8pcs 10-45MM Usnje Obrti Orodja V Obliko Rezalnik Udarec Trak Pasu Denarnice Koncu Za Dom Šivanje Usnja

Dobavljivost: Na zalogi

€15.44

€17.16

-10 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

1,so narejena iz železa, nekoliko neizogibno madeže rje, bodite pozorni na praktičnost , prosimo za razumevanje .

2, poleg tega, to je samo udarec, ne noži ali igle, ne bo preveč oster, lahko izostri sami ali uporabite kladivo hit ,uporabite škarje, trim kasneje , to je normalno za udarcev , ne kakovosti problem, prosimo, da se zavedajo, da.

Specifikacija:

Material: jeklo

Količina:6 Kosov x Usnje Udarec Orodje Set

Velikost:

Širina 10 mm ,Dolžina 10 cm

Širina 15 mm ,Dolžina 10 cm

Širina 20 mm ,Dolžina 10 cm

Širina 25 mm ,Dolžina 10 cm

Širina 30 mm ,Dolžina 10 cm

Širina 35 mm ,Dolžina 10 cm

Širina 40 mm ,Dolžina 10 cm

Širina 45 mm ,Dolžina 10 cm

Opomba:

Velikost za ročno merjenje je lahko od 0 do 1 cm napaka, pripada normalen pojav.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Upam, da boste razumeli, preden ponudbo!

Dostava politike: poskrbite, Da boste poslali pravilen naslov za dostavo pošte in tel .Vse blago, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.Prosimo, da izberete eno od ladijskih storitev, ki jo želite: 1. Kitajska Post Zraka Parceli(manj kot 2 KG), nudimo brezplačno dostavo!Bo trajalo približno 10~50 delovnih dni dosega(odvisno od različnih državah) Navedite številko za sledenje. (ampak malo več časa, boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov). 2. Izbirate lahko Izrazite EMS, dodatne stroške Dostave, to traja približno 7~15 delovnih dni (zelo dobro pošiljko način, priporoča, da za vas); (bolj varno, bolj hitro reach) Garancija: veseli Smo, da zamenjavo okvarjenega blaga.Vračilo Politiki: lahko se vrne element, ki ga želite dobiti vračilo(izključitev, ladijski promet pristojbina).Morate ga pošlje nazaj v prvotnem stanju v roku 3 dni po prejemu.Povratni prevoz v vaš račun.Povratne informacije: .če je imel nekaj težav z barvo ,velikost ,kakovost , prosim stik z nami, preden ste nam nevtralno/negativne povratne informacije . .mi je toplo, kot da vam zadovoljijo rešitev .če ti je všeč ,toplo pričakuje vaš petimi zvezdicami povratne informacije ^_^bomo težje delo, da vam zadovoljijo storitev ^_^ Prosimo, Upoštevajte,: da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo z davčna brezplačna ali manj davka ob uvozu,bomo ugotovi kot "darilo" z zelo nižjo vrednost(večina pod 10$),če obstajajo uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.O Nas: V shranimo, lahko mix vseh znamk, barva, velikost in tako naprej.Imamo več znamk, več modelov, več barv, ki so na zalogi, Če vam je všeč izdelek, ki pa ga ne najdete jih v shranimo, prosim, ne skrbite.ker imam veliko proizvodov, ki niso našteti na spletni strani še ni.tako lahko pošljete sliko ali predmet, koda k meni, jaz vam bom dal moje najboljše storitve, Smo izdelki prihajajo neposredno iz kitajske tovarne. 100% Dobra kakovost!Najnižja Cena!Dobrodošli na Drobno in na Debelo!Lahko debelo jih za nadaljnjo prodajo bomo lahko odpremo iz njih na vaše potrošniške neposredno Nakup opis procesa: 1. Vnesite količino, ki jo želite in izberete eno od ladijskih storitev, ki jih želite, kliknite "Kupi Zdaj" 2. Prosimo vnesite zahtevane informacije, kot so Naslov za Dostavo, Količina, Vrsta itd.Preden kliknete "Pošlji", prosimo, da preverite svoje Naročilo Podrobnosti skrbno. (Prosimo, da poskrbite, vaš naslov in TEL. št.) 3. "Sporočilo, da dobavitelj", izpolnite ustrezne zahteve (barva, velikost), vnesite kodo za preverjanje, kliknite gumb "izdelaj naročilo" 4. Izberite način plačila: Kreditne kartice, kliknite "bodite moje naročilo" 5. Če vaše naročilo je prišel, prosimo, preglejte embalaža za kakršne koli škode ali izgube, preden se prijavite za to.Po podpisu za naročilo.Vsako zahtevo, naj me prosim kontaktira neposredno,to je moje veselje, da vam najbolje služi.Vaše zadovoljstvo,naš opravljanju!!

Dolžina Tool Sets
Uporaba Usnje Obrti
Ročaj Material Nerjaveče Jeklo
Material Usnje
Vrsta Orodje Garniture

Napiši mnenje

8pcs 10-45MM Usnje Obrti Orodja V Obliko Rezalnik Udarec Trak Pasu Denarnice Koncu Za Dom Šivanje Usnja

8pcs 10-45MM Usnje Obrti Orodja V Obliko Rezalnik Udarec Trak Pasu Denarnice Koncu Za Dom Šivanje Usnja

Opis: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti 1,so narejena iz železa, nekoliko neizogibno madeže rje, bodite pozorni na praktičnost , prosimo za razumevanje . 2, poleg tega, to je samo udarec, ne noži ali igle, ne bo preveč oster, lahko izostri sami ali

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki