Za Land Rover FREELANDER 2 LR2 2005-2016 Teče Plošče Strani Korak Bar Pedala Visoke Kakovosti Nerf Barov Pripomočki

Dobavljivost: Na zalogi

€171.69

€286.15

-40 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

1. Pred ponudb, Prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vprašanja, To je naše veselje, da odgovori na vsa vaša vprašanja, vendar vas prosimo, vzemite si trenutek, da najprej preberite vse informacije tukaj, kjer najpogosteje vprašanja, " odgovori.

2. Če je ni, potem pa lahko stopite v stik z nami za trgovino manager ali po e-pošti ali Facebook, bomo odgovorili na vaša vprašanja v 1-24 ur.

Za Land Rover FREELANDER 2 LR2 2005-2016

Material :ISO9001 Visoko Kakovost blagovne Znamke v Novo Aluminijeve Zlitine Telo+ABS+Nerjaveče Jeklo, Kovinski Stentov.

Preprečuje praske, Zmanjšanje vibracij, odpornost proti Obrabi

To je zelo priljubljena stran korak na Kitajskem trenutno stabilna kakovost, zgostitev nosilec, največ stojalo 600-800kg

Čisto nov, iz nerjavnega jekla pločevina gurantees odlično anti - toplote , anti-kisline,anti-sol,za preprečevanje korozije,ki podaljšuje življenjsko dobo naprej.

Strogo kakovosti\\\\\\\ \ 's sistem upravljanja zagotavlja bolj stabilno kakovostjo in bolj toughed strukturo.

Potrdilo opravili:ISO9001&TS16949

Velikost :S Pomočjo Plesni Proizvajajo.Velikost in Vrzel 100% Fit Za Namestitev.

Ročno upravljanje ali Samodejno Delovanje Teče Plošč je Enaka Velikosti, Prosimo, vedite, Nakup!

PAKIRANJE: 1 Komplet ( Tek Plošče+ Nerjaveče Jeklo, Kovinski Stentov +Montaža Opreme ) .

Teža izdelka : Približno 18-20 KG .

Poreklo : Shenzhen,Kitajska.

Naši izdelki so najvišje kakovosti standardi za pridelavo in predelavo,Naše izdelke v naši državi zagotavljajo samo prodaja 4S shop,Mi dont\ \ 't želite slabše kakovosti izdelka nizko ceno, da bi dobili več obsega prodaje,Bomo le doseganje najvišje ravni kakovosti izdelkov.

Find out original luknje na auto šasije---namestite nosilec----nato pritrdite stranski korak.zelo preprosto.(neposredno namestitev na original luknje brez vrtanja lukenj.zelo enostavno.V napravo lahko namestite sami. (Če ste dont\ \ \\\\\\ \ 't so orodja, Isuggest, da ga sprejme na samodejno storitev postaja,ki prosi za pomoč.

---- O Carinski --------------------------------------------------------------------

Če morate prijaviti realno vrednost na parcle, prosimo, povejte nam, da z namenom sporočila,e-pošto ali trademanager.

----O plačilu -------------------------------------------------------------------- 1) sprejemamo PAYPAL .Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. ----O pošiljki -------------------------------------------------------------------

1 .Dostava po celem svetu.Po vsem svetu dostava po FedEx ,TNT . ( Razen nekaterih državah in APO/FPO ) .

2 .Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.pošiljka bo poslana v roku 1-3 delovnih dni.

3 .Pred plačilom, prosimo, preverite vaš naslov za dostavo in druge zahteve za element.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Če Bi na Naslov / Tel / Zip Koda / Naslovnik eno napako,Paket, ki ne more biti prejeli.Mi ne Prevzema Nobene Odgovornosti, Hvala !

4 .Storitev Tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.O času dostave, mi ne more nadzor odlično, vam bo pomagal, da spremljate to, dokler se ne prikaže in vas oskrbe s številko za sledenje.Če na parceli ni prispelo v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas in vam bomo zadovoljen odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5 .O dostavi, način in cena, glejte možnost izbrati način dostave !

---- Vrnitev&vračilo -------------------------------------------------------------------- 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne Bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Če je blago izgubljeno ali poškodovano na pomorsko pot, se bomo vrnili denar vam, ali pošlji, da bi ga še enkrat.

4. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, Po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.lahko pa se odločijo za zamenjavo.

5. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Prosim, ne odprete spora ali pusti negativne povratne informacije, ne da bi govoril z nami, bomo odgovor in rešitev težave, ki jo imate v najkrajšem možnem času, vodenje komunikacije, ki cenijo.

---- O jamstvo -------------------------------------------------------------------- 1. 12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Ne bomo popravilo ali ga zamenjate EMS z veljavnosti garancije.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.rotary-lent.si! ---- O povratne informacije --------------------------------------------------------------------

Proizvajalec Številka Dela Strani Korak - 08
Vrsta Materiala Visoko Kakovost blagovne Znamke v Novo Aluminij+Nerjaveče Kovine+ABS
Element Teža 20-22 KG
Umestitev na Vozilu Karoserije Strani
Element Širina &
Država/Regija Proizvodnji Shenzhen,Kitajska
Izmenjave Številka Dela Strani Korak
Teče Plošče Velikost Skozi Plesni Proizvajajo. Velikost in Vrzel 100% Fit Za Namestitev
Drugi Del Število Teče Plošč
Postavka Dolžina &
Postavka Višina &
Izdelek Količino 1 Komplet ( Tek Plošče+Metal Stentov+Montaža Opreme )
Blagovna Znamka LVZHIQI
Posebne Funkcije bilo primerno, da bi dobili on/off za otroke in stare
kraj izvora Shenzhen,Kitajska

Napiši mnenje

Za Land Rover FREELANDER 2 LR2 2005-2016 Teče Plošče Strani Korak Bar Pedala Visoke Kakovosti Nerf Barov Pripomočki

Za Land Rover FREELANDER 2 LR2 2005-2016 Teče Plošče Strani Korak Bar Pedala Visoke Kakovosti Nerf Barov Pripomočki

1. Pred ponudb, Prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vprašanja, To je naše veselje, da odgovori na vsa vaša vprašanja, vendar vas prosimo, vzemite si trenutek, da najprej preberite vse informacije tukaj, kjer najpogosteje vprašanja, odgovori. 2. Če je

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki