Uživajte v mirnem & pest-brezplačno tesen spanja brez kakršnih koli pomislekov glede hrupa.Elektronski škodljivcev nepropustno je zasnovan za varstvo okolja in 100% varen za ljudi.Brez sevanja, brez kemikalij, nestrupen, brez vonja in brez hrupa.Samo vožnja škodljivci stran, ne, da jih ubijejo, okolju prijazen in humanih rešitev, da škodljivcev proč od svojega doma.Pest repelenti se lahko široko uporablja v dom, skladišče, trgovina, hotel, bolnišnice, pisarne, zrn, garaže, itd.Prosimo, da se zaveda, da je ta repeller je za uporabo v zaprtih prostorih uporabljajte samo.Specifikacije: Tip: Ultrazvočno Pest Repeller Material: ABS Vrsta Vtiča: EU/ZDA Priključite Napetost: AC 90V-250V Frekvenca: 50-60Hz Moč: 5-6W Delovno Območje: 80-120 Kvadratnih Metrov Ultrazvočno repelenti frekvenca: 22-65KHz Obratovalna Temperatura: 0-40°c/32-104° Velikost: 9*5.6*5 cm/3.54*2.20*1.97 palčni (pribl.) VODIČ ZA UPORABNIKA: 1. V repeller je treba VERTIKALNO nameščen na 31-47 centimetrov stran od tal.Preprosto ga priključite v AC 200V (ali 100V) električno vtičnico.Rdeča LED lučka sveti, kar pomeni, naprava deluje.To repeller je treba uporabiti samo v zaprtih prostorih. 2. V repeller zajema do 1200 kvadratnih metrov prostora.Za izboljšanje učinkovitosti, prosimo, uporabite več kot eno napravo v velike sobe. 3. V prvih nekaj dneh uporabe repeller, je normalno, da vidim celo več škodljivci pojavljajo v vašem domu.Ni panike!So samo poskušam, da se premaknete iz vašega doma. 4. Da bi zagotovili najboljši učinek naprave, namestite repeller stran od zvočno absorpcijskih materialov, kot so preproge, talne preproge in zavese, kolikor je mogoče. 5. Ne napravo čistite z mokro krpo.Če je potrebno, uporabite suho in mehko krpo za čiščenje. 6. Ne spusti naprave ali stavke, da je preveč težko. 7. Predlagal sobna temperatura če želite uporabljati napravo je 0-40°c/32-104° Paket je Vključeno: 1x Ultrazvočno Pest Repeller( Modra svetloba )

Opomba:

Poprodajne storitve:

Če to ne deluje /ne prejmete/je poškoduje med transportom/ ali drugi ali druga vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas za brezplačno.Ko smo potrdili, smo lahko znova pošljete ali vračilo kupnine.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

Prosimo, sledi vaši pošti na : www.17track.net/en

Prosimo, upoštevajte,: (na primer : Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ) za sledenje informacij je na voljo le na Kitajskem.V večini primerov mednarodni ladijski promet traja približno 35 do 60 delovnih dni

2. Trgovina na debelo in Padec Ladijskega prometa

Na debelo, vam bomo ponudili popust in ladijski promet, ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Če ste iskali za vsakega drugega izdelka, se obrnite na nas, mi bi radi, da bi se ti zdi.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago na svoje stranke neposredno, brez računa, ali kateri koli informacij o našem podjetju.

3.Barvo in velikost razlika

zaradi ločljivost zaslona, svetlobnih učinkov in merjenje sporočilo o napaki, da blago, ki je morda malo drugačna, da slike, upam, da vaše razumevanje.Najlepša hvala!

4.Napovedi:

Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili.kupec bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

5.O Povratnih Informacij:

Če obstaja nekaj težav s blaga .Prosimo, da nam priložnost, da reši svoj problem .Obljubim, da vam najboljšo rešitev.

Ime Ultrazvočno Elektronski Pest Repeller Zavrni
Ime Izdelka Ultrazvočno Elektronski Repeller
Pest Reject Priložnost V Zaprtih Prostorih Pest Reject
Pest Reject Priložnost Funkcija Zatiranje škodljivcev Orodje za Družino
Repelenti Tip Ultrazvočno Škodljivcev Repellers
Plug EU/ZDA
Funkcija 1 Multi-Uporabo Zatiranje Škodljivcev Repeller
Učinkovito Miško, Ščurki, Mravlje, Hrošči, Pajki, Žuželke, Mrčes,
Funkcija Muhe, Ščurki Mol Repeller
Vrsta Škodljivcev Tabletke Hroščev
Frekvenca 22-65KHz Ultrazvočno
Delovna Razdalja V 80-120 Kvadratnih Metrov
Nazivna Napetost 100-240V

Napiši mnenje

Pest Repeller Modra Svetloba Zatiranje Škodljivcev Zavrni Repelenti Proti Miško Mol Ščurek, Pikov Insektov, Glodalcev

Pest Repeller Modra Svetloba Zatiranje Škodljivcev Zavrni Repelenti Proti Miško Mol Ščurek, Pikov Insektov, Glodalcev

Modra Svetloba Pest Repeller Zavrni Ultrazvočno Rejector Miško proti Komarjem Podgana Repelenti Elektronski Anti Insect Dropshipping Funkcija: Ta naprava mora biti nameščena 80-120 cm stran od tal, in ni drugih ovir približno v 1 meter.Enostaven za Namestitev - Preprosto ga priključite

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki