Haikyuu!! Odbojka Wakatoshi Ushijima Kratek Kamele Ombre Toplotno Odporen Cosplay Kostum Lasuljo

Dobavljivost: Na zalogi

€11.81

€12.98

-9 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Haikyuu!!Odbojka Wakatoshi Ushijima Kratek Kamele Ombre Toplotno Odporen Cosplay Kostum Lasuljo

Opozorilo Prosimo, Da: 1. Priporočljivo je, da dezintegratorjev in teči s prsti skozi lasuljo, da bi dobili ven svoboden vlakna pred nošenje.Šiška, bo morda treba obrezana, da ustreza svoj obraz.Lasulja neto ima dve elastični pasovi vgrajeni skrajšati obod ifnecessary.

2. Vlakna so odporna proti vročini, vendar vam ne priporočamo toplote styling, razen če imaš predhodne izkušnje ali strokovno pomoč.Temperatura je od 250-300°F (120-150°C) za vroče likalniki, 160-175°F (70-80°C), za vročo vodo. 3. Zavedajte se, da so barve nekoliko razlikuje v osebi zaradi kakovosti kamere in nastavitve zaslona.Park fotografije so posnete v naravni svetlobi brez bliskavice.

Barvna Neusklajenost 1. Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, razmislek, zaslon, osvetlitev, itd. 2, Vendar, če ste belive, ki je predmet recelved napačne barve, pls obrnete na nas, da vidim, če za vračilo je možno.

Vrnitev in Nadomestila 1. Trudimo se, da strežnik vsako stranko. 2. Prosimo, pišite nam v roku 3 dni po tem, ko ste prejeli blago, če niste zadovoljni s točko.

Povratne informacije Spoštovani Kupec ,Prosimo, cenili za vaše podjetje : 1. Če ste zadovoljni z njo, Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije 5 zvezdicami !!! 2. Če niste zadovoljni z njo, Prosim, kontaktirajte me pred odhodom negativne povratne informacije, ali odprite spora.Bomo si prizadevajo odpraviti issurs, vas Prosimo, da nas priložnost, da se strežnik, ki ga Vzpostaviti dolgoročno sodelovanje.

Spol Unisex
Sestavine Lasulje
Postavka Vrsta Kompleti
Vir Tip anime
Znaki Wakatoshi Ushijima
Ime Oddelka Za odrasle
Material Sintetični
Posebno Uporabo Kostumi
Številka Modela SYB185
Blagovna Znamka SHEYOU

Napiši mnenje

Haikyuu!! Odbojka Wakatoshi Ushijima Kratek Kamele Ombre Toplotno Odporen Cosplay Kostum Lasuljo

Haikyuu!! Odbojka Wakatoshi Ushijima Kratek Kamele Ombre Toplotno Odporen Cosplay Kostum Lasuljo

Haikyuu!!Odbojka Wakatoshi Ushijima Kratek Kamele Ombre Toplotno Odporen Cosplay Kostum Lasuljo Opozorilo Prosimo, Da: 1. Priporočljivo je, da dezintegratorjev in teči s prsti skozi lasuljo, da bi dobili ven svoboden vlakna pred nošenje.Šiška, bo morda treba obrezana, da

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki