Deerma HS200 2 V 1 Oblačilo Parniki/ Ravno Železa 1000W Prenosne Parne Likalne Pralni 110ml Rezervoar za Vodo 1000W 180℃ Za Potovanja Doma

Dobavljivost: Na zalogi

€46.59

€93.19

-50 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Glavne značilnosti:

Ubijanje bakterij, medtem ko odstranite gubam:

Pare za likanje, fizično čisto, brez skrbi, kemičnih ostankov.To vam daje lepo oblačila brez boli, da vaša oblačila ali vaše telo.

- Dual-voda za ogrevanje design:

To bi lahko izbruh si veliko količino pare v kratkem času železa oblačila.Ogrevanje temperatura lahko do 180 Deg.C.

- Varen za uporabo:

Dvojno-varovalka, se začne zaščito, ko je temperatura višja od varnostne območju.Poleg tega, da bi se lahko samodejno izklopi, da prepreči suha gorenja, ko voda v rezervoar vode zmanjka.

- Enostaven za shranjevanje in prevoz:

To je prenosni in kompakten.In je ena izključno škatla za shranjevanje za shranjevanje te pare za likanje stroj, primeren za potovanja.

- Široka uporaba:

Veliko likanje pralni, obleke različnih tkanin.Lahko uporablja za številne izdelke, kot so zavese, oblačila, preproge, in tako naprej.

Hitro in Učinkovito Likanje Uporabo z likalno komponenti likanje področju, se lahko poveča za 150% Dual-voda za Ogrevanje Izbruh si veliko količino pare v kratkem času železa oblačila visokotlačno Parno Močan vpliv,prodre težka oblačila znotraj in zunaj, izboljšanje likanje učinek 180 Deg C Visoka Temperatura Lahko segreje do 180 Deg c za mehčanje perila Keramično Glazuro Aluminijeve Zlitine Plošča Je lahko povzročijo pritisk na tipko oblačila po paro gubanje ne boli, da oblačila Smart Predogrevanja Sistem Opremljen z inteligentno vezje, svoje vodne črpalke samo torte, potem ko je prej ogreti za 25s, ki preprečuje pare se kondenzira v vodo spusti sprošča suho paro, ne mokra oblačila Varen za Uporabo Zakonsko varovalka, to se začne zaščito, ko je temperatura višja od varnostne obsega, Ko je vode v rezervoar vode zmanjka, se lahko samodejno izklopi, da prepreči suha buning Izključno Škatla za Shranjevanje Dobro organizirati, ne glede na domu ali potovanja pakiranjeseznam:1 Prenosni pare za likanje stroj z napajalni kabel, 2.Plastične skodelice 3 Plastična škatla za shranjevanje Specifikacije:

Prenosni Parni Likanje Pralni dober pomočnik za vaša oblačila, 2 v 1 Design

Previdno zavrtite, da izberete likanje metoda, ki jo želite

- Količino pare: 11 - 19 g/min

- Sposobnost rezervoar za vodo: 110ml

- Uporaba čas (rezervoar za vodo je poln vode): 6 - 10 minut

Material: Plastika,Kovina

Moč (W): 1000W Napetost (V): 220V

Teža izdelka: 0.9900 kg

Package teža: 1.8410 kg

Velikost izdelka (d x Š x v): 21.00 10.00 x x 13.50 cm / 8.27 x 3.94 x 5.31 cm

Paket velikost (L x W x H): 33.00 x 14.50 x 18.60 cm / 12.99 x 5.71 x 7.32 cm

Vsebina paketa: 1 x Prenosni Pare za Likanje Stroj z Napajalni Kabel, 1 x Likanje Component, 1 x Plastična Škatla za Shranjevanje

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic, vam bomo POPUST za vaš naslednji naročila.

2. Če si delite naš izdelek povezavo na vašo SNS ali Facebook, vam bomo darilo ali POPUST pri naslednjem naročilu.

3. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas, preden se odpravite nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

4. Prosimo, pišite nam befor šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Komuniciranje je najboljši način za reševanje težav.

1. Lahko uporabite kreditne kartice.WebMoney.TT nakazilu.Western Union.Qiwi denarnice.Brazilija Boleto.SOFORT Bančništvo za plačilo.

2. Vsa plačila s kreditno kartico je treba preveriti z www.rotary-lent.si, da bo trajalo 24 ur.

3. Če izberete Boleto plačilo, to ponavadi traja do 5 dni pred plačilom je uspešen.

4. Prej plačilo pomeni, prej odpošiljanje!

1. Spoštovani, bomo poslali postavke v 3-10 dni(delovnih dni) po prejemu plačila.

2. Na splošno, bomo poslali te postavke ste ga Prodajalca način dostave, medtem ko bo posodobitev sledenje podatkov v 3-5 dneh po dobavi je to običajno, lahko spremljate na spletni strani z namenom podrobnosti.

3. Prav tako lahko izberete hitre prevoze način, kot so DHL, EMS,FEDFEX, TNT ali UPS , vendar boste morali plačati za tovorni promet.

1. Vsi naši izdelki bodo preverjene, enega po enega pred pošiljanjem.

2. Kupec mora preveriti package ko prejema.Če je poškodovan med tovornega prometa, prosimo, da zavrne podpis za to, in priti v stik z nami v času.

3. Če obstajajo težave s kakovostjo, prosimo, ponujajo podrobne informacije nas v 7 dni pred prejema Bomo potrdili problem in potem ponudi zadovoljni rešitev za vas.

4. Kupci, ki so odgovorni za vrnitev postages če so težave posledica vaše strani.

Blagovna Znamka Deerma
Razvrstitev Parna krtača
Poreklo CN(Izvora)
Napetost (V) 220V
Temperatura Orodja Eno Orodje
Certificiranje CE
Moč (W) 1000W
Rezervoar za vodo Prostornina (l) Za 0,8 L

Napiši mnenje

Deerma HS200 2 V 1 Oblačilo Parniki/ Ravno Železa 1000W Prenosne Parne Likalne Pralni 110ml Rezervoar za Vodo 1000W 180℃ Za Potovanja Doma

Deerma HS200 2 V 1 Oblačilo Parniki/ Ravno Železa 1000W Prenosne Parne Likalne Pralni 110ml Rezervoar za Vodo 1000W 180℃ Za Potovanja Doma

Glavne značilnosti: Ubijanje bakterij, medtem ko odstranite gubam: Pare za likanje, fizično čisto, brez skrbi, kemičnih ostankov.To vam daje lepo oblačila brez boli, da vaša oblačila ali vaše telo. - Dual-voda za ogrevanje design: To bi lahko

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki