Hišne Električne Pad Pes Pozimi Ogrevanje Mat Nastavljiva Temperatura Mačka Telo Toplejše Preprogo Nepremočljiva Živali Električna Odeja

Dobavljivost: Na zalogi

€6.95

€8.18

-15 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Značilnosti:

1. Jjeza Ogrevanje Pad: Primerna za mačke in pse in druge živali, ki pomagajo živalim (psi, mačke, zajci itd.) da bo toplo in udobno v hladnem vremenu.

2. Nastavljiv Nadzor Temperature: Visoko ali nizko nadzor temperature ter OFF, je priporočljivo, da uporabite lahko visoki temperaturi na hitro, se temperatura dvigne na idealno temperaturo in nato prenese nizke temperature, da vzdržuje stalno temperaturo.

3. Varnost in Odpornost: Anti-ugriz cev, njihovo pregrevanje varnosti, naše hišne ljubljenčke lahko ne žvečite enostavno.

4. Vodotesno PU : Površina vodotesno PU krpo, toplotno varovalko pregreje zaščite, varnosti.

5. Primerna Predmetov: ogrevan pes postelja je zelo primerna za zagotavljanje dodatno toplino v zimskem času, in prav tako je primerna za stol, blazine, blazine stopala, itd.

Specifikacije:

Ime: Jjeza Električna Odeja

Material: poliester

Velikost:

S: približno 45*45 cm/17.72*17.72 palčni

L: približno 50*70 cm/19.69*27.56 palčni

Napetost: 110v, 220v

Moč: S-20w, L-visoki ravni, 55W, nizko stopnjo 28W

Prestavi mesto: visoka, nizka in izklop tri nastavljiv

Temperatura: visoki ravni: od -50℃ ogrevanje pasu (za ogrevanje, ko je električna odeja je samo obrnil na)

Nizka stopnja: -30℃ sleep udobje ravni (primeren za vse noči)

OFF: izklop

Seznam vsebine:

1*Pet Blazine

Opomba:

1. Ne zložite, ko poganja naprej!

2. Prosimo, da ne opraskate površine ogrevanje pad z ostrim predmetom!

3. Material površine je vodoodpornega materiala, ki ga ni mogoče odstraniti in oprati, in ga ni mogoče oprati v vodi!

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 1 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Teža 620g
vzorec črtasto
Material Drugo
Moč
Funkcija Ogrevanje
Je Pametno Napravo No
Pranje Slog Ročno Pranje
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Postelja Odeje
Številka Modela Jjeza Ogrevanje Pad
Napetost

Napiši mnenje

Hišne Električne Pad Pes Pozimi Ogrevanje Mat Nastavljiva Temperatura Mačka Telo Toplejše Preprogo Nepremočljiva Živali Električna Odeja

Hišne Električne Pad Pes Pozimi Ogrevanje Mat Nastavljiva Temperatura Mačka Telo Toplejše Preprogo Nepremočljiva Živali Električna Odeja

Značilnosti: 1. Jjeza Ogrevanje Pad: Primerna za mačke in pse in druge živali, ki pomagajo živalim (psi, mačke, zajci itd.) da bo toplo in udobno v hladnem vremenu. 2. Nastavljiv Nadzor Temperature: Visoko ali nizko nadzor temperature ter OFF, je priporočljivo,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki